Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Nemyslím si, že v tomto případě lze paušalizovat... dle mého je toto HODNĚ situační záležitost (je rozdíl, jestli za kolegu dorazím vyšší tier, který hrozí kolegovi sestřelením ANEBO jestli za kolegu dorazím nižší tier, který není nebezpečný, přičemž kolega je má plné HPéčka a je krytý za šutrem). V případě č.2 jde o tzv. "vyžírání killů", které já osobně trestám 25 ranami na holou :-D

Jinak těch dingavých střel do enemáků s minimem života jsem také já vystřílel docela dost, na druhou stranu si pamatuju, že tomu párkrát bylo i naopak (= dingal jsem já třeba se 2 životy :-))... Taky jsem se někde dočetl, že tato situace by PRÝ mohla mít něco společného s perkem "zoufalství" (já ho teda nemám na žádné posádce), ale to byla spíše konspiračka ;-)

mě osobně nejvíc vadí, že pokud enemák má méně HP, než je průměrná dmg co sázim, tak v min 70% situací, ho prostě nedorazím na jednu ránu, dám hodně podprůměrnou a on ještě přežije a stačí rozdat ještě nějaký pecky ostatním.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tomu už nějakou dobu co jsem hrával za Leopard 1602 toho času ve 4 třídě s nasazováním do bitev T5+ a získal jsem ocenění Chladnokrevný (Cool-Headed). Bylo to celkem překvapivé, když byl svým zařazením v bitvách úplný papír. Jak si stojí v losech dnes nevím. Toho času jsem byl i přesvědčený, že nelze mimo teorie sehnat toto ocenění v ještě kurióznějším případě. Laťka se posunula ještě o kousek dál. Nyní ho mám i na T1E6 a to je v třídě T2+ nejpapírovější stroj. Papírovostí se mu vyrovnají nebo ho překonají snad jen 2 stroje z první třídy a první třídu až na výjimky od verze hry 8.6 T1E6 nepotkává. Nyní už věřím tomu, že když bude do hry přidán Verolex s kulometem, tak má ten metál také šanci sehnat.    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To není konspiračka ale docela běžná snaha WG nadržovat lamkám. Nemožnost zasadit poslední ránu je tak vysoká, že to náhoda být nemůže. Dobře to lze pozorovat, když máte zásobník a perete to zblízka do stejného bodu. Mají to ale blbě ošéfované protože s AMX50 100 mám 6 výstřelů a když narazím na něco, co jde do kytek na 4 rány, tak ta čtvrtá je za nula ale pátá a nebo šestá už se ujme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těm pár HPčkům (co by při naprosto průměrné ráně neměly zbýt) jsem začal říkat "kapka naděje", skoro mám pocit, že WG tuhle stejnojmennou nadaci sponzoruje :-D Nehledám v tom konspiračku, na druhou stranu si přiznejme, že to pekelně nas..., když tam člověk s JT sází rány kolem 550 a pak to pustí do nějakýho kriplíka, co má 430 HP a pět mu jich zbyde :-D

 

Ale IMHO je to jen o tom, že když je to ve spojení s tím, že enemákovi zbydou nějaký drobáky, tak si člověk podobného "výkyvu" všimne víc, než když sundá někoho z 1000 na 550 místo očekávaných 500 ;-)

 

Nj Kanáre, ty jsi chlapík, na tebe je WG krátkej, ty holt víš jak na něj :-D :-D :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem začal tím, že jsem si po cca 1/2 roce zase povolil mod útok a to byla veliká, veliká chyba :biggrin: . Kdo by to řekl do retardů na tieru 9 a 10, že jim není jasný rozdíl mezi obranou a útokem. Takže zase na min 1/2 roku tenhle mod neee. Alespoň jsem se zahojil zatím nejlepší bitvou s T71- nastříleno 3 800 damage, spot 1 400 damage, bohužel na výhru to nestačilo. Na na konci mě dojmul nepřátelský T69, co jsem ho dorazil a potom mi začal nadávat do camperů. Po bitvě jsem mu koukl do garáže a klasika- 7k bitev, Win 44%- asi lepší oddíl.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po dlouhé době jsem zase nainstaloval wot ... a propařil večer.
Začátek nebyl marný.... ovšem po pár hrách mi došlo proč jsem ho předtím odinstaloval. :biggrin:  

