Thebigrolf Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Zdravičko.je tady někdo kdo paří tuhle exlusivni gamesu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Il mio nome è Nessuno Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Mám první i druhý díl, navíc jsem fanda knižní předlohy, takže pro mě to je "must have". Uronil jsem slzu a bankovky a pořídil novou grafiku s kuponem. Nemůžu bohužel říct, že ji pařím, ale už jsem prošel alespoň tutoriál a první bitku. Není čas, snad o víkendu.Vizuálně je to nádherný, trochu mě překvapilo, že jsem to rozchodil na jednom počítači v práci (byl jsem nedočkavý) s HD 7750, což jsem si myslel, že je dost pod minimálníma požadavkama. Mám nainstalováno přes GOG Galaxy. Thebigrolf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantavirus Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Jo mám jí z čerstva. Bomba hra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 jo chystám se na ní... v Tescu za litra, jinak za 1300 a na steamu za 1600 (ano platím za hry... jsem slušný člověk a ne zloděj) ale narážím na fakt, že je to už opravdu new generation hra, tudíž když změním systém na 64bit, tak bych si jí mohl zahrát na střední detaily... v opačném případě novej komp a investice 20k... každopádně jsem na ní tak nětěšenej, že si jí ani nepouštím na YT... je tu ještě možnost jít do konzolové verze, ale nemám ani TV, takže investice stejná... navíc co s tím křápem doma po dohrání že... každopádně je to takovej odkládanej orgasmus.. ale i tak není zrovna moc času na sezení u kompu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantavirus Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Já jsem kvůli němu koupil počítač za 40k a mám origo taky, za 1000 na muve i se všema bonusama a DLC co vyjdou, celkem pěkné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
certcz Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Já si počkám ještě měsíc až jej opatchují a přidají více grafických fičůrek. No a pak se uvidí jestli do něj půjdu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hollohlaway Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Taky sem poridil, za 780- cca , a kupodivu to bezi paradne a na plno i na mem prumernem zeleze...vizualne jsem nadsenej, a to me jen tak neco neohromi...ale cas na to se teprve hleda, zatim jen tutorial a start. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 ja zatim lvl 11.a nadsenej.graficky bomba,souboje,pribeh.parada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_jerk Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 můžu začít hrát trojku, aniž znám lore a nehrál jsem žádný předchozí díl? neztratím nějakou návaznost, jako kdybych např hrál mass effect od třetího dílu? ps. knížku určitě číst nechci. jelente 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Il mio nome è Nessuno Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Hry o zaklínači nejsou podle knížek (myšleno tak, že nepřenášejí do hry děj z knížek), berou si jen postavy a zákonitosti světa, ve kterém se to odehrává. Podle mě to můžeš hrát, akorát ti možná některý souvislosti nebudou úplně jasný (respektive spíš vztahy mezi postavami), ale na to by ti měla stačit i wiki. Thebigrolf and super_jerk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 presne.je to volne podle knižek.takže vhuru do toho. ja sem konecne doskladal gryfi zaklinačskou zbroj.to je posusnanicko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 můžu začít hrát trojku, aniž znám lore a nehrál jsem žádný předchozí díl? neztratím nějakou návaznost, jako kdybych např hrál mass effect od třetího dílu? ps. knížku určitě číst nechci. myslím že je jedno od který hry začneš, sice to na sebe časově navazuje, ale postavy začínají jakoby od nuly, např. v jedničce jsem ****** Triss a ve dvojce už byla zas přátelská :) každá hra má vlastní zápletku a zbytek tě nemusí moc zajímat když nejsi hardcore fanoušek pro nejlepší zážitek ale doporučuju přečíst knížky a pak hrát hry od jedničky. ale když se vykašleš na hry tak o nic nepříjdeš IMO. příběhově jsou lepší knížky a hratelnostně třeba Elder Scrolls. zaklínačský hry jsou jen takový eye candy super_jerk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
certcz Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Tak jsem si jej nakonec pořídil přímo z GoGu. Na Ultra nastavení s patchem 1.04 občas spadne a hlavně blbne přepínání Alt+Tab. Atmosféra hry je skvělá, nicméně díky nepřesnému ovládání bych 10/10 rozhodně nedal. Ono je občas problém sebrat předmět a nebo zaměřit protivníka a přepínání do mapy taky není moc rychlé. Ale dohraji ho do konce, zatím se toulám po krajině a hledám skryté poklady, s takovou mám do prázdnin o zábavu postaráno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby_6killer Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 uz je venku crack ? :) nemate nekdo link na nejakou funkcni verzi ? John_ice, Doran {SV_V}, Lenochod1 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_jerk Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 zkus torrenty, tam najdeš všechno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Il mio nome è Nessuno Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 uz je venku crack ? :) nemate nekdo link na nejakou funkcni verzi ? Asi bych tě jako vlastník originálu měl poslat do ******, ale GOG verze žádný crack nepotřebuje. Hledej šmudlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvedak (9-TD2) Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Existuje demo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Il mio nome è Nessuno Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 je to hračskej orgasmus.samo,že par chybicek se najde,ale jinak je to po dlouhe dobe gamesa,ktera me chytla jako prase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_ice Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 kvůli tomu jsem si z opáknul 1,teď dohrál 2, která mě docela naštvala,že první boj s Lethem byl děsnej a konečnej brnkačka(a vlastně jsem ho mohl nechat být) a teď přemýšlím koupit grafiku se Zaklínačem a nebo jen hru. rozeběhnu to na i5 2300, a na grafice Nvidea440? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaCFC Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Taky plánuju koupi..Bohužel až po zkouškovym, jinak by to nedopadlo dobře :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beee Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Pro John_ice Minimální hardwarová sestava: Procesor: Intel Core i5-2500K 3,3GHz či AMD Phenom II X4 940 Grafika: Nvidia GeForce GTX 660 či AMD Radeon HD 7870 RAM: 6 GB OS: 64b Windows 7 nebo 64b Windows 8 DirectX 11 HDD: 40 GB Doporučená hardwarová sestava: Procesor: Intel Core i7 3770 3,4 GHz či AMD AMD FX-8350 4,0 GHz Grafika: Nvidia GeForce GTX 770 či AMD Radeon R9 290 RAM: 8GB OS: 64-bit Windows 7 či 64-bit Windows 8 DirectX 11 HDD: 40 GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_ice Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Beee: dík,to opravdu mě nenapadlo se kouknout na minimální požadavky...ptal jsem se jestli to rozjedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Asi bych tě jako vlastník originálu měl poslat do ******, ale GOG verze žádný crack nepotřebuje. Hledej šmudlo. třeba si to chce jen vyzkoušet, co vím tak demo neexistuje a hra je dost náročná na hw. já bych zfleku nekoupil hru za 60 eur když nevím jestli mi poběží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby_6killer Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Už se to tahá. Ja nedojel ani jednoho zaklínače a to mám RPG žánr asi nejradši ze všech. Takže rozhodně nepoběžím do obchodu si koupit trojku. Navíc sem teď rozjel GTA V...Takže to chci fakt jen vyzkoušet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts