Grad Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Nemůžu najít topic s informacemi z RU serveru, tak šup sem. Na RU se slaví 2 roky ve strojích. https://www.youtube.com/watch?v=Lm8-wV8QTaI (2:16 je na monitoru SKOT) Slaví se 8.-15. září a rozdávají se odměny, boosty, bedny a T-62M. https://aw.mail.ru/special/birthday2017/ https://aw.mail.ru/static/aw.mail.ru/img/main/content/tankopedia/tank/t-62m.jpg ujos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 před 6 minutami, Grad napsal: Nemůžu najít topic s informacemi z RU serveru, tak šup sem. Na RU se slaví 2 roky ve strojích. To sú ako dva roky AW alebo Project armata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grad Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 2 roky open bety pro všechny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Je tam opravdu hromada bonusů a slev na všechno,každej den platinovka,na konci prémiové vozidlo atd. Co bude na EU? x2 po celý týden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 před 2 hodinami, Grad napsal: 2 roky open bety pro všechny ? No nepodarilo sa mi na tú stránku dostať a dátumy si fakt nepamätám. Pýtam sa lebo som zvedavý, či aj na EU bude nejaká rozdávačka. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grad Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Na EU si můžeš koupit 66 verzi mixu T-80U Shark s RDF-LT. ujos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Smejem sa cez slzy :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grad Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Není třeba smíchu, pláče, zlom nad EU hůl ... pojď mezi hráče. (sorry Ujosi, že ti lezu do zelí ) ujos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 To je akcia EU je mrtve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 To ještě nemluvíme o probíhající Dragon Rage, kdy získáváte bodíky na postupnou slevu na Kampfpanzer 70 až ho dostanete úplně zadarmo Ale dost reklamy na RU, snad i na EU něco dají, ale jedno je jisté, tento týden už to nebude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grad Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Tady není Silentovo, tu se může ... už mám 5% slevy za sebou a blížím se k 10% ... možná těch 100% slevy do konce dám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 před 10 minutami, Čikino napsal: To je akcia EU je mrtve Ja ti dám mrtvé! Ashadak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Sry Robíku,ale tohle je bohužel jen jednorázovka...je to opravdu poslední věc, co mě jednou týdně na EU zavede, zahrát si s ostatníma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Tak takhle to na RU vydělává!!! 43M volnejch a 726 miliónů kreditů!!! A co vy, jak se vám daří? těch 5 mega normálních expů ani neberu jako nic extra mimochodem byla to porážka Grad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grad Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Neblbni, čítere, nebo Lukáše vodvezou na ARO ... a mě taky neser s těma číslama. Celej večer jsem včera dřel jak Bulhar abych vyžebral 4 mega a ty si tady vysmrkneš za pár minut třičtvrtku miliardy, woe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Fakt jsem to dostal, asi nějakej bug,jakoby se udělal reset,ale všecko zůstalo...no hned jsem projel celou Chally 2 lajnu a začernil jméno,aby to nějakýho našince nedráždilo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biggpete Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 haluzáři :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaVydra Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Takovej bug potěší mno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Tak stím Challem jsem "zarobil" ještě větší kotel, až mám strach hrát dál, aby mě to všechno nesebrali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 před 4 hodinami, Grad napsal: Nemůžu najít topic s informacemi z RU serveru, tak šup sem. Na RU se slaví 2 roky ve strojích. https://www.youtube.com/watch?v=Lm8-wV8QTaI (2:16 je na monitoru SKOT) Slaví se 8.-15. září a rozdávají se odměny, boosty, bedny a T-62M. https://aw.mail.ru/special/birthday2017/ https://aw.mail.ru/static/aw.mail.ru/img/main/content/tankopedia/tank/t-62m.jpg O co tam jde a jaké jsou podmínky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 před 57 minutami, Amina-opice napsal: Tak stím Challem jsem "zarobil" ještě větší kotel, až mám strach hrát dál, aby mě to všechno nesebrali Čo to hráš za hru? Ja som to rýchlo zapol aby som to vyskúšal a žiadny zázrak sa nekonal: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biggpete Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 amina má rozbitý násobič za event Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 Co vypadalo hezky pro jednu či dvě bitvy se stalo noční můrou...je rozbitý event násobič, takže mám vše permanentně x1477.89..raději už nebudu hrát, možná zkusím jedno PvP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grad Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Stačí hrát Luky, nic víc. Vopičáku seš číter všech vopic žirafa ... futrál. Nebuď srab a pošli miliardu ... beztak s tím tam už jenom topíš v kamnech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 před 47 minutami, Amina-opice napsal: Co vypadalo hezky pro jednu či dvě bitvy se stalo noční můrou...je rozbitý event násobič, takže mám vše permanentně x1477.89..raději už nebudu hrát, možná zkusím jedno PvP. Mohli by ti to nechat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts