Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak dnes se mi s IS-8 ( prokletý tank :Smile_teethhappy: ) vůbec nedaří. Chtěl jsem se uklidnit a tak jsem vzal PzIV se 105mm. Start - šance na výhru 93% :Smile-izmena: . To co se odehrálo během bitvy se dá popsat jako tankový debilismus. Hned na začátku proběhla přestřelka, bohužel pouze mezi naším týmem - 0:2. Pak jsme ztratili spojence ( testovat vodotěsnost tanku je asi součást bitvy ) - 0:3. Našemu Stugovi se zdálo, že jedu asi moc rychle, tak mě pro jistotu sundal pásy, aby mě enemy arty lépe trefila a taky že jo, zbytek HP mě sundal Stug - krásný ammorack. Ten Stug byl samozřejmě ten samý, co mi sundal ty pásy - 0:4. Až v garáži jsem zjistil, že jsme vyhráli - no prostě úžas. Jinak se mám dobře, v troubě peču králíka a jdu se uklidnit s IS-8 :facepalmic: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na fórum se vetřel někdo novej,nezkušenej a místo aby v němém obdivu naslouchal starým mázám,tak se odvážil drze jim nevěřit a ještě do nich rejpat.A to se tady přece nenosí a kdo si to "lajskne musí dostat po čuně!"Tak teď když jsem byl tak drzej a spochybnil to tvrzení,že prémiáky jsou nanic,tak jako správný Zeus bys mě měl ztrestat a dát mi karmu aspoň -20.I když v golfu by to bylo vynikající.Už se těším,jak si zítra večer počtu.

:facepalm_wowp:

 

A ještě jedno - ono papírové hodnoty a vlastní zkušenost jsou dvě různé věci. Já těm klukům co ty stroje mají a jezdí je, věřím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 

Dritt má pravdu, s SP nedáš zepředu ani IS3 ani KT pokud nemáš čas mířit na poklopy.

Ale das, detrack aby sa nemohli uhlovat s KT a ked trochu obides is-3 tak aby mala ten predok kolmo tak to ide alebo is-3 ked na teba mieri a to trva hodne dlho tak mozes na delo a to uplne vzdy prejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš,Zvedáku,já si vždycky myslel,že když má ten stroj větší výdrž,silnější pancíř,výkonější dělo,větší obratnost,delší dohled a dál mu dosáhne rádio,že je to lepší stroj.A to má 99,5% pémiových tanků,které jsem si teď všechny prošel a které jsou u stejného národa a na stejném tieru.A když má dělo či věž náhodou jen stejné,tak hned má další možnost hned si ji vyměnit,protože nemusí zkoumat a vydělá téměř 2x tolik,co normální tank.A to nemluvím o prémiové munici.Tak mi vysvětli,v čem to má těžší.Nikde jsem netvrdil,že jsem hvězda,dokonce jsem napsal,že vím že jsem ještě lama.Je naprosto jasné,že když někdo projde 20 000 bitev,tak je zkušenější,než ten,co jich má 1 700.To říká sama logika.Jde jen o to,jak náročné bylo k těm zkušenostem dojít.Já tě chápu,na fórum se vetřel někdo novej,nezkušenej a místo aby v němém obdivu naslouchal starým mázám,tak se odvážil drze jim nevěřit a ještě do nich rejpat.A to se tady přece nenosí a kdo si to "lajskne musí dostat po čuně!"Tak teď když jsem byl tak drzej a spochybnil to tvrzení,že prémiáky jsou nanic,tak jako správný Zeus bys mě měl ztrestat a dát mi karmu aspoň -20.I když v golfu by to bylo vynikající.Už se těším,jak si zítra večer počtu.

 

Já ti nevím, ale když tak čtu tvé příspěvky, tak se ptám .... proč sem vlastně chodíš? Trollovat? Mi připadáš jak ti staří komunisti v diskuzích na Seznamu (Novinkách.cz). Je jedno, jakej tam je článek, ale všechno je špatně, samá negativa a všichni jsou na ně zlí.

Většina sem chodí proto, aby se něco užitečného dověděla do hry. Ovšem u Tebe si tím jistý nejsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale das, detrack aby sa nemohli uhlovat s KT a ked trochu obides is-3 tak aby mala ten predok kolmo tak to ide alebo is-3 ked na teba mieri a to trva hodne dlho tak mozes na delo a to uplne vzdy prejde.