Ale pokud to člověk bere jako relax a dá si k tomu pár piv (kteréžto jak je známo mají uklidňující účinky) tak je to docela i zábava.  :sleep:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nehrál jsem na EU serveru přes týden, tak jsem to dnes zkusil. No žádná změna, win lehce nad 50%, příjemně překvapil výdělek s T-25 (jo vím, že dostala v patchi přidáno). VK3601H taky nezklamal, KV-1S bohužel ano, ale to bylo spíš rukama, najel jsem si do rány. Celkově ovšem mě to pořád ještě tak nějak nebaví, příští týden mám dovolenou, tak uvidíme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera a nejen vcera, byla asi spatna konstalace hvezd+ vynikajici red army idiots MM od WG + vlastni faily, takze se vubec, ale vubec nedarilo a to ani v cete na X tieru naprosta katastrofa, jedine s cim jsme moc nelamili byly VIII tiery.

Kazdopadne posledni bitva X tieru se zadarila sice sance na win 38% tak jsme ty fialky (EFE) v cete vymlatil jako nejvetsi nooby, na E 100- Valecnik, odstrelovac, vzorny tankista, ocelova zed, hrdina ... tak jsem alespon s timto pocitem usinal lepe :-)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mrkněte se na tohle... podobný den jak píše Zvedák.... byl jsem jeden z mála 8-tier.... a po bitvě bylo smutno, když jsem se mrknul na ostatní.

Hlavně výkon AMX-50B a E75 mne skoro dohnal k slzám....   a to jsem taky nezahrál nijak skvěle

 

https://docs.google.com/file/d/0B8S5aMxnpey_UEItcWg2NlJmWlk/edit?usp=sharing

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 To, že se půlka trefí max jednou a čtvrtka dvakrát... fakt, 3 skill T29 do čety aby si vše udělali sami...6 z 10...humus dnes. Staty jako prase, ale zábava nic moc.

 

 

No, tohle už se stává standardem. Beru, že s T71, když se občas zadaří, můžu mít expů víc než zbytek týmu, ale abych byl s LT pravidelně mezi prvními pěti v uděleném damage, to už  ani není k smíchu.....Po pár bitvách, kdy mě to hází pravidelně k tierům 9 a 10, jsem se ubezpečil, že tyhle star pro mě nejsou, maximum je tier 8. Tam i v případě prohry v klidu bez PU vydělám a méně mě trápí "šikovnost" kolegů v týmu. Je mi jasný, že to hrajou ty samý lidi, ale vidět  krávoviny  na tieru 6 je pro  snesitelnější, než to samé vidět na tieru 10.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen pro pobavení, jak vypadá férové losování v podání WG,už se na tím ani nerozčiluju, podotýkám, že my měli dva žlutý a zbytek červenej. Jinak dobrý, back to US, opět zajímavá miniakce - bonusy za zničení 5 britských tanků při hraní za německý tank a za zničení 5 německých tanků při hře za tank britský (nemusí to být v jedné bitvě). Pořád čekám, kdy tyhle minihry budou masivně i na EU, ale nějaká ta vlaštovka už se objevila.

h-fyzt1c7e.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po delší době jsem vyzkoušel hrát za všechno to málo co mám v garáži. Nechápu proč je tým penalizován tím, že nemá v topu četu jako nepřítel přiřazením menšího počtu strojů do topu. Bitvy, kde měl enemák 2x-4x více TD vyhrál. Denní Win mám těsně na 50%, ale znechucení z losů 80%. Ani jsem neodjezdil všechny násobky co bych potřeboval. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jen tak rozumně, po příchodu domů cca ve 21:00.

