Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

jo kreditů je dost, ale teď jsem přeškoloval a i ta malá stráta mi přišla dost velká :-D

 

Ono je v(ý)hodné přeškolovat posádku za stříbrňáky jenom u prvního perku, možná u druhého... s přibývajícími perky je přeškolování za stříbrné IMHO extra nevýhodné, páč % expů dolů je sice stejné, nicméně v absolutní hodnotě je to už nepěkné číslo, na které se následně expí dlouho a dlouhou :-)

 

 

Neumí řídit - splněno

Tlačí se někam, kde v danej čas nemá co pohledávat - splněno

Statisticky pod hranicí průměrného bota - splněno

 

Ten by šel. :Smile_trollface-3:

 

Ty jsi ale přísný panáček ;-) s takovými parametry pro teamkill by šel z kola ven každý druhý a to ještě výrazně ubírám :-D

 

Na druhou stranu je fakt, že s 5k bitvami a 10.tierem by člověk měl /mohl být alespoň... průměrný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím že arty nejsou moc oblíbený tak snad mě za tohle denní hlášení neukamenujete ;-)

Včera 7 her s Grille.. nebylo to nejhorší, vcelku vyhovující mapy, týmy tak průměr, takže žádný losty po 3 minutách apod.

Ale málem mě kleplo z toho mýho stroje.. ta přesnost střelby je šílená.. po plným doměření ještě tak 2-3s čekám, pak vystřelím a prásk dopadne to několik metrů napravo.. enemák se nehejbe tak nabiju, vystřelím a prásk několik metrů vlevo.. na stojící JgP jsem vypálil 6! ran než jsem ho hitnul.. a hned na to jsem ve stejné vzdálenosti 2x trefil tank za jízdy.. Neznám stroj kterej by byl víc závislej na losování přesnosti než tohle, protože s artynou si opravdu nedojedu blíž, abych eliminoval tu odchylku.. 33% hitratio to je fakt hrůza..

A ještě jedna věc mě zaráží.. několikrát jsem vystřelil naslepo do míst kde byl na chvilku rozsvícenej tank a VŽDY to dopadlo přesně do středu zaměřovacího kruhu.. Dal jsem takhle 3 killy na ElHalúf.. dokud byl tank vidět, tak to šlo mimo, jak zhasnul tak to byl hit.. Je až zarážející kolik tanků jen tupě stojí uprostřed pláně vedle skály a vůbec se nesnaží krejt a to ani potom co kousek od nich vybuchne granát..

Za těch včerejších 7 her jsem dostal 5 pochval od týmu 3 od enemáků (jednu dokonce v garáži!) a jednu nadávku do cheaterů.. to je víc jak 10mejdajlí od WG.. Jsem se až červenal studem.. :-P

Musím s tebou souhlasit, mě příde dle toho jak se artynka vyspí, někdy mám přesnost za ten den třebas kolem 50% někdy ale jen 10%. Grille mi příde z něměckých artyn jako hodně nepřesný,mám sním přes 500 bitev a efektivita střelby cca 30% tj nic moc opravdu, s porovnáním s Hummel kde mám 39% je to docela znát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

včera hraní skoro furt výhra,prohra,atd...

Jediné co mě potěšilo, to bylo že jsme s klanem postoupili v turnaji Super 6 do již 1/16. A musím pochválit oba dva klany přes které jsme přešli, že byli slušní a poděkovali za hru a popřáli nám hodně štěstí dál v turnaji, to se zas tak často nevidí. Takže DÍky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no včerajší deň v znamení CW... ako sa na správne prasatá patrí na prvú bitku sme sa zozbierali 13 a jeden z tých trinástich dokonca 3s pred odpočtom..... po fenomenálnom úspechu a oznámení že stoja väčšinou siemky sme už museli záujemcov o medaily odháňať... tie tri sekundy sa nám vrátili keď sme vo štvrťfinále 3s pred  koncom dali posledného enemáka.... http://wotreplays.com/site/223645#team

bohužial v semifinále boli Owning Noobs Everywhere nad naše sily... ale aj tak pekný večer....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milé WG

Děkuji ti za 2denní povození na lochnesce ve tvém zábavním parku. Zatímco jsem ve čtvrtek viděl ptáky seshora, tak včera jsem se jim díval do kloaky. Tak prosím, zpomal a zmenši amplitudu! Koule se mi vyměnily s krčními mandlemi a zduřel mi nos. Jen díky tomu, že jsem byl na vojně u paragánů se mi po tom pádu nestalo nic horšího. Světlo v duši mi ale zhaslo a už jsem ho včera nerozsvítil. Dnes do tvého lunyparku radši nepůjdu (nemám rád ani ruské kolo) a asi půjdu nakrmit kachny na rybníček. 

(inspirováno by Lipfert)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli to mám strkat sem, ale už nám pomalu zavádějí nový matchmaking u artyn, aby jsme si zvykli až přijde 8.6.

ale jó.. já hraju hlavně pětky a Hummelové se objevují na top pozicích už asi tejden a je to stále častější..

 

jinak víkendové hraní zatím v poho.. nemá někdo nápad jakou 3 nebo 4 vytáhnout na akci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cg, s jakou technikou jsi to vytáhl tak vysoko? derp nebo něco normálnějšího?Já s zas musím pochlubit včerejším winrate 25% a cca 350 xp/battle, přičemž dmg do vlastních a dmg do nepřátel si byly škaredě blízko... Všichni spoluhráči natlačení ke kraji mapy, takže se nedali použít ani jako návnada, to jsem ještě neviděl...

jj prevazne derp a kv5 a sem tam neco k tomu...s 10 kama by to asi neslo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, dnes násobky na devítkách a ... mučení s T40? Nakonec jsem nasadil houfnici, ale... houfnice i top dělo si lítají absolutně kam chtějí, katastrofa. Střed zaměřovače vzácnost, poté T49 a Hellcat. Fajne. 

GY98e.th.jpg

Fotky z vršků tabulek dle dmg. Když to vidím, napadají mě dvě věci. Yeah! A sakra, jak je to možný? To je prostě humus mít takový náskoky. I mezi vyššími tiery. Když už jsem nebyl top, byl to intant kill od artiny... Tohle by WG mělo...vybalancovat, třeba ještě většího Bulhara. Nebo rovou dva. Hrálo se celkem hezky, ale nic lehkýho vše zachraňovat. (goldy stříleny když došly normální AP...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M7... To je hroznej střep... Stojí to za ten zbytek týhle americký lajny, nebo se na to mám vy... rovnou?

Já nevím proč, ale mně to s ním šlo skvěle. Stejně tak i t71 či t69 jsou skvělé tanky, tedy pro mě. Dál jsem se zatím nedostal a ani nějak neplánuji.

Spíše by mě zajímalo, jak hrát tu hrůzu SU-85 .. čekal jsem dalšího Stuga a nemá ani mršnost ani přesnost. Je neuvěřitelné, co vše netrefím a mám vůbec zkoumat tu další 85 mm ? Nebo jít rovnou na 100 ? Těšil jsem se teda na větší kopec srandy, který určitě přijde  :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M7... To je hroznej střep... Stojí to za ten zbytek týhle americký lajny, nebo se na to mám vy... rovnou?

 

T21 sice není nijak super tank, ale rozhodně je mnohem hratelnější než M7. T71 je naprosto výborná (jeden z nej tanků, co jsem hrál), a ty tanky potom jeden lepší jak druhej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...