 

Jako sorry, ale tohle není nic jiného než trolling. Napíšu "neprostřelíš je zepředu" a ty napíšeš "ale jo", dva napíšeme "ale ne" a ty napíšeš "ale jo, jen ho detrackneš a pak si ho objedeš". Zaprvé to není vůbec k tématu o tom, že je neprostřelíš zepředu, a zadruhé si v 90 % nemůžeš s S-Pershingem dovolit nikoho objíždět, protože potřebuješ ke všem nepřátelům stát čelem. Ano, existuje hypotetická situace, kdy je možno je detracknout a objet, ale to neřeší to, že k nim pak stojíš bokem i ty a otočit S-Pershing trvá podobně, jako jim opravit si pásy. Navíc je to naprosto mimo téma.

A ne, KT neprostřelíš ani bez úhlování. Rozhodně ne ani z 50 %.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co nešlo včera ani po několika pivech se dnes ráno povedlo celkem pohodově. Doexpil jsem PzIII/IV a poslední vítězná bitva u něj znamenala posun winu na 50%. Prodej a následné celkem rychlé splnění dalších tří násobků vyvolalo spokojenost.

 

U AT 8 jsem dostal tu novou mapu a chtěl jsem posílit slabší stranu, abychom nepřišli rychle o arty. Přifrčela T 50-2 dvakrát zakroužila, přičemž se mi jí podařilo díky její blbosti 2x zasáhnout a naštěstí jí někdo dorazil. Stačil jsem ještě napsat THX než přiletěla 2-3 třetí salva od artyn s poukazem do garáže. Výhra, ale expů málo. S AT 8 si asi ještě hodně užiju. Průměr expů na bitvu s ní mám zatím 270 a na ty lepší děla to bude chvilku trvat. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víš,Zvedáku,....................

Já tě chápu,na fórum se vetřel někdo novej,nezkušenej a místo aby v němém obdivu naslouchal starým mázám,tak se odvážil drze jim nevěřit a ještě do nich rejpat.A to se tady přece nenosí a kdo si to "lajskne musí dostat po čuně!"Tak teď když jsem byl tak drzej a spochybnil to tvrzení,že prémiáky jsou nanic,..................

 

krome tebe, sem tu na zaporny hodnoceni i ja, tak tu tihu/nepopularitu vezmu na sebe .... :)

 

nejde o to, ze ses novej ... ty mas predevsim drzet hubu a soupat nohama z jednoho jedineho duvodu:

 

signature.png

 

hrace jako ty, vetsina z nas nechce na mape ani potkat, natoz s nimy o necem polemizovat...

na takle spatny staty mi staci BOT, ktery bude umet po startu mapy, drzet klavesu W - vic neni potreba a dost mozna by na tom byl lepe nez tvoje vykony ...

a nebo, tyhle staty (a lepsi) maji cca 8mi lety deti (osobne znam takove) - vzhledem k tvymu veku, si to daleko nedotahnul ...

 

klidne at se kazdej vyjarduje jak chce, ale pokud chce neschopny bezdomovec poucovat uspesneho majitele prosperujici firmy, tak musi pocitat, ze na jeho nazory nebude bran zretel ... a pokud bezdak kuli kritice zacne plivat na podnikatele, tak tim pouze vyjadruje svuj nizky intelekt a jen prezentuje duvod sveho neuspechu ...

 

vzhledem k tvemu vysokemu veku (pokud je to pravda), si rad vyslechnu tve nazory, netykajici se ovsem tvych nazoru na to, jak hrat WoT (neb hrajes hur jak 8mi lete dite) ... nadruhou stranu, jsi psal ze mas 15ti leteho syna ... takze az te bude mladej nejvic potrebovat (v cca 20ti - 25ti letech) - staveni baraku/ hlidani deti / shaneni prace atd. atd., tak tobe bude 75 a misto podpory mladyho, budes sam pozadovat pomoc ... vlastne od tebe nechci slyset uz vubec nic ... sry, ale neschopny lidi, kteri umi jen kopat kolem sebe, jsou na tydle planete uplne knicemu ... GL BB Ignore

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uuf Bobe trochu silná káva ne ?

 

Silná káva určitě, nicméně z valné většiny má pravdu...

 

JINAK TEDA... včera se mi nechtělo hrát, nicméně po 22:30 jsem si WoTko přeci jenom zapnul... na jednu dvě hry... no a jelikož se dařilo, tak jsem jich dal nakonec přes 15(?) :-) hráno sólo na EU2... spousta vítězství, expy víceméně vždy kolem 1000 bez PÚ (ale třeba i lost za 75 expů s M6 :-))... včera byl zkrátka pohodový den a slušné bitkaření :-)

 

A teda posílám 3 screenshoty PRO TY, KTEŘÍ TU VYKLÁDAJÍ, JAK TROJČLENNÁ ČETA NEMŮŽE BÝT NA TOPu :-) může to být náhoda, ale také nemusí... já takhle (nejen) tříčlenné čety potkávám poměrně často (na TOPu)...

