Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

 

Počítá mě do toho 1% hráčů, kteří se v ten týden vejdou do top XP :facepalmic::Smile_teethhappy:

a tak to jsem tak nějak i pochopil.. ale myslel jsem že je v tom popisu podmínek pro udělení ocenění nějaká chyba.. páč jsem získal "M" na jednom nejmenovaném stroji (PzlV) 2x během hodiny (na 2 účtech) není to místo týdne den nebo není to procento vyšší? Mohl bys jen tak pro zajímavost hodit někam (třeba rovnou sem) podmínky pro jeho získání? Já než bych to někde přes mobil našfl tak je to na 2-3 hodiny.. a to nekecám..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mastery Badge: III class - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 50% of all players in the same tank within the last seven days.

 

Mastery Badge: III třída - Získejte více zkušeností v jedné bitvě, než je průměrná nejvyšší zkušenosti 50% všech hráčů ve stejném tanku za posledních sedm dní.

 

Mastery Badge: II class - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 80% of all players in the same tank within the last seven days.

 

Mastery Badge: II třída - Získejte více zkušeností v jedné bitvě, než je průměrná nejvyšší zkušenosti 80% všech hráčů ve stejném tanku za posledních sedm dní.

 

Mastery Badge: I class - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 95% of all players in the same tank within the last seven days.

 

Mastery Badge: I třída - Získejte více zkušeností v jedné bitvě, než je průměrná nejvyšší zkušenosti 95% všech hráčů ve stejném tanku za posledních sedm dní.

 

Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.

 

Mastery Badge: Ace Tanker - Získejte více zkušeností v jedné bitvě, než je průměrná nejvyšší zkušenosti 99% všech hráčů ve stejném tanku za posledních sedm dní.

 

A Zvedák je dobrej a mám se od něj stálo co učit. Jestli někdy teď získám Ace Tanker na T49 nebo Hellcatu (ehm, já ho musím vlastně koupit :-D), tak se poplácám po rameni a řeknu si před zrcadlem- seš dobrej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19Kadel49: sakra to už je lehký masochizmus :Smile_teethhappy: .

Miri37: já včera začal neočekávaně projíždět garáž z opačného konce....Object 268 a super los i pěkná hra. S JT win a taky slušná hra, ale už jsem z topek prchal, páč 5 artyn na každé straně mě opět vrátilo do reality. OSmičky tak napůl....došel jsem dolů v pohodě...7.6,5,4 i 3 pohoda...pak jsem vzal v četě T18.....a málem jsem nervově zkolaboval...WG si myslí, že jsem asi totální debil. Zas po týdnu vyhodnocení obecné úspěšnosti tanků ve WOT, bufli a nerfli příslušné stroje...T18 to schytala jako prase...zažívám to v pravidelných cyklech..tři týdny se hrálo parádně. A od včera? Źe až třetí hru byl WIN..ok, není každý den posvícení....ale všechny hry...všechny....jsem dával tanků za 40hp...narvu PzJG z boku..44hp....pak se na mě otočí blb čelně..já si vklidu zamířím...šup.."máme ho" za nula. A to bylo se vším co jsem trefil....mohl jsem mířit kam jsem chtěl....T18 znám jak své boty ,mám sní bez mála 900 bitev, s houfnicí trefím i jedoucí cíl...přesně už znám kolik má jakému stroji dát dmg...ano občas to nevyjde, v pořádku....ale tohle né. WG si opravdu dělá co chce. Včera byl jinak super den....ale tímhle mě WG zas jen utvrdilo, že jim po skončení premiáku nedám ani korunu.

