Přejít na obsah

Belgarat

Members
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Belgarat

  1. Doufam,ze budu mit stejne zkusenosti jako Bigpete......BB hraju nejradsi
  2. To neni zas tak hrozny,jsem se trochu bal ,ze ti je 60 . V tomhle veku stihas jeste dost veci,spis jsi trochu linej to stihat ....priznej se Se zbytkem souhlasim.
  3. Kongo je super,hlavne diky jeho rychlosti. Kdyz se v zapalu boje ocitnete nekdy sami,neni to az takovej problem,protoze se da celkem slusne ujet i nekterym kriznikum a jeste jim pekene zatapet. Fuso v topu je celkem fajn,akorat APecka nedoporucuju na stredni vzdalenost,80% se jen sklouzne po panciri.
  4. 60% Furutak ,ktere jsem potkal (Kongo/Fuso) sli na prvni salvu. Vzdycky ,kdyz za ni mam hrat,myslim na to,ze je prijemnejsi rozbit si cihlu o hlavu. Furutaka opravdu neni dobra lod.
  5. Vetsnia zdejsich prispevku je za DD ,nejsou trosku OP ?
  6. Aha,diky. Jo to je dobre,je frustrujici hrat s lodi v zakladu a potkat o tri tiery vyssi lode ve fullu,zazil jsem to hodnekrat a nicmoc.
  7. Moc tomu nerozumim. Cruiser T2 bude hazen v MM s T2 a T3 Ale o radek niz tedy T3 se ma v MM potkavat s T3 - T5......ale ne T2 . To jaksi popira radek vys. A je to tak vsude. Hadam,ze by mela byt zabarvena i ta policka o tier niz a ne jen ta od stejneho plus dve.
  8. Samozrejme ,ze nasetril,ale nechci to utracet na sestem tieru,setrim si to na t8 nebo 9. Nakonec jsem ale podlehl a dal 2500 volnych z tech osmi,protoze me to fakt se zakladem nebavilo. Ted uz je to o milion procent lepsi
  9. No a sranda je,kdyz se s tim zakladem dostanete do bitvy s t8 a t9
  10. At se na me nikdo nezlobi,ale dat BB v zakladu dostrel 13 km,je fakt ulet.
  11. Dobra lod,rychla,oproti Myogi celkem presna a slusny dostrel,zatim me z BB bavi nejvic.
  12. souhlas,po Kume totalni zvrat a nechut.
  13. Jenze cruisery samozrejme dostreli take pekne daleko, a cim dal jsou tim mensi sanci,ze zasahnu mam,takze se mi s ni bojovalo nejlepe kolem 9-10 km. A vubec nejlepsi je vypustit letadlo a pekne z poradne dalky odstrelovat a modlit se za uspesny zasah ,to ale nejde porad no. To s tema torpedama jsem samozrejme nechtel svalit na Myogi,asi jsem se spatne vyjadril.Byl jsem nastvanej celkove a tohle jsem jenom pridal k dobru.Stalo se mi to uz vickrat,ze se DD nekde zaparkovalo a cekalo na vhodnou chvili a me prijde celkem divny,ze by v oceanu melo fungovat takovehle maskovani,ze uprostred niceho neni videt lod dlouha nekolik desitek metru (DD)
  14. Prave naopak ,kazdej cruiser me ustrili jak nic,protoze se trefim kazdou jednou z osmi,no des. A to mam zamereno dobre,jedna strela jde za pravy bok a druha za levy (z jednoho kanonu) Nebo jedna jde pred lod a druha za lod a to je porad. Nebo ted pluju pluju a najednou mam na boku osm torped....uvidel jsem je az par set metru ode me,kde se vzali nevim,do osmi kilometru nebyla zadna lod ani letadlo......zeby neviditelny DD?
  15. Aha,no u kapitanu davam opravy. A na tier 6 mam jeste daleko :) ,ale hadam, ze cruisery jsou predne zamysleny jako obrana proti letadlum,takze ho tam dam.
  16. Jak se zapina AA skill ? mozna stupidni otazka,protoze jsem myslel,ze AA je automatika a hrac ji neovlada.
  17. Njn,MM me taky stve. Hrozna kombinace je ,kdyz ,jak rikas jsem na konci potravniho retezce a souper ma o jednu letadlovku vic.No a nejhorsi je,kdyz jsem na konci potravniho retezce, souper ma o jednu letadlovku vic nez nas tym,a to ma jen jednu.
×
×
  • Vytvořit...