Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Já hraju hlavně historický - nečeká se tam tak dlouho, neumím tak dobře vyhledávat tanky (ti zelení rusáci sou fakt neviditelný), a hlavně - když už vytáhnu letadlo, tak taky něco udělám, protože pilotovat ve FRB fakt neumím.

 

Arkáda je dobrá tak na jedničky, štve mě tam hlavně to oklovávání narozdíl od oneshotů v HB (a taky jsou za HB větší odměny), ale kdyby tam přidali i možnost lítat s érem, tak bych do toho šel - hlavně kvůli možnosti střídat techniku, můžu si postupně jít zabojovat tankem, vzít flak, jen ta lítadla chybí. Přitom v arkádě by nejmíň vadily, protože je hodně hráčů a díky respawnu by po zničení neodešli, narozdíl od HB/FRB, kde hráč umře jednou dvakrát a konec šmitec.

 

Možná by jim pomohlo totální spojení obou módů (éra, tanky) - prostě v lítadle by mi to nalosovalo mapu jako dřív s tím, že kromě pozemáků botů by tam byli i pozemáci hráči, ale je pravda, že ne všechny mapy jsou na to vhodný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady švejk asi nečte... Zřejmě pokročilá doba... Já jsem naopak říkal, že by mohla byt arkáda a simulátor a myšlenku ubrání možnosti historických bylo ne z důvodu póvlovství, jak ty říkáš, nýbrž z toho, že tři možnosti způsobují menší počty v jednotlivých módech. Měl jsem za to, že nemáš zamlžený úsudek, ale připadá mně, jako by jsi byl notně podrážděný a z toho plynou ty tvoje nesmyslné domněnky, které nemají s tím, co jsem psal, pra nic společného ( ;

To vůvec nebylo na tebe, neber to nějak zle...myšleno tak nějak spíše obecně. Nevím totiž proč se tu řeší to co funguje. GJ vložil do hry tři herní módy....každý si může vybrat a co víc si přece přát? Ale čím více to tu čtu( a to není vůbec o tobě), tak se tu řeší arkáda vs simulátor, RB vs SB apod. Kucíí proč?

Je to beta, je to o testování, ještě to nehraje dostatek lidí. Spíš by jsme se měli dívat na opravdové chyby a pomáhat GJ je odhalovat. To narážení do svahu s hranatou texturou, narážení do neviditelných překážek, náhle mizení a opětovné zjevení tanků apod. Odhalovat OP stroje apod. Tohle bylo mířeno spíše na Dědka...viď Kanáre :laugh: . Ale fakt zrovna řešit jaký mód je dobrý či zbytečný.....koukněte na WOT, tam byl tři roky jeden mód a byl klid :laugh: . Vy nevděčná chásko :woot::laugh: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

od doby co jsem tak 10x v rade prohral s pantherem v historickejch bitvach tak jsem presel na simulator a musim rict ze tam mam odost vetsi vliv na hru.. protoze tam se rozdili mezi hraci jeste zvetsuji.. proste v historicke vam to ukaze kde je nepritel a vy uz jenom muzete strilet v simulatoru si ho nejdriv musite najit 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a navic jeste jak tam litaji letadla tak jste pekne na rane.. v simulatoru me trefi letadlo fakt jenom nahodou 

 

V simulátoru jsem to zkoušel a jsem rád, když se hned nerozplácnu o zem a kdyby v RB nebyla ta radarem naváděná AA, tak by to tam letadla masakrovala. Takhle mě celkem rychle vyndá většinou ta ruská 85mmAA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi vec vkusu, kanare. to mas tezky, ja zas nedovedu pochopit lidi, co se rok v kuse snazi hrat simulator a v jednom kuse si stezuji na to, jak jim neco nefunguje nebo jak je hra znevyhodnuje. narozdil od nich hraju HB a docela se u toho bavim

Trošku jsi střelil mimo. V simulátoru letadel je to bez kniplu nehratelné, takže není možné aby měl někdo s myší výhodu, jak je tomu v ostatních módech. U tanků se hraje klávesami a myší a tím pádem tu zase není nic, co by dávalo někomu výhody. To, na co nadávám je ten handicap mezi myší a kniplem u letadel v arkádě a v HB. Jelikož ale hraju simulátor, tak to jde mimo moje hraní. Máš to nějaké popletené :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V simulátoru jsem to zkoušel a jsem rád, když se hned nerozplácnu o zem a kdyby v RB nebyla ta radarem naváděná AA, tak by to tam letadla masakrovala. Takhle mě celkem rychle vyndá většinou ta ruská 85mmAA

Proto se snažím, když je čas, střílet všechny AA co mám v dosahu. Vím, že tím dost pomůžu našim pilotům. Nelítám, ale občas si přepnu když jsem tuhoš na nějakého našeho a je vidět, že ty AA jsou přesné jako blázen.....dost trefujou. Prostě ikdyž je nemám rád, tak to neznamená, že nepomůžu :laugh: .