 

5iWgK.jpg

 

1Pxdu.jpg

 

8VRYx.jpg

 

A ještě jedna SPECIALITKA... podívejte se, kolik expů získal chlapík z enemáckého týmu... s EFR = 619 a WM7 = 319 :-D štěstí, náhoda, účet propůjčený dobrému hráči?

 

7XAsD.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

28 bitev s T49, 1 200 000 stříbra na účtu (s PU). http://1url.cz/yexF

 

Znáte ten nepříjemnej pocit, kdy koukáte na svoji základnu, jak se po ní prohání enemáci a vy s tím nemůžete už nic udělat?

D9FA.jpg

 

Jinak se mi dnes podařilo zapálit VK3601h, která v poklidu zajela za kámen, kde následně blow-upla. To jsem nevěděl, že to je možný :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tato hra je nehratelná vedeme 7:14 poslední u enemy na malinovce je arty a ti ču..ci jedou kapovat a projedeme hru na čas. sry ale do wot vlezl vývojový vrchol demence a debility celého lidstva. Až skončí prémko, tak se asi přejmenuji a daruji někomu účet. protože za to nemůžu chtít peníze to by na mě někdo mohl podat žalobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

500521d2093e123265e6e972dea4e9e6.jpg

 

Jackie-chan-meme.jpg

 

boha jeho, co za idioty!!!!! hlavně ta první četa, to je prostě... já od první do poslední minuty bitvy střílím všechno co se objeví, i goldama, rukama nohama, HEčkama, s nejslabším kanonem v bitvě rozdám nejvíc DMG, a tyhle lamy z první čety to prostě prohrajou. na tohle neumětelství neexistujou dostatečně tvrdý nadávky. kdyby si tyhle mentálně opožděný lamy v osmým tieru vzali aspoň jednoho dobrýho hráče do čety, ale oni ne, oni si prostě musí jet ve složení 3x retard. měli by udělat ještě jeden speciální kluster, EU3, kde si budou jezdit čety tří imbecilů, aby s nima nemuseli hrát normální lidi. když mi to do týmu na top tank dá jednoho, budiž, ale tři, to je přeedem prohraný, jako cheat na automatickou prohru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvedáku,omlouvám se ti za tu karmu.Překoukl jsem se,ta poznámka o karmě patří DtX,to je správný adresát.A jen dvě malé poznámky:1/ porovnával jsem téměř všechny tanky ve "stromech".Zdá se mi,že z 99% byly lepší a jestli jsem to správně pochopil,tak mohou velmi brzy své parametry vyexpit.Nekoukal jsem na "artilerii" a na TD.Ale kdyby byla pravda co tu píšete o kvalitě prémiáků,pak tomu nějak chybí logika,protože tě hned musí napadnout dvě otázky.Ta první-proč si tedy kupujete horší tanky?A ta druhá-proč používáte munici za goldy,když to nepřináší žádnou výhodu?!? A za 2/ myslím si,že změna nastala i s patchem 8.5.Protože už jsem tu psal,že se mi zdá že se zhoršila přesnost děl i penetrace.Navíc,poslední dobuo jsou ty prohry takvé divné.Mnohokrát po sobě porážka 15:0,15:2,15:1 a podobně a to i během pouhých čtyř minut.Obzvlášť kyž jedu s Francouzem B1,nebo s KV,tak než se dohrabu na třetinu cesty,už jsem sám a mají se mnou lehkou práci.A to si nemyslím,že bych hrál o moc hůř než předtím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se sem cpu dnes ještě jednou.Prostě mi to nedá,protože mi to dění ve hře připadá divné.Jel jsem jen tři bitvy,KV-1S a Jackson.A ejhle,tři porážky.Ale zase takové neobvyklé.První 15:3 za 4min.59sec,druhá 15:5 za 5min.04sec. a třetí 15:3 za 5min.31sec.Jdinou útěchou mi je,že jsem zdechnul vždycky posední a s těmi klepadly co mám místo kanonů jsem pozbíral aspoň nějaké DM.Přitom jsem svůj styl hry nijak nezměnil,jedu vždy kupředu a zbytečně nekempím,ale bezhlavě se kupředu taky nevrhám.Ale nakonec stojím sám proti třem či čtyřem.Tak mi někdo vysvětlete,čím to je.Už mě to začíná ****.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kadel: Poslední dobou stále více platí, co si sám nevyhraješ, to nemáš. Já v T49 i Hellcatu velmi často jako jedinej "pořádnej dle statistik" si ty bitvy vyhrávám skoro sám. Dmg pomalu větší, jak půlka týmu dohromady. Na vyšších tierech už je více zkušenejších hráčů, takže už nezáleži jen na tobě, ale zas to kazí arty a nerovnoměrný rozvržení těchto hráčů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...