 

1. bitva - s JT hezky mezi desítky, byl jsem třetí od konce, no ostudu jsem uplně neudělal, tým to utáhl, win :-)

2. bitva - četička, já Alecto, kamarád Valentine. Na Karelii jsme ve dvou drželi tu pravou část mapy, kde se to obvykle mele, proti asi pěti enemákům (když M3 Lee vystrčil rypák a docela krutě přes něj dostal, ostatní se lekli). Nicméně ačkoliv zbytek týmu jel pospolu, tak taky pospolu pochcípal a prohra... S Alectem nastříleno asi 1200, ale nestačilo... Ke konci jsme to bránili u vlajky jen ve dvou, ale s tím co sme měli se to proti dvěma Matildám a jednomu M3 Lee se zle pošramocenýma storjema hrálo fakt blbě :-)

3. zase stejná sestava, tentokrát Arktida, prorazili jsme spodek asi za minutu a chvíli byl stav 6:1, vzápětí ovšem 6:8 a pak to už šlo do kytek. Zbyl jsem tam sám s jedním Pz 38, co si pindil hoňoura kdesi zalezlej... no zázraky se fakt dělat nedaj.

4. A zase to Alecto a Valentine, tentokrát Steppes, konečně win.

 

Celkově dneska bilance 50% W/L a radši už na to dlabu :-) Jo vlastně ne, 60%, ještě sem ráno dal jednu s JT :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Večer se hraje mnohem líp. Opět četa T29, T29 a KV-1S. Vždy top. Dnešní win s T29 78%, včera 83%, předevčírem 80%... pohodička :) Ani není třeba unicum četa. 

 

Jinak expení s kámoši, takže jsem vytáhl T40, bomba. Já si dával svých 1500-1800 dmg a koukal na druhýho s 500   :tongue:

 

No a expím ARL 44. Dnes koupeno 2500G, první investice. Na víkend na tři dny prémko, vyexpím AMX M4 a snad i Lorraina. A T29 bude tahaná ven furt.

 

 

A opravdu nechápu spotting. Občas to dělá bejkoviny, až se nestíhám divit. Dohled 460m, nevidím WZ-131 který se hýbe a střílí a ještě k tomu mě spotne...

A vyvažování losů? četa čtyřek, jediný čtyřky ve hře? A opakovaně? Enemák vždy top četu šestek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

včera jsem překčil mezník a to se zaokrouhlením mám již celkový win na 60%. Koupil jsem VK4502A a teda mám ho v základu a 8 těžko penetruju s tím zakladním dělem. Využívám ho teda zatím jako TD. Děla mám sice odemčená ale musim nejdřív podvozek a až pak potom lepší lauf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou ta hra vyvádí neskutečný věci. Jezdíme trojčety a není výjímkou, že ze 30 bitev jsme 4-5x jediný low tier ve hře. Jak to MM sakra skládá? Ještě k tomu dostaneme o top tier méně (vždy)... 

 

A co mě sejří je mrtě neviditelných střílejících tanků. Střílí to a není to vidět. Hellcat z křoví na 200m, kde jsem vždy spotnut s naskilovanou posádkou... celkově teď spoting nechápu. ARL V39 schovanej v  lese a stejnak mě spotnou jedoucí medka 300m ode mně.

 

Expím ARL V39 a AMX M4...nálada nic moc. Super stroje. A spotting tomu sází korunu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne nebaví mě to pořád dole posledních 20 000 exp na m103 a MM mi dává pěkně do kuliček neustále dole proti tieru 10 kde se zmůžu na to abych si vystřílel svoje HE(5 kusů)  a šel do garáže a když už jsem top (1 z10) tak se na mě enemáci sessypou jak mouchy.KV-5 třetí skill 99% stále proti tieru 9 a papírovější než kdy dřív trojnásobek dneska na po 5 bitvě v četě s ferdinandem (0 dmg hodilo mě to proti tieru 10 samozdřejmě),snažím se expit shermana děs a hrůza vždycky narazim na nějakýho egoistu s houfnicí a po ráně jdu do kytek,Tiger P už je 3 dny stále s násokem protože nejde prostě nejde udělat na tigra 1 radši vůbec nešahám.

Pozitivní zpráva je že mě přijmuli do klanu SV a taky že utíkám od WOT k WOWP který mě začíná bavit víc než se někde nervovat na publicku s rajčatama u mě a fialovýma četama naproti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...