Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Je tam nějaká šance (tuším že 17%) že při změně druhu munice se nemusí nabíjet odznova (tj. pokud ti chybí 5s do konce reloadu, po změně ti bude pořád chybět 5s, pokud máš plně nabitý HE a přepneš na AP a máš štěstí na intuici, tak budeš mít plně nabitý AP hned).

Vzhledem k tomu že má KV2 2 nabíječe, dlouhej reload a 2 druhy používaný munice tak je to ideální tank pro intuici :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo, jenže WoT na tu jednoduchou grafiku vypadá lépe. WT se sice dá hrát na kdejaké plečce ale taky podle toho pak vypadá. WoT na nízkou grafickou úroveň a nebo na vysokou zas takový rozdíl není.

Stejně to pak ve WT každý vypíná aby se mu líp střílelo a nestínila mu například tráva :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kanáre, hrál jsi na max a na minimum?  :laugh: Já jo...nesouhlasím s tebou.

Nedá se to na max vůbec hrát a o tom to je, víš? :-D Ale je to takové omalovánkové, takže ten rozdíl je v podstatě menší, než když si dáš na max WT a pak na minimum. A taky hardwarově je WoT zatížený při minimálním grafickém a maximálním grafickém nastavení s velmi malým rozdílem, což u WT je naopak schodek velký.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak víkendová akce na 5000 ZK splněná. Sobota byla strašná už jen díky kocovině a taky se nevyhrávalo. Taky jsem zapomínal, že se to počítá i z lépe zahraných prohraných bitev, takže jsem si to plnění prodlužoval občas zbytečně sám. V jedný sobotní bitvě jsme se dokodrcal na Elhalluv k nepřátelské základně s posledním spolubojovníkem. Měl tam být AFK poslední enemák. Já už měl 5 killů většinou nějaká dorážka a spojenec jen 3 a byl víc poškozený, jen měl větší šanci na 1 vs 1. tak jsme to vzal jako scout a enemáka našel-ukázal cca 100 m od základy. Pro jistotu jsem se schoval za kopeček. Spoluhráč mu ubral 50% HP a enemák přestal být vidět. No čučel jsem na to jak péro z gauče a spotnul mu ho ještě jednou, aby ho dorazil, když ho nekrytého neviděl na cca 200 m. Důvodů proč ho neviděl mohlo být víc, ale vidět takovou extrémní situaci v praxi byla po dlouhém čase zase síla. Skoro jsem už zapomněl, že můžou být dohledové vzdálenosti bez vlivu zeleně, tak extrémně krátké.

Na splnění ZK v neděli a dnes stačilo vždy jen 11 bitev s win 72% a 81%, ale děsný utrpení. Už od 3-4 bitvy se mi to zdálo nekonečný. Pocit na konci podobný tomu, když člověk vypadne z práce nebo školy, kde byl jen z povinnosti :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes to byl druhý den po delší době, co jsem to pustil. A zase poslední. Vzal jsem milovanou 263. Ok, plně žluto-oranžové týmy, proti i nějaký fialky. V poho. Ale když 3x v řadě neprobiju Tortoisu, zatímco ona totálně bez problémů a GW tiger P neprobije za 1080, tak to je na mě malinko moc... v pohodě, singleplayerovky jsou na náladu lepší :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím konstatovat, že momentálně mne u hry drží pouze odřady a hra s E50-tkou, jinak je to totiž hrůza. Nehodnotím úroveň hráčů, to mi nepřísluší, jde mi o mizejí střely( a že jich kua poslední dobou teda je!), nesmyslné dingání anebo naopak mě v E75 prorve každou střelou cokoliv a kamkoliv. Z výše uvedeného pak dochází k frustraci a zábava je na bodu mrazu. Pokud patch 9.8 v tomto nepřinese razantní změnu, tak se zřejmě blíží můj konec ve WoT. Nechci tu nějak "brečet" jak je hra na mne "zlá", ale pokud se vám opakovaně "vypaří" střela, která rozhoduje o tom, zda máte dobrou či špatnou hru, tak to prostě nakrkne.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pomalu a jistě ,,vyhořívám,, ... za měsíc 200 bitev public, SH 80 (kvůli kostiček) a 70 bitev týmovky...pro mě co jsem odehrával 900 bitev a ještě CW, kde jsem seděl 2h u toho , abych si je zahrál nic moc.

V minulej týden (víkend) Zaklínač1 tenhle víkend Zaklínač 2 (abych si to připomněl) a teď si asi koupím 3...nebudu čekat na slevu...1000kč není zas tolik...a opravdu mě tanhle hra baví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden případ hráčské demence...

Jsem noob a tak jsem až teď splnil všechny mise na Stuga... A protože nejedu žádný němce, řekl jsem si, že si tu ženskou posádku udělám právě pro Stuga. A tak se stalo...

Ano, těm bystřejším z Vás došlo, že to neznalé hovádko Tailleur teď má dvě posádky na Stuga, páč nevěděl, že toho Stuga už s jednou posádkou na 100% dostane. Blíží se mi vysněná T-54 a brzo bude AMX 30, ale já mám dvě posádky na německou skořápku :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...