Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Poslední dobou ta hra vyvádí neskutečný věci. Jezdíme trojčety a není výjímkou, že ze 30 bitev jsme 4-5x jediný low tier ve hře. Jak to MM sakra skládá? Ještě k tomu dostaneme o top tier méně (vždy)... 

 

A co mě sejří je mrtě neviditelných střílejících tanků. Střílí to a není to vidět. Hellcat z křoví na 200m, kde jsem vždy spotnut s naskilovanou posádkou... celkově teď spoting nechápu. ARL V39 schovanej v  lese a stejnak mě spotnou jedoucí medka 300m ode mně.

 

Expím ARL V39 a AMX M4...nálada nic moc. Super stroje. A spotting tomu sází korunu.

Spotting je nejakej divnej od 8.6.....rozhodne vyhodnej pro TD. Hraju obcas dvojcetu a stava se velmi casto ze jsme jediny MT sestky mezi osmickama, to mi pak WG muze tvrdit co chce, ale me je jasne ze skill hracu nejak pocitaji. Nejlepsi na tom je, ze jsme nekdy top v expech i dmg - to samozrejme na vyhru nestaci. Nejvic vyhravam kdyz zahraju prd:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Člověk si občas potřebuje zrelaxovat od T-29,tak si chce zahrát na pedotankera,ale dneska WG řeklo NE!!! :Smile-playing:  :Smile-playing: 4 losty v řadě s prckem,ovšem s tím co jsem dostával za matroš jako spoluhráče :Smile_blinky:  :Smile_blinky: Ale vše sem si vynahradil na T-29,těch 100 000 expů uběhlo jak nic a už šetřím love na T32 :Smile-playing:  :Smile-playing:

8f57ebb2607620763f86f6d9b16ad3e8.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odjetý násobky na US serveru, neděle byla "moron day". Já vím, že jsou to nižší tiery, ale třeba se Stugem hraju i proti sedmičkám a to byl fakt děs. Občas mi přijde, že některý lidi hrajou bez mapy.

Wins/Battles: 10 (16) (56,25)

 

Pokračování na EU serveru 

Wins/Battles: 10 (20) (50%), 11 bitev s Löwe, 1 s T29, zbytek s PZ IV, kterou jsem si zase koupil zpátky - poměrně vyrovnaný bitvy co do losování (nejmenší šance na výhru byla 38%, což je oproti 16% na US serveru dost rozdíl), hodně žlutejch a zelenejch, občas modrý a fialový, prakticky žádný červený, ovšem některý prohry... No škoda mluvit. Prachy, co jsem chtěl vydělat, jsem vydělal, takže vlastně asi dobrý. 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší den, jedním slovem KATASTROFA. Já vůl místo abych jezdil pořád s KVčkem a vydělával škváru, tak jsem expil Conquerora a T21. Co se týče toho prvního, mám ho stock, losy proti desítkám a kanón na úrovni tieru 8. Nastřílet 1000 hp dmg je prakticky nemožné. Co se týče toho druhého, chce se mi z něj zvracet. Tu demenci, že cesta k těžkému tanku vede přes dva skauty musel vymyslet chorý mozek. 

Takže den jak korálek, staty letěly dolů a adrenalin nahoru. Docela se těším do práce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to včera po dvou dnech pauzy zapnul, hned v prvních bitvách sesmažil dva idioty (jeden mě s T-26 ramoval v mý T-18, takže jedno HE zboku a vymalováno, druhej mamlas v nějakým light tanku překážel - motal se nám za zadkem a dělal prd - když sme s hevynama bojovali v Ruinbergu, takže taky pár ran a šmitec), pak rota a děsivý moje lamení, tak sem to radši vypnul, pak sem ještě pozdě v noci odjel tripl na E-75, po dvou debaklech povedená bitva a celkový denní W/L cca 60%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji Ó moudré WG, že nad námi bdíš a nedovolíš nám, aby nás pohltila pýcha a nadutost nad zvyšujícím se w/l..

