Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Mě nepříde, že bych nezažíval vyrovnaný bitvy, spíš zažívam. Já teda vyrovnaný beru tak do těch pěti rozdílu na konci plus eště průběhu bych to přizpůsobil, ale každou chvíli se v posmrtným režimu nervuju, jak to vlastně dopadne a nadávam, že jsem se nechal sundat. Mam teda maximálně úroveň VII, takže vyšší zatim neposoudim. Každopádně pokud jsem já v tom dominantním týmu, tak mě to baví :-) Pokud jsem v tom druhým, tak většinou otáčim oči v sloup, neb hrdinně padnu po 3 killech potom, co se snažim sám udržet jedno křídlo, zatimco stav je mezitim 4:10...

To xvm nemam a nechci, protože opravdu nemam náladu se na bitvu koukat dopředu, bohužel se v poslední době dost rozmoh nešvar, že hráč, kterej to používá, to rovnou nabonzuje. Sakra, ať si to nechá pro sebe, mě opravdu rovnou naštve, když první při odpočtu si přečtu, že hraje v týmu opičáků se šancí na výhru 15%...

Nevim, co by to ukazovalo včera na Lejkvilu, kde byl tuhej (vyrovananej :P ) boj, nam začínaly načatý typové brát základnu, něco našeho zase jejich. Já jsem údolím neprojel, ale řek jsem si, že bitva je pěkná, že se na to mrknu. Stav byl plus mínus jeden. Ovšem jak jsem v posmrtným režimu zjistil, do čety vyjely ňáký malý děti, který byly schovaný v lese a asi se bály o tank. No nervy, pokusil jsem se jim napsat, že musí jít a aspoň poškodit něco na naší základně. Nic. Znova, mezitim na naše hochy jel typ a ukazatele základen na obouch stranach narůstaly. Jedno dítě to asi nakonec pochopilo, tak vyjel spoza domu a začalo pálit z dálky na základnu. No strašný to bylo, naštěstí naší to přežili bez poškození a nepřítel ze zoufalství vyrazil z naší základny zpět, což při čase do obsazení byla holá blbost. Ale eště že tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ****** se až na konec bitvy? Děkuji, nechci! Takto vím hned s čím mám počítat a hlavně neztrácím čas nějakým válčením, které nemá smysl.

Takže když vidíš, že máte malou šanci na výhru, tak na to hned od začátku se*eš ? To snad nemyslíš vážně......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ****** se až na konec bitvy? Děkuji, nechci! Takto vím hned s čím mám počítat a hlavně neztrácím čas nějakým válčením, které nemá smysl. Tahle hra je totiž už za zenitem a je jen otázkou krátkého času, kdy dobrým hráčům dojde trpělivost. Kdy jste někdo naposled zahráli vyrovnanou bitvu?! Dříve se dalo 2 - 3x z 10-ti bitev slušně si zahrát. Dnes je to tak jednou za 30 bitev. Jinak je to furt dokola 3:15 a nebo 15:2. Absolutní zoufalost a žádná zábava. Někoho to baví ale většinou to bavit přestane. Trvalo mi to rok a půl. Stále jsem čekal, že se něco změní a ono se mění ale stále jen směrem do hajzlu! Takže hraní omezuju.

Kanáre....cítím tu "lehký" chronický pesimismus. :Smile_Default: Akorád tuším, že je jedno jakou hru komentuješ :Smile-izmena: .

 

Já se někdy musím krotit taky...čéék se musí zamyslet co vlastně chce. A když ho něco už nebaví ci neuvěřitelně štve, tak to musí změnit...ON. Né jen o tom kecat. Je jedno jakým způsobem.

Já jsem tedy dočasně opustil většinové hraní 8-10 tříd a moje problémy se vyřešili. Bavím se u nižší tříd jako dřív. Kvalita narozdíl od top tříd u prcků řádně stoupla a o dobré hry tam není nouze.

Ano, taky často zanadávám na hráče, ale vždy se snažím nejdříve jen poradit, upozornit. A kupodivu to zabírá...tedy u prcků.

Často je to nadávání zbytečné a hlavně nefér. A proč? Stačí si vzpomenout co jsem já na začátku hrál...Panther zašitý v křoví na malinovce....teď bych se taky počastoval noobíkem.