Tady jde o princip...se něco naučím, spoléhám na vlastnosti stroje a k čemu, když je pořád mění....já nepotřebuju bufování strojů...mě bude stačit, když ho nechají tak jak je..v případě, že je daný stroj OP, tak ho mají jednou nerfnout a hotovo....šmejdi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podmínky poskytování služeb WN

 

 

3. Virtuální produkty ...Veškeré virtuální produkty zůstávají ve vlastnictví společnosti WN. Berete na vědomí, že WN může podle vlastního uvážení v jakémkoliv obecném nebo specifickém případě upravovat vlastnosti, funkce nebo schopnosti kteréhokoliv prvku jakékoliv hry nebo kteréhokoliv virtuálního produktu (v důsledku čehož budou virtuální produktu kromě jiného více hodnotné, efektivní nebo funkční nebo méně hodnotné, efektivní či funkční, běžnější nebo méně běžné nebo budou zcela eliminovány)...."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mastery Badge: Ace Tanker - Získejte více zkušeností v jedné bitvě, než je průměrná nejvyšší zkušenosti 99% všech hráčů ve stejném tanku za posledních sedm dní.

 

A Zvedák je dobrej a mám se od něj stálo co učit. Jestli někdy teď získám Ace Tanker na T49 nebo Hellcatu (ehm, já ho musím vlastně koupit :-D), tak se poplácám po rameni a řeknu si před zrcadlem- seš dobrej.

neboj s Hellcatem to bude hned.. já s ním lamím, ale "M" na něm bylo natošup ;-) stačí chytit dobrej los.. a nemusíš Zvedáka překonávat.. stačí když překonáš těch 99% hráčů co s tím lamí jako já ;-)

Zvlášní je že M u většiny tanků získám do 50her od zakoupení.. samozřejmě výjimky se najdou všude.. např. z u IS jsem to vzdal páč mi vůbec nesednul a z Typ58 už mám noční můry.. tam nemám po 180hrách ani "1" :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jezdím jen němce a e50m mi přijde z 10tierů na většině map v publiku jako nejpotřebnější, nejhorší je TD e100 samozřejmě :Smile_trollface-3:

a vlastně e50m už je jediný tank T10 co s ním jezdím.

 

 

včera jsem obnovil master tankera :Smile_blinky: nemohl jsem ani za boha dohonit 1. činana, myslím něco jako 31 a pak H35, což je tier2, a představte si, jedu poslední hru, a na dálku jsem s pz35 uklofal tu 31 a najednou šleha a jejich H35 me naborila... no klof jsem ji taky, a uleva jak prase...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

T18 znám jak své boty ,mám sní bez mála 900 bitev.

 

900 bitev je hodně. WoT hraješ dlouho a víš, že zlaté časy se nevrací. Možná je čas posunout se k jinému zábavnému stroji. Já ti žádný doporučit nemůžu, protože máš na techniku zcela jiné požadavky než já. Když má někdo po tolika bitvách stroj v ruce, tak mu úpravy vadí a jsou nepříjemné. Pořád se jedná o druhou třídu a normální stroj. U koupeného prémiáku nebo u vysokých tříd, kam se člověk pachtí nějakou tu dobu to naštve o několik řádů víc. Když se T18 zbavíš, tak na ní budeš vzpomínat v dobrém a nebudeš s ní prožívat to co popisuješ poslední dobou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já včera začal jezdit násobky už odpoledne a docela se dařilo, 14:7 bylo dobrý skore

pak přišla přítelkyně a tak jsem toho nechal, že zbytek odehraju večer

 

bohužel to byla chyba, konečný výsledek 19:21 mluví za vše

nejvíc mě naštvala jedna hra s T-44 kdy jsem naspotil cca 2000 dmg a nastřílel cca 3000 dmg (jen dodám že šance na výhru byla 63%) a stejně jsme ruply

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsem rezignoval a jestli byla pro mě bitva vydařená nebo nebo ne už beru jen podle uděleného damage. Dám dvojnásobek damage oproti svému HP- jsem jakž takž spokojen, dám 3 a více násobek- považuju bitvu za vydařenou. Víc už stejně nemá poslední dobou cenu řešit. Dnes ráno s JT dám 5 500 damage, prohrajeme. Co na to říct..... Ještě se zatnutými zuby dotáhnu T30 do elite a mizím zpátky na tiery 5-7.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