Díky, že tvé naprogramované vševidoucí oko sleduje a zaznamenává naše nezasloužené šňůry výher a kompenzuješ je losováním MM, jež zaručí naší prohru, abychom se mohli pokorně vrátit o pár procentních bodů níže, do míst která nám dle tebe náleží, neb nesluší se býti vysoko nad 50%..

Asi si nebudu moci odpustit, že jsem pomýšlel na celkový w/l 58% který mi jako lamce zcela jistě nenáleží. Týmy plné červených hráčů budiž nám neustálou upomínkou a varováním, že takzvaný skil není zárukou výhry a že záleží jen na tvé vůli zda ochutnáme blažený pocit vítězství nebo trpkou chuť zasloužené porážky..

Ještě jednou děkuji. Tvůj vděčný platící poddaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že víkend překvapivě dobrej. Jen teda úpně nechápu myšlení některých jedinců, páč jediné s čím jsem se trápil byl Peršing a to z toho důvodu, že si ze mě heavy dělají normální štít.  Je opravdu komickej pohled na to, když já s medkem stojím v čele útoku a za mne se schovávají dvě E75 a jedna IS8..... :biggrin:  Lítám tam jak šus a doslova uhýbám před střelama a nakonec mám nastříleno 3800 DMG a druhej za mnou nemá ani 2500 DMG. A tak je to skoro každou hru....nevím, tak by to přece nemělo být, ne? Já se chcu schovávat za něma a ozobávat enemáky a né naopak kudopi.... :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že po sestřelení  Centurion I,  Centurion 7/1 a  FV 4202 mi v garáži skutečně přibylo jedno místo k stání . (přišlo i oznámení "úkol splněn" )

 

Hele, KAM ti přišlo to oznámení? Normálně do ingame "chatu" nebo na e-mail? Mně přibylo místo v garáži v pátek myslím, ale žádné oznámení, nic, prostě "ticho po pěšině"... no, hlavně že se teda zadařilo :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po dlouhy dobe jsem si zahral na publicu sam.. otresny. vzdal jsem to potom, co jsem s IS7 v peti bitvach vzdycky nastrilel, ale ani jednou nevyhral. a nezalezelo na tom jestli jsme meli sanci na win 70% nebo 30, ono staci v prvnich dvou minutach prijit o nekolik jantaru v top tankach a je to v prdeli. ale v podstate je to moje blbost, nemam lizt do tyhle hry solo, stara chyba kterou jsem si davno uvedomil ale ted jsem ji zopakoval

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, KAM ti přišlo to oznámení? Normálně do ingame "chatu" nebo na e-mail? Mně přibylo místo v garáži v pátek myslím, ale žádné oznámení, nic, prostě "ticho po pěšině"... no, hlavně že se teda zadařilo :-)

Ono to bylo takový nenápadný oznámení vpravo dole kde si můžeš rozkliknout detaily a výsledky bitev.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skvělý víkend, chata. oprava prlotu, grilování, pivisko. Staty letěly nahoru, velitelka spokojená, co víc si přát :Smile_trollface-3:

Když není velitelka spokojená, jde dolů všechno, i testosteron :dry:, zakempil jsi na správných bojových pozicích :smile:  

Po 10 dnech že si zase zahraju. První hra, poslední v tabulce. Klídek, ono se to spraví. Druhá hra, druhý od konce. Když jsem se ocitl v polovině byl jsem skromně spokojený :biggrin: (ó bože děkuji ti za los náš vezdejší). Radši bych taky u grilu nabil explozivní staropramen a zvětšil si zoom fernetem (s penetrací bych teď byl asi na stejným jako ve wotu) :down::confused:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po téměř 19k bitev, první investici do wot a koupení prémka na týden jsem vyexpil Batchata. A teď ještě dělo. Druhá desítka v garáži. Bude se prášit na budoucí časy.

 

Teď expím AMX M4, a mlíko 46, chci 50 100, dělo z Lorraina, to bude nášup. A pětky krásně vydělávaly. Jen ty týmy dnes... no, a expilo se. T40 dnes řádila, ale věčně mezi šestkama, věčně v top dmg... dokonce 1250XP při prohře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes takový blbý.