 

EDIT: teď jsem koupil PzIVH .....kucíí to je mazlík :laugh: . První střela šla do KV85, když jsem se potkali čelně....on mi zranil jen řidiče. Ta 75/48 je výborný kanon. Šel pod věž na ránu. Pak jsem útočil s Pantherem proti T34 85 na kopci. Panther ve Wt je skvost. To se nedá s WOTem srovnat. Zněj ten majestát přímo čiší. Toho chci. Ale Háčko budu taky jezdit, páč se sním hraje krásně. Ale je to jiné než s PzIIIM. V půlce hry, kdy jsem jasně vedli, jsem udělal chybu. Nezkontroloval jsem kopec. Byla tam T34 - 85 a náš tank. Pak T34 zmizela a já myslel, že je tuhá...pořádně jsem nekoukal na killy. A když jsem jel kapovat, tak mě překvapila z boku. "pohoda, natočím bok a dám ho" jsem si říkal a uděla tak jak jsem byl zvyklý u PzIIIM...... a už jsem hořel :laugh: . 85mm kanon mi to vysvětlil. U Háčka funguje dobré natočení, ale rozhodně né ten úhel co funguje u Mka :laugh: . No už si to pamatuju :Smile-hiding: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, vyzkoušej si to a máš jasno. Popisovat to je přece jen ošemetné. Prostě tank nemá healtbar a nemůžeš ho klovat jak vrabec zmrzlé hovínko. Trefíš dobře, tak jde na ránu do garáže. Když hraješ arkádu, tak vidíš značky tanků a máš i záměrný křížek, který ukazuje, kam střela dopadne. Když hraješ historický mód, tak už tam křížek nemáš a když hraješ simulátor, tak nemáš ani značky tanků a všechno musíš odhadovat sám. Po zabití máš možnost vzít další tank ale v simulátoru to nejde. Pouze střední a lehké tanky mají 2 životy ale to je asi jen prozatím aby se to vyvážilo. I když je to spíš naopak protože ta medka jezdí jak draci a jejich 2 životy jim dávají velkou převahu nad těžkými tanky. Je to celé v divokém vývoji, takže se to nedá nijak hodnotit. Mění se to rychle, patche jsou i 2 x do týdne.

Nejsem typ co instaluje 5-20 her týdně, aby je vyzkoušel a po 15 minutách až 2 hodinách smazal s tím, že ho nebaví. Tohle téma sleduju, ale díky různým herním úrovním trochu působí jako když se míchají 3 podobný hry v jednom téma a neuvádí se jejich název.

Různě po netu se objevují ohledně WT příspěvky připomínající reklamní kecy nebo nepřesné až zavádějící informace od údajných hráčů. Proč se pouštět do nějaké diskuze jinde, když je(jsou) fóra přímo o hře. Je tam víc hráčů té hry a maximální šance, že nepřesné nebo dokonce špatné informace opraví.

Prostě jsem vzal informaci přibližně v to stavu v jaké byla podána a zde se zeptal místo toho, abych něco cca několik hodin instaloval a pak se zde ptal na různá nastavení. Zdejší příspěvky svědčí o tom, že některé věci nejsou příliš uživatelsky přívětivě vyřešené. Pak bych musel odehrát několik desítek minut hry a stejně bych asi na správnou dopověď nepřišel, protože by záleželo na štěstí aspoň dle tvé odpovědi.

1 - Když si zvolím simulátor a budu chtít hrát s HT, tak vyjedu a po zničení v bitvě končím. Potvrzené, že hra neodpouští chybu.

2 - Pokud vezmu v simulátoru LT nebo MT, tak mám po zničení ještě jeden pokus, jak zasáhnou do bitvy. Chybu mohu opakovat nebo udělat jinde jinou a tudíž byla informace nepravdivá. Já bych netušil, že je to jen dočasné herní opatření než se přejde na řešení v bodě 1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To netuší ale nikdo, je to jen předpoklad. Hra se mění docela rychle. Chápu tvou neochotu to instalovat ale je to určitě nejlepší způsob, jak zjistit, zda ti to bude sedět. Ta hra je proti WoT uplně v plenkách a je plná chyb ale ta atmosféra je tak silná, že koho to chytne, ten je ochotný překousnout a odpustit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ovšem tohle je velká paráda !!! A počítám, že brzo na tohle někdo vyrobí nějakou pomůcku.

