Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak dnes se neobvykle dařilo a úspěšnost byla o 25% lepší než v jiných dnech, což je na mě opravdu dost.

Nepříjemný bylo ve dvou bitvách velký lagování a to zrovna, když jsem byl poprvé na Vichřici v horní základě a díky tomu jsem se utopil v nějakém kanálu, takže tuhle části mapy pořád neznám :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si pročetl 2-3 stránky nazpět a nestačím se divit... Jednou je artynář bezcharakterní srab co je zalezlej na druhým konci mapy a v klidu a pohodě kliká na cíle což je špatně.. pak je to zas šílenej zabiják co se prohání po městě v TD módu a dává jeden kill za druhým a to je zase špatně..

Jednou je artynář nemyslící tupec s 43% win a pak je to najednou zákeřňák co za pomoci XVM, kompletním přehledu o barvičkách v nepřátelském týmu a dokonalou znalostí mapy (přesně ví že tě za tou a tou skálou může úspěšně usplešovat) se zaměří jen a jen na vás a kašle na všechno ostatní, protože právě VY mu stojíte za to aby si na VÁS počkal a ignoroval jiné a na dmg bohatší cíle..

 

 

Díky za shrnutí :thumbsup:  Je tam všechno :laugh: :laugh: :laugh: . Šikula!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokračování na SP. Dobrý. Večer jsme vzali pětky a sedmičky. Denní win 65%, večerní 20%. Nevyhráli jsme skoro nic. Většina her ve stylu:

lBhyk.th.jpg

 

... to byly ty nejvýživnější... ne, dnes to moc nešlo... prostě Panther a Chi-nu s 85% posádkou nejsou zrovna nejvlivnější stroje.

 

A poslední kill? V Pantherovi. Sedmičkovej ruskej artinář na ránu. Za jízdy  :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to po cca dvou tydnech konecne zapl, prijemne prekvapeni - hra jede temer bez lagu a da se to hrat! (FOV jsem dal na minimum)

Uz jsem na WoT temer zanevrel. Jinak to hraju jak trotl, mapy me prekvapujou, vysledky nic moc. Vlastne jsem si dnes poprve zahral poradne od patche.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja hraju jen zas su 26 + loltraktora Pokud to budu hodnotit na tehle tierech, tak. Su 26 - he dmg zadna. Musite trefit cil. Pokud jsou tam tanky jako kv , matilda  ci at 2 , tak nema skoro smysl po nich strilet. Napiriklad at 2 mozna teoreticky ustrilete pokud mate jen 48 pruraznych  naboju. To potrebuje zhruba 5 prurazu a odhadem se stestim projde mozna kazda desata. Pokud je vetsinou detekovany nepritel, tak musite byt velmi rychly a uz zamereni, abyste obstali v konkurenci se spoluhraci o dmg ci kill, protoze artyna je oproti nim pomala na zamereni i na dolet strely a samozdrejme to ete tak 2 ze 3 pripady netrefi nebo udela nakou haluz.Takze  vetsi dmg ci vice kilu udelate defakto na cemkoliv jinem, nez na arty. Pokud si vemete do cety  2 td tak samozdrejme ve hre mate o dost vetsi vahu, udelate o dost vetsi dmg a mate o dost vice vyher, nez kdyz si do cety date artu. V te rychlosti her na nizkych tierech proste artyna ztraci. Vyssi tiery hodnotit nechci a nebudu, protoze je nehraju a hrat nechci, ale logicky to tam bude hra o dost pomalejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dva poslední winouši dneska E4 zachránili. Večer jsem myslel, že se vrátím na 6 třídu. No taky jsem su hru s M18 dal a neskutečná paráda. Je to stále mazel.

Ale k E4, ještě pár dnů takové Sazka hry a kašlu jim na to. Jdu testovat WT. Jednu hru nasekám 5500dmg, nejde o lost, ale pak další hru, zahraju to samé, ale mám 0 dmg! Dneska už dvakrát! Prostě nepenetrujete, netrefujete a nebo když penetrujete tak za nula...jako IS8, kterou jsem narval z 30m do boku..ale měla 538hp, tak RNG rozhodlo, že jí dá ještě šanci.....pene za nula. S dementama Wg nic nenadělá, ale tohle mě fakt štve. Míííířím jako blázen a třikrát mi na 250m záhadně spadne střela těsně před tankem do země. Ta E100 by měla jen zbyteček hp, takto si pro mě full dojela. Prostě letí krásně E100 na spodek a najednou asi zafouká a ona spadně dolů...na metru.