Proto aktuálně zanadávám hlavně "hrdinům". Těm co naprosto kašlou na tým....tady nejde u umění hrát, ale o to vůbec hrát. Na těch nenách nit suchou.

Ale jinak je třeba si hru užívat, takovou jaká je. Páč čím víc nám praská žilka tím méně si užíváme i dobrých her....

Kanáre, chce to od základu změnit postoj ke hře. Ty nadáváš už od začátku, bez ohledu na vývoj hry. Já taky zanadávám...ale spíše díky nějaké konkrétní situaci. Pak to přejde...

Kanáre....je třeba aby jsi se začal bavit...od toho hry jsou :Smile_Default: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šance na výhru 95%. U nás 8 zelených a u enemáků jenom jeden. Prohra 4:15 !!! Jebe mě a nebo jim?!

naprosto jednoduchy vysvetleni.s poctem zelenych hracu neboli lepsich hracu u vas v tymu vznika takzvany hero-geroj efekt.kdy si mysli vsichni ze na tri vystřely sundaji pul enemaku a samy jsou neprustrelni a nesmrtelni.opak je pravdou

a jak to vyresit ?jednoduŠe odinstalovat ty barevny semafory,pac se ****** jeste pred bitvou je na houby.EFR ma vypovidajici hodnotu asi tak jak kurs eura ke korune.co chvila jinači.

ja jsem zaryty odpurce techhle vylepseni,vychytavek atd.nejsou na nic.pouzivam akorat jinej zamerovac,OTM a na tanky svy skiny.a su spokojenej.a staty si myslim ze nejhorsi nemam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže když vidíš, že máte malou šanci na výhru, tak na to hned od začátku se*eš ? To snad nemyslíš vážně......

To jistě nee ale můžu se přizpůsobit. Snažím se alespoň něco vydělat a ne někde bezvýznamě zdechnout, jako ostatní. Také mohu zariskovat a zkusit něco, co bych jinak nedělal,když bych věděl, že musím být opatrný protože by bylo škoda každého tanku, když je šance vyhrát. To se nedá tak zjednodušit, že když je šance na výhru 20%, tak že udělám to a nebo ono. Koukánm na staty ostatních, koukám kdo co dělá a podle situace pak jednám. Když nevím nic, tak jedu dělat něco, co mi připadne smysluplné a pak se divím, že tam jsem sám a nebo, že s těmi, se kterými jsem počítal dělají nějaké kraviny a ne to, co je třeba.

 

švejku, já nadávám právě s ohledem na vývoj hry nebo tobě připadne, že se hra zlepšuje? A že je třeba s tím něco dělat, to je mi jasné a proto už to omezuju a hraju War Thunder. Semafory jsou bezva věc protože se hodně rozmohly a když jedu jako jediný zelený v týmu, tak se často stává, že ostatní pak poslouchají jak hodinky protože vědí, že jsem zelený. Ovšem to na celkové velmi snížené hratelnosti nic moc nemění. Prostě se tu stalo to, co se stát muselo. WG podcenilo spoustu věcí a tak není divu, že se vůbec nezaobírali tím, že za rok a půl bude mezi hráči tak propastný rozdíl v kvalitě, že se hra stane téměř nehratelnou, jak můžeme při dnešních 5-ti násobcích hezky vidět, že? WG teď valí všude reklamy a snaží se získávát další nové dušičky, což je cesta do pekel a buď celou hru prodají a nebo nakonec budou muset přistoupit k nějaké selekci hráčů, popřípadě k nabídce nějakých jiných módů, kde budou hrávat spíše ti lepší a ostatní budou spokojení v klasickém publicu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svejku zase musim souhlasit a pridavam se k tomu co jsi psal 8-10 uplne vypustit a hrat jen lowky a je to opravdu daleko lepsi a mene stresujici hrani, nez u tech top tieru, coz jak jsi psal musi WG papalase pekne sr*t. Nicmene u hry se ma clovek bavit a ne nervovat, takze na vsechny top stroje jim z vysoka ... doexpit do 8 a vic nic. Momentalne jedina cesta jak si opravdu zahrat, otazkou je s cim zase vypite WG mozky prejdou do protiutoku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svejku zase musim souhlasit a pridavam se k tomu co jsi psal 8-10 uplne vypustit a hrat jen lowky a je to opravdu daleko lepsi a mene stresujici hrani, nez u tech top tieru, coz jak jsi psal musi WG papalase pekne sr*t. Nicmene u hry se ma clovek bavit a ne nervovat, takze na vsechny top stroje jim z vysoka ... doexpit do 8 a vic nic. Momentalne jedina cesta jak si opravdu zahrat, otazkou je s cim zase vypite WG mozky prejdou do protiutoku.