 

Dík , tak to hned večír vyzkouším :thumbsup:  , zatím jsem vždy střílel jenom odhadem a né takhle vědecky :devil: , ale je to logický a myslím , že jde a to jenom to dostat do oko a pak to bude instinktivně , včera jsem jel tuhle mapu poprvý ( kursk ) a netrefil jsem nic :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš zbytečné :wink:

Zbytečné to není. Já rád mířím na kanon a když vím, že jsem mu poškodil kanon nebo závěr kanonu....šup a můžu do nej. Ikdyž už se mi to párkrát vymstilo...vyjet jako king na KV2 s pocitem, že nemůže střílet......a on me odflusne na Mars...téé panečku pocit. Bych šel nejraději na balkón si nafackovat :laugh: .

 

Joe98: pěkné video. Tohle znám, ale trošku z jiného oboru...trošku podobě jsme vypočítávali vzdálenost v armádě při střelbě z Dragunovky. Dobrá pomúcka, ale stejně je lepší se naučit daný stroj a pak již střílet dle instinktu a odhadu vdzálenosti.  To měření a vypočítávání je přesné, ale zrdžuje to. Taky to zkusím, na hodně velké vzdálenosti to bude dobré, ale jinak vždy pošlu první nástřelovou a pak už to upravím dle dopadu. A funguje to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já s tím mám špatnou zkušenost. 3 x trefím tank, pokaždé mi to vypíše haldu poškození a on mě pak stejně vyndá i když by měl mít střelce v nebi, nabíječe chromého, velitele slepého a dělo poškozené.

toho jsem si všiml už před více než deseti dny. Teoreticky by měl být nabíječ, střelec kaput, ale tank spokojeně střílel dál.

 

Ještě jen na okraj. Když je člen posádky či modul černý, značí že je mrtev či nevratně zničen?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zkoušel to střílení na dálku a funguje to dobře, ovšem tak do 1000 max 1200 metrů. Pak už vůbec. Dle výpočtů jsem měl střílet na 1100 metrů a dostal jsem ho až při nastavení 1600m! Počítal jsem to dobře, předtím jsem vše trefil. Ale jak se odjedete opravdu daleko, tak se asi blbě změří opravdová délka tanku. Nevím, ale pak už to vůbec netrefovalo. Zafungoval můj způsob....třetí už ho našla :laugh: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To netuší ale nikdo, je to jen předpoklad. Hra se mění docela rychle. Chápu tvou neochotu to instalovat ale je to určitě nejlepší způsob, jak zjistit, zda ti to bude sedět. Ta hra je proti WoT uplně v plenkách a je plná chyb ale ta atmosféra je tak silná, že koho to chytne, ten je ochotný překousnout a odpustit.

Tak, žádná hra není zcela bez chyb nebo přesně udělaná na míru konkrétnímu hráči. WT je dobrá hra a nepochybně se ještě dost změní, ale já jsem zatím nedošel k přesvědčení, že opravdu stojí za zkoušku. Vše co o té hře vím mi jako celek moc nesedí a zatím nikdy jsem nebyl u žádný hry při takovém pocitu pozitivně překvapen. Celkem často taková zkouška dopadla opravdu strašným zklamáním.

 

Co mě asi nejvíc zatím na WT tankách (simulátoru) zaujalo a body co rozhodují o instalaci.

Možnost hrát za AAA - snad půjde hrát pouze s jedním strojem. (+)

Jak to vypadá, tak je zde možnost hrát systém simulátor - jedna bitva (max jedno umrtí) (+)

Simulátor bude vyžadovat hraní s vyšším rozlišení (-) nemám ani FullHD, ale to je asi nejmenší problém.

Nyní je v simulátoru málo hráčů (-) časem se to asi zlepší

Nevyrovnané bitvy (-) časem se snad zlepší

Málo map (+) není jich tolik k učení, ikdyž časem to může být stereotypní.

 

Výhled do budoucna v simulátoru:

Některá současná mínus se odstraní, ale nahradí je nové.

Pro udržení hráčů budou přidávány nové mapy. Člověk se nebude chytat proti častěji hrajícím hráčů (-)

Hru ovládnou sehrané partičky hráčů a solo to bude tak na komparz (-)

Simulátor budou určitě hrát hráči s mody co do něj budou přidávat prvky z lehčích herních částí

(upravené zaměřovače, nějaký ten zoom, výrazné textury tanků atd) hra v simulátoru se změní na souboj rozšíření či úprav (-)

 

Tak zatím to na instalaci na základě toho co očekávám od hraní není a jak to bude později ukáže až čas. Můj odhad herního vývoje není moc pozitivní a třeba se pletu a později se přidám k herní základně.

 

PS: Zatím bude nadále sledovat vývoj hry v tomto téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...