První tři bitvy se providerovi nepodařilo udržet webovou odezvu pod 2000 (ping) po celou dobu bitvy (motat se 1:30 na základně je dost opruz). Tým to většinou neuhrál a já bych to stějně nezachránil. Pak už se ping zlepšil a moc často nedosahoval hodnot kolem 600. V jedné bitvě, kupodivu s dobrým připojením jsem nastřílel víc jak celý tým dohromady. Záhada byla objasněná záhy. Můj tým většinou stock a nepřítel převážně v plné palbě. Jelikož jsem se dostal na celkem výhodné místo, tak se mi při vlastní obraně podařilo něco nastřílet. Taky jsem se pokusil vyzkoušet ten blábol o lepším MM v prvních bitvách s novým strojem. Pořídil jsem si novou sedmičku. V první bitve šla na jednu ránu na munici cca ze 350 m. V druhý nemohla prostřelit zezadu ani z boku desátou třídu a sundalo jí v plné rychlosti (té co dokáže stock stroj s posádkou jen na 90%) při objíždění T10 na ránu neviditelné TD schované 300 m daleko. Den we WoT jinak nezajímavý. Násobky odjetý u všech strojů u kterých jsem chtěl. U některých se muselo čekat déle než los přiřadil win mému týmu.

Jelikož jsou schopnosti providera poslední dny trochu slabší, tak uvažuju o zahájení kariéry s arty. Tam ping přes 600 trvající 30 sekund není tak nebezpečný.     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska jsem konečně zakoupil Jpz E-100, zatím mě to ukrutně baví, tahle bitka byla taková hezká tečka:

 

e100.png

 

Dají se na to říct dvě věci:

 

a) Když jsme zbyli jako poslední a proti mě stálo desítkové americké věžové TD, tak to bylo docela těžký, oba jsme byli na ránu a on ji vypálil jako první

 

b) Jpz E-100 dělá do soupeřů luxusní díry... bohužel ale dělá stejně luxusní díry i do vlastních, stačil malinkej lag a T110E4 to dostala zezadu a šla do kytek, takže padesát tyček pokuta. Škoda, jinak bych i při prohře celkem hezky vydělal :-D

 

Jinak v téhle bitvě jsem si asi vytáhl šťastnýho bulhara, co prošlo, prošlo za 1000+, už tam padaly dotazy, jestli nejsem cheater :-D

 

Jo a že budu s Jpz E-100 dorážet nepřátelskou IS-7 rammingem, to by mě nenapadlo ani v nejtěžším alkoholovém opojení, ale dá se :-D Reload ještě nebyl, tak jsem to do něj napálil a těch posledních 100 HP mu to ucvaklo jak nic :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rammovat Jgpz se dá hezky, je to přeci jenom těžká mrcha :-) Škoda, že mám zkažené statistiky z noob clanwarů a tudíž zkaženou náladu při hraní s jgpz.

Jinak, poslušně hlásím za dnešek 25 ooo zkušeností na T69. Chybí dalších 25 ooo do T54E1.  Panthera 2 jsem dal zatím k ledu, nenadlch mě .. ale přijde na něj řada. Zakopen Type 58, moje čínská kariéra se rozjíždí  :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes takový blbý.

První tři bitvy se providerovi nepodařilo udržet webovou odezvu pod 2000 (ping)........   

Jak to dokážeš s takovým pingem vůbec hrát, mě teď haproval router a když jsem tam měl ping 150 tak už to nešlo, zaměřený tank, prásk a tank poskočil o 10 m a za sekundu jsem se dozvěděl, že jsem trefil. Všechno ve wot mi pak připadá jak gumové :biggrin: , nevím jak to jinak popsat. Prostě nehratelné. Šoupnul jsem modem rovnou do kompu, bez routru a ejhle ping 20 -40 a už sem lamil normálně, tak jak mám ve zvyku. :teehee:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...