 

Já udělám medkovou řadu až po T62..a prodám E100..je k ničemu..budu si jezdit low tiery a medka která jsou rychlá mi určitě náladu nezkazí,na to že mám T44 ve stocku je s ním neskutečná prdeeeeeeeel :Smile-playing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek zatím celkem dobrej. Víc proher, než výher, ale za to si mohl skoro vždy můj tým sám. Neviděl jsem žádnou bitvu, kde bych podle složení strojů odhadl, že dostaneme na budku. Mimochodem jeden z 5x byl hodně špatný 615 exp, ale to bylo dané mapou.

 

Člověk hraje WoT už dlouho a má pocit, že ho už snad nic nemůže ve hře příliš překvapit. Naštěstí se někdy něco takového stane. Malinovka, bitva T2 útok. Podpořil jsem s TD útok po pravé straně a po přestřelkách v lese v polovině kopce jsem tam zůstal já a dva stroje první třídy. Na druhé straně byl náš útok zničen protiútokem ještě v údolí. Stav byl u nás 3 stroje a nepřítel 5. S výhrou jsem se rozloučil a přešel do módu přežití. Nepřítel většinou nečeká 3:30 do konce a začne lovit zbylé útočníky. Začnu si hledat v okolí trochu příhodné křoví posledního odporu a pozoruji na minimapě jak se k mé pozici blíží naše poslední dva stroje. Něco si žvatlají dle odhadu německy. Jeden přijede k mému křoví a drcne mi do TD. Podívám se pořádně co jsou zač. Dvě FT-17, no potěš koště. Zase něco píší a je tam slovo CAP a přitom se jeden posune kousek směrem k základně a čeká. Je asi 2:45 do konce a tak si říkám, když mají snahu, tak proč ne, ale bude to potupná smrt na planině. Postupuji od křoví ke křoví s krátkou zastávkou na aktivaci bina a oni se potulují vždy kousek od mé pozice. Připadám si jako kvočna co má dvě kuřátka. Cestou k vesnici se mihne u základy jedno nepřátelské TD a u kostela BT. Zaměřit jsem nestihl a zda nás viděli nevím. Na kraji vesnice moje kuřátka čekají za barákem co udělám. Pár vteřin tam zápasím s neviditelnou nepřekonatelnou překážkou a pak se po vykličkování mezi další spoustou už viditelných překážek dostávám do kruhu a oni do něj také najíždí. U kostela jsem uviděl BT a zničil ho. Ostatní nepřátelé se už z neznámého důvodu neukázali. Win na Cap. Neuvěřitelný! Tři nejpomalejší stroje v bitvě plazící se do kopce středem mapy nakonec díky neschopnosti nepřítele vyhrají do časového limitu. Asi si to kluci (či holky) z FT 17 zasloužili za odvahu.

 

PS: V T1-2 bitvách od strojů T1 co zůstávají víc vzadu většinou nic neočekávám a zvlášť od FT 17, ale tohle bylo příjemné překvapení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ja, je to tak... Já čekal hezky hned na osmou a to šlo víceméně ještě dobře, téměř samá výhra, docela jsem si i zastřílel, dnešní 5x rekord je něco přes 7000XP. Dal jsem 4500 XP i s BT2 :-). Ale s blížícím se polednem to začalo jít zase z kopce, takový trapný prohry, to se člověk nestačí divit jak je tohle vůbec možný... Takže teď si vytáhnu zase PZ ll, BT2 nebo T18 a jdu se bavit. Tam si kolikrát řikám že mám šanci alepoň nějakým procentem tu bitvu ovlivnit když dám 4-7 killů, Ale v osmičkách a vejš? Bez šance. Takže díky těm co někde občas radí že nejzábavnější je to ve dvojkách, dřív jsem to neuměl docenit a valil jsem se vejš a vejš, teď se ale rád vracím k začátkům, hlavně při takovejch akcích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ufff, za mě dneska fakt hrůza největší. Pětinásobky, víkend, stále ještě