WG jen to pokušejte, nestačí že mrvíte mapy...no jak chcete....WT čeká...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proboha! NA co replaye ?! NA to, že ti střela letí mimo přece nepotřebuješ žádné důkazy, to je věc naprosto známá a dokonce oficiálně potvrzená. Švejk nepíše o tom, že střela šla mimo kruh ale o tom, že letí na cíl a pak se zvrtne. Máš kruh a do něj někam se ta střela umístí a to podle losu. Ovšem to, že ty losy pravděpodobně nejsou vždy losované ze stejného osudí, to je už konspiračka a na to ti také žádný záznam neodpoví. Hraju WT a jsem spokojený i když prohraju a i když zahraju velké kulové protože co udělám to také mám !!! Sbohem WoT, 3 roky loterie už jsou na mě opravdu moc :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera středa byla a taky to byla do jisté míry tragédie. Teda hlavně dopoledne, kdy jsme prohráli všechno co šlo. Chtěl jsem si trošku nahnat expy na SP na šikmookých, ale zjistil jsem, že je lepší hrát tyto národy o samotě. V četě se mi s nimi nedařilo až hanba. Pak jsem si dal hodinku sám a splnil jsem všechno co jsem chtěl. Jak čtyřkové Chi-He tak pětkový Type T-34 ukázali, že na to mají. Ale musí být samotní samurajové. Je to asi stylem, kterým to hraju sám a v četě. Dále jsem pořádně zabojoval i s BlackPrincem. Sice je to tank, který má omezenou použitelnost, ale pořád se dá najít téměř na každé mapě místečko, kam ho vrtnout. Škoda jen, že mě na Himmlu párala T29 do sidescrapu a dovšila to mnou nenáviděná britská vrhačka padákových bomb. Borec měl nastříleno cca 900dmg a to 700 do mě a 200 do kolegy. Jinak enemáci rupli na všech stranách. To vše se vlastně dělo dopoledne. Večer jsem si chtěl zahrát už jen pro zábavu. Bohužel z klanu nebyl zrovna nikdo volný, tak jsem se přidal ke klukům z NIHIL. Zvedl jsem si WR a i náladu. Horší už to bylo s WN, jelikož kluci hráli desítkové medka a tímto strojem ještě nevládnu, tak než jsem stačil s E5 nebo E4 něco udělat, bylo po enemácích. A hlavně jsem měl včera nalosovaného peška, takže jsem s E5 nebyl schopný probít face to face M103 ani do spodku, ani do věže. A takto to probíhalo téměř celý večer. Ale vcelku jsem za včerejšek spokojený. Na tom čtyřkovém japončíkovi mám za 15 her 2x válečníka. Kdo by to do toho šrotu řekl. Taky jsem si udělal včera jednu R-W medaili. S Hellcatem na klidném pobřeží. Prakticky prohraná hra, která se nakonec otočila až jsem zůstal sám a dodělal to všechno co bylo na ránu, až zůstala full SU100 S mírou náhody, štěstí, rajčatovosti (myslím, že byl žlutý, ale to je jedno) jsem sundal i jeho. Ruce se mi klepaly ještě dvě hry, ale byla to super hra, pro kterou WoT hraju. Když si to tak vemu, tak jsme jako četa takto otočili cca 5 her, kdy bylo jasné, že to rupneme. A nakonec výhra. Jj četa dělá své.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já miluju tyhle mnohonásobky, s Pantherem II, vítězství v první bitvě, jenomže tier 10, takže prd dmg, takže prd pětinásobek (975 dmg, 5505 exp), . Čekám, že to tak bude u všech strojů co expím a pak s Hellcatem nebo KV-1S udělám 10k, když to nepotřebuju.

Já to taky tam často mám. Hlavně mě mrzí AMX50100. JE to přesně stroj, jaký jsem si představoval a baví mě sním hrát. Jenže díky MM, které AMX50100 má ho už teď moc nevětrám. Goldy do zásobníku ládovat moc nechci a navíc velký rozdíl od AP není, takže jedu jen AP. A mezi desítkama toho zas tolik neuděálm občas se zadaří, když jim můžu do boků či zad....no, ale to jde jen někdy.

