Přejít na obsah

Silentstalker

Members
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Silentstalker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Popularita

  1. Ashadak mne požádal ať na tohle ještě odpovím. Snad asi tušíme všichni že omezovat hráče oblíbenějšího modu není zrovna chytrý nápad, že. Ti hráči prostě odejdou. Navíc, tento způsob myšlení je postavený na tom že PvP je "hlavní" mod jako ve WoTku. Není. Oba jsou co do důležitosti rovnocenné. Počáteční promo pro AW bylo postavené přesně na tom principu, který popisuješ. Byl to nesmysl. Ukázalo se že vliv klanů je v podstatě velice malý - mody pro klany jsou extrémně náročné na vývoj zatímco momentálně jsou klany jen zlomkem populace - jinými slovy, za cenu zastavení vývoje pro většinu hráčů by se vyvíjel režim pro jejich malý zlomek a to ještě na základě vyvráceného tvrzení že kdyby se takový režim objevil, všechny klany co AW opustily se najednou vrátí (což je samozřejmě také nesmysl). Klanové aktivity, jakož i e-sport, se staví "odzdola" - nejdřím musíte mít zdravou populaci hry, aby se začala vytvářet "elita", pro kterou se vytvoří obsah. Tato fáze zatím nenastala - až se to v budoucnu stane, bude mít takový režim smysl. Herní design je natolik komplexní záležitost, že vysvětlení by vydalo na knihu. Tvůj názor samozřejmě beru v potaz, obávám se, že prakticky nikdo z nás není schopen odhadnout interakce tebou navrhovaných změn. Změny potřeba byly, o tom žádná. Že něco nedopadlo dobře je věc druhá, nicméně hra je v 0.21 zábavná a hratelná a na tom ostatně záleží. Promiň ale z tvého postu mám prostě pocit, že ti ta hra nevyhovuje. Což je naprosto v pořádku, není to hra pro každého. EDIT: Opravena barva textu - Aaron Pravidla: 4.4 Varování - Varování a oficiální zprávy Administrátorů jsou odlišeny červenou barvou, Moderátorů oranžovou barvou. Používání této barvy je vyhrazeno pouze pro oficiální účely. Jakýkoli jiný příspěvek Moderátorů nebo Administrátorů vyjadřuje pouze jejich vlastní názor. Pokud byl příspěvek uživatele editován zásahem Moderátora/Administrátora, uživatelé nesmí upravovat/mazat červený/oranžový text. Stejně tak je zakázáno napodobovat zásahy Moderátorů/Administrátorů nebo se za ně vydávat.
  2. Ty jo Květule, mělas zas pravdu, tady se to rozjelo :) Malá poznámka, přátelé - pokud vám opravdu brání v tom zúčastnit se akcí Ashadaka pomyšlení na to že nedejbože pomáháte My.comu nebo mně osobně (EU server je přece Velký Satan, hraní na něm do ČR přivede hromady uprchlíků a máslo zdraží na 80 Kč), starost mít nemusíte - na mou osobní pozici to vliv nemá absolutně žádný. Jak je vám jistě známo, nejsem komuniťák a jakékoliv reporty z české komunity jsem psával čistě jen z vlastní iniciativy, totéž se týkalo jakékoliv komunikace, odpovědí na foru či shánění kodů. Totéž platí pro komunikaci s Ashadakem, který se mnou vždy jednal slušně, tak proč ho nepodpořit. Jsem rád, že se mezi vámi najdou hráči co neřeší hovna a místo toho se prostě chtějí bavit, jako Ashadak a Kvetule. Takových hráčů si samozřejmě vážím. Ale myšlenka, že nějaká konkrétní parta má na cokoliv spojeného se mnou vliv nebo že mi leze někam... no, alespoň pobavilo :)
  3. Počkej, všechno to co jsi napsal se snad vylučuje? To, že bylo forum uzavřené protože to byla žumpa je snad každému normálnímu člověku jasné, jakož i to, že to nemohlo pokračovat. Stejně jako to že já osobně o takových věcech nerozhoduji sám (opět, nejsem komuniťák), takže bylo bylo skutečně uzavřeno na příkaz "shora" po rozhodnutí vedoucího komunity (na mé doporučení). Garrth na tom samozřejmě taky podíl měl (ale to je samostatná kapitola, ale jeho probírat už fakt nechci) a nakonec, co se "vhodného" kandidáta týče, to je rovněž naprostá pravda. Tektzbyho (kterého si za jeho práci vážím, fakt tomu dával hodně) jste vyhnali, Ashadak to odmítl (viz jeho post v tomto postu) a rtepa jsem za vhodného nepovažoval (a to je asi tak seznam všech o kterých jsem na moderátora opravdu uvažoval). Oficiální důvod zavření byl tedy taky pravda. Takže co přesně je lež?
  4. V pohodě. Já vám sem trolit chodit nebudu :)
  5. Ano. Zaprvé, ten problém byl daný HW, ne patchem. Za druhé, i kdyby byl stav sebehorší, takový stupeň vulgarity není normální.
  6. Tak jistě :) Co se "zásluh" týče, to, že česká a slovenská komunita měla vlastní forum byla moje zásluha (na to není "nárok"), včetně toho že jsem do ní psal ze začátku česky různé informace. Rovněž jsem se snažil odpovídat a udržovat jí jak to šlo (ačkoliv to není moje práce a nejsem za to placený, byl to prostě koníček). Kdyby byla komunita zůstala kritická ale konstruktivní, nikdo by jí nezavíral, ale kdo měl ty sprosťárny pořád číst. Uzavření bylo jediné logické řešení, jak jsem vysvětloval v PMkách mnohokrát těm, co se zeptali slušně (např. Ashadakovi, kterému děkuji za překlady a vše ostatní).
  7. A vy se pak divíte že jsem československou sekci zrušil :) Takovou míru primitivismu jsem snad v životě neviděl (a ne, tohle nezačalo po zrušení).
  8. Já vím, s Květulí se známe už hoooooooooooooodně dlouho :)
  9. Ty jo, Ashadaku, když jsi mi psal abych "přišel mezi vás", ani mne nenapadlo že to tu tak "jede" :)
×
×
  • Vytvořit...