%,1x52%,1x50%,1x49%,1x48%,3x47%,1x46%,2x45%,3x42%,1x41%.červ.:1x65%,1x57%,2x51%,2x50%,3x49%,2x47%,3x46%,1x45%.Druhá hrazel:1x51%,3x49%,3x48%,4x47%,1x46%,2x45%,1x44%.Červ.:2x55%,2x50%,2x49%,3x48%,1x47%,2x46%,1x45%,1x43%,1x38%.Prví příklad je asi třetí moje hra v pátek,druhý první v sobotu.Myslím,že je v obou případech jasné,kdo má větší předpoklad k vítězství,nebo ne?

Já se o podobnou analýzu pokoušel taky, ale brzy jsem toho nechal. Je to jen orientační a může to něco říct max. ohledně čet v jedn. týmech. Jednak se tu měl někdo obtěžovat napsat, že pokud počítáš za úspěšnost hráče %win, tak je to zavádějící hodnota počítaná z x bitev a silně závislá na tom jak ostatní hráči ve hře zahrají, a to jak spolu tak proti. Další faktor je, jakej los ti MM určí proti třeba ohledně techniky. Myslel jsem si asi něco podobnýho jako ty, že tým kde je víc hráčů s win 50-60 by měl vyhrát, ale to taky není pravda. Hráči uznávaná hodnota je "efficience rating"(EFR), s kterou ale hra veřejně nekalkuluje, protože potom by musela míchat složení hráčů i techniky v týmech jinak než výrobce potřebuje a museli by přemýšlet nad hrou jako takovou a ne kolik nových textur je potřeba vyrobit. Cheaty tu nejde používat, protože to svým způsobem "obstarává" průběžně výrobce :Smile_Default: Spousta hráčů používá výrobcem trpěnou pomůcku XVM, kde ti to píše, jaká je šance na výhru ještě před bitvou a asi by ti dali za pravdu, že hodně bitev to udává rozhodnutých předem. To jsou už omleté věci, o kterých bych se nešířil, kdybys tu nebyl nový (aspoň předpokládám). Je nemožný tady všechno pročíst a bohužel už i někdy zbytečný, ptž už neplatí ani některé základy. Převážně vládne náhoda a v souč. době prém.munice :Smile_Default:. Pro tvoje info, jsem ročník 54, jakmile mě začne bolet žaludek, vypínám hru :Smile_trollface-3:

PS: jsem hráčský průměr se 7k bitev a kdo neumí učí, takže co není pravda, učitě někdo opraví :Smile-bajan2: Přeju ti hezké herní zážitky :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové,chcete žasnout,nebo mít tvrdé mindráky?Podívejte se na služební záznam hráče"Wrecks_maker" a budete čumět.Co myslíte,je to umění bojovat,nebo čítovat?

slaby. uplne normalni vysledky nekoho, kdo ma nahrano nekde jinde ...

na low tierem neni problem mit takove staty. na US serveru mam na tier 1 NC u vice nez 50% bitev topgun a to jsem ho hral vylucne solo.

http://worldoftanks....3537-CZmatoUS// jo malo bitev ale zase zadna krec, posadky si delaji prvni skill a krom ventilace bez vybavy (zamerovani a bino) ... potom bude trolling jeste vetsi.

klanovy kolega ma staty zde: http://worldoftanks....58-CptSthriga// ... 78,7% win na PzII nemusime dale komentovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už jsem rezignoval a jestli byla pro mě bitva vydařená nebo nebo ne už beru jen podle uděleného damage. Dám dvojnásobek damage oproti svému HP- jsem jakž takž spokojen, dám 3 a více násobek- považuju bitvu za vydařenou. Víc už stejně nemá poslední dobou cenu řešit. Dnes ráno s JT dám 5 500 damage, prohrajeme. Co na to říct..... Ještě se zatnutými zuby dotáhnu T30 do elite a mizím zpátky na tiery 5-7.

... rozumni hraci to tak delaji uz davno. win v randomu ovlivnis hodne malo, kdyz neudelas ani "sve hp" tak jsi zahral spatne a hotovo. ja jsem trebas na desitkach spokojeny s dmg nad 3000, vyssi samozrejme potesi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

900 bitev je hodně. WoT hraješ dlouho a víš, že zlaté časy se nevrací. Možná je čas posunout se k jinému zábavnému stroji. Já ti žádný doporučit nemůžu, protože máš na techniku zcela jiné požadavky než já. Když má někdo po tolika bitvách stroj v ruce, tak mu úpravy vadí a jsou nepříjemné. Pořád se jedná o druhou třídu a normální stroj. U koupeného prémiáku nebo u vysokých tříd, kam se člověk pachtí nějakou tu dobu to naštve o několik řádů víc. Když se T18 zbavíš, tak na ní budeš vzpomínat v dobrém a nebudeš s ní prožívat to co popisuješ poslední dobou.

Ale jo..T18 zase srovnají, jako už tolikrát..pak zas rozjebou..jako už tolikrát. Mám v garáži 12 vybraných kousků ze všech tříd, takže mám s čím hrát. Jen mě vytáčí to jejich zbytenčné a bezdůvodné měnění něčeho na co je člověk zvyklý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já lituju, že sem vrazil stříbro do 8 tieru, Tiger II. To je fakt děs. Včera jsem ujel cca. 150 m. dostal to od IS-3 a vzápětí nějaká arty, ani hasičák jsem nestihl aktivovat. Prostě papírový tank.

Aspoň jsi za hasičák ušetřil :Smile_Default: Já už jsem si několikrát říkal, že jsi to blbče radši nenechal hořet, když jsem začal hasit a přiletěla finálovka ještě v době hašení :Smile_teethhappy:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aspoň jsi za hasičák ušetřil :Smile_Default: Já už jsem si několikrát říkal, že jsi to blbče radši nenechal hořet, když jsem začal hasit a přiletěla finálovka ještě v době hašení :Smile_teethhappy:.

 

Mě spíš vytáčí, když ten oheň uhasím, ale stejně je už motor, rádio, munice v prdeli... to si pak taky říkám že sem se na to měl vykašlat.

Pokud teda v nové verzi půjde kupovat i prémiová výbava, tak kupuju automatickej hasičák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vítězství

Malinovka 23. dubna 2013 19:41:48

T71

Získáno zkušeností: 2 432 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů 47 244

Úspěchy v bitvě Hlídka

 

Total: 47 244

 

 

Není nad to když dá arty 2x ammo rack nasvícno 5 300 dmg asi max co jsem zatím zvládl nasví***, i když dva tanky šli na ranu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě spíš vytáčí, když ten oheň uhasím, ale stejně je už motor, rádio, munice v prdeli... to si pak taky říkám že sem se na to měl vykašlat.

Pokud teda v nové verzi půjde kupovat i prémiová výbava, tak kupuju automatickej hasičák.

 

No při cenové politice WG ten hasičák bude v kreditech stát víc než oprava tanku, takže nevím nevím :Smile_blinky:

Nebo už byl dostupný v testu? Pokud ano, za kolik?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1)pokud počítáš za úspěšnost hráče %win, tak je to zavádějící hodnota počítaná z x bitev a silně závislá na tom jak ostatní hráči ve hře zahrají, a to jak spolu tak proti.

2)Cheaty tu nejde používat, protože to svým způsobem "obstarává" průběžně výrobce :Smile_Default:

1) ne vždy je to pravda... v případě že má hráč např. 10k bitev a w/l má přes 55% je pro mě znamení že je schopný svou hrou ovlivnit win a tudíž je lepší než ňouma co má stejně bitev a w/l 45%... je pravdou že tomu samozřejmě odpovídá i EFR a ostatní statistický ůdaje..

 

2) cheaty (nesmrtelnost, nekonečná munice apod.) nelze používat, ale existují módy (některé z nich zakázané) které usnadňují hráči hru...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...