Většinou je scénář stejný. Vysypu zásobník do 10 obludy, jedna se ujme a on si v poho pro mě dojede, flákne mi za plný dmg...800-1200dmg a nějaký příživník mě dorazí. Po dvou sekundách jsem z fullu out.

Ale to mají všechny osmičky stejné....PantherII je na tom ještě daleko hůř. Ale jak vyjde los a jedem osmičky nebo jen pár devítek.....to je AMX50100 bomba. Opět nechápu, jak mohu s AMX50100 dosáhnout fialových čísel (dle té tabulky 2250) když mám 60-70% her s 10 třídou? Nereálný. Si tam šmudlám 1700 a jsem rád.

 

No nic, přijedu až v neděli. tak si odpočinu, ale už teď se těším na E4......mám na ní nějakou osobní závislot :laugh: . Ikdyž se mi sní poslední tři dny moc nedařilo. Je to poklad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muhehe :-D :-D tomu sám nevěříš..

Ano, sám nevěřím tomu, že už jsem na to nesáhl víc jak 2 týdny a dnes jsou nějaké násobky a říkám si proč? Marně hledám důvod. Kreditů je na účtě pár desítek mega, vyexpené posádky i tanky, takže proč? Navíc jsem zjistil, že návyky, které mám z WoT ve WT vůbec nepotřebuju a jsou většinou důvodem chyb, které mě pak stojí život protože ve WT se chyba rovná smrti, tam se na nějaké dingání nehraje. Neustále mám tendenci klikat na minimapu a upozorňovat tým, kde jsou nepřátelé a nebo nehnutě stát aby mě nespotli, což je zbytečné. Prostě jsem propadl jiné hře a ta potřebuje uplně jiné věci k tomu abych v ní byl úspěšný a WoT mi to vyloženě kazí. Kdo nezkusil, ten nepochopí ale pro mě je to uplně děsivé, jak se to jinak musí hrát. Velmi těžko hledám správné postupy a mám obavy, že když začnu hrát WoT, tak se mi to všechno vykouří z hlavy protože se už nedovedu přepnout ale hraju intuitivně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, sám nevěřím tomu, že už jsem na to nesáhl víc jak 2 týdny a dnes jsou nějaké násobky a říkám si proč? Marně hledám důvod. Kreditů je na účtě pár desítek mega, vyexpené posádky i tanky, takže proč? Navíc jsem zjistil, že návyky, které mám z WoT ve WT vůbec nepotřebuju a jsou většinou důvodem chyb, které mě pak stojí život protože ve WT se chyba rovná smrti, tam se na nějaké dingání nehraje. Neustále mám tendenci klikat na minimapu a upozorňovat tým, kde jsou nepřátelé a nebo nehnutě stát aby mě nespotli, což je zbytečné. Prostě jsem propadl jiné hře a ta potřebuje uplně jiné věci k tomu abych v ní byl úspěšný a WoT mi to vyloženě kazí. Kdo nezkusil, ten nepochopí ale pro mě je to uplně děsivé, jak se to jinak musí hrát. Velmi těžko hledám správné postupy a mám obavy, že když začnu hrát WoT, tak se mi to všechno vykouří z hlavy protože se už nedovedu přepnout ale hraju intuitivně.

Jj máš pravdu Kanáre. Kombinace WoT a WT-GF je smrtelná. Obě hry mají naprosto jiný styl hraní. Myslím, že WT-GF je hra přímo pro tebe jak dělaná. Takže věřím že do WoT se ti nechce. Mě zase WT-GF moc nevyhovuje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj máš pravdu Kanáre. Kombinace WoT a WT-GF je smrtelná. Obě hry mají naprosto jiný styl hraní. Myslím, že WT-GF je hra přímo pro tebe jak dělaná. Takže věřím že do WoT se ti nechce. Mě zase WT-GF moc nevyhovuje. 

Zatím si nejsem tak jistý, že je to to pravé pro mě protože se v tom plácám, jak žába v kaluži a výsledky jsou nevalné. Ale je mi jasné, že to chce čas to dostat pod kůži a je mi docela líto, že moje představa, že budu hrát obě hry asi nebude reálná právě díky té propasti mezi nimi. Asi zítra bych měl mít JT a pak se uvidí, jaký budu king :Smile-playing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím si nejsem tak jistý, že je to to pravé pro mě protože se v tom plácám, jak žába v kaluži a výsledky jsou nevalné. Ale je mi jasné, že to chce čas to dostat pod kůži a je mi docela líto, že moje představa, že budu hrát obě hry asi nebude reálná právě díky té propasti mezi nimi. Asi zítra bych měl mít JT a pak se uvidí, jaký budu king :Smile-playing:

No já to myslel už za A tím, jak se ta hra hraje, za B tím, že je to prakticky simulátor a za C není to tak rychlé jak WoTko. Což tobě dle tvých příspěvků vyhovuje více. Podle mě se to dá hrát dohromady, ale jen arkáda. Když už potom zapneš SB nebo HB, tak je to naprosto jinde. Pak už to má společné jen jedno, a to že hraješ tanky. To je asi tak vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, sám nevěřím tomu, že už jsem na to nesáhl víc jak 2 týdny a dnes jsou nějaké násobky a říkám si proč? Marně hledám důvod. Kreditů je na účtě pár desítek mega, vyexpené posádky i tanky, takže proč? Navíc jsem zjistil, že návyky, které mám z WoT ve WT vůbec nepotřebuju a jsou většinou důvodem chyb, které mě pak stojí život protože ve WT se chyba rovná smrti, tam se na nějaké dingání nehraje. Neustále mám tendenci klikat na minimapu a upozorňovat tým, kde jsou nepřátelé a nebo nehnutě stát aby mě nespotli, což je zbytečné. Prostě jsem propadl jiné hře a ta potřebuje uplně jiné věci k tomu abych v ní byl úspěšný a WoT mi to vyloženě kazí. Kdo nezkusil, ten nepochopí ale pro mě je to uplně děsivé, jak se to jinak musí hrát. Velmi těžko hledám správné postupy a mám obavy, že když začnu hrát WoT, tak se mi to všechno vykouří z hlavy protože se už nedovedu přepnout ale hraju intuitivně.

je v celku jedno jak a co si hraješ ve WT.. WoT je prostě návykovka a takových prohlášení už tu bylo.. včetně tvého, když si začal lítat.. jj já mám taky občas chuť to přestat hrát a dokonce jsem to už 2x smazal ale ta hra má prostě "NĚCO" proč se k tomu 99% (to číslo berte s rezervou) hráčů zas vrátí a zkusí to znovu ;-

 

Jinak všiml jsem si že se vrátil PLD-Wasilij.. Vítej zpět :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je v celku jedno jak a co si hraješ ve WT.. WoT je prostě návykovka a takových prohlášení už tu bylo.. včetně tvého, když si začal lítat.. jj já mám taky občas chuť to přestat hrát a dokonce jsem to už 2x smazal ale ta hra má prostě "NĚCO" proč se k tomu 99% (to číslo berte s rezervou) hráčů zas vrátí a zkusí to znovu ;-

 

Jinak všiml jsem si že se vrátil PLD-Wasilij.. Vítej zpět :-)

WoT má jedno, a to, že t pumpuje adrenalin do žil. Ať už z toho pozitivního nebo negativního hlediska. A jak známo, adrenalin je návyková látka. Čím víc ho máš v krvi, tím častěji ho potřebuješ. A proto je WoT tak těžké nehrát. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WoT má jedno, a to, že t pumpuje adrenalin do žil. Ať už z toho pozitivního nebo negativního hlediska. A jak známo, adrenalin je návyková látka. Čím víc ho máš v krvi, tím častěji ho potřebuješ. A proto je WoT tak těžké nehrát.

 

to už je jen následek toho "NĚČEHO" pro každýho to může bejt něco jinýho, co mu donutí nadledvinky začít vypouštět adrenalin do krevního oběhu, ale výsledek je pro všechny stejnej.. závislost ;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevěřím tomu, že bych se k WoTku vrátil dřív, než v něm dojde k nějaké zásadní změně. Jeden návyk jsem nahradil jiným a WoT mě poslední rok už asi z 80% pěkně nasíral, takže zatím necítím sebemenší potřebu si ho zapnout, což je věc, kterou jsem ještě nikdy co WoT hraju nepocítil. Také jsem nikdy nechtěl přestat ale cítil jsem, že mi upadá zájem, což jsem tady i psal, že se mi snižuje počet bitev a že to vypadá na postupné ukončení a nebo pouze sváteční hraní. Hraní WT to totálně přehodnotilo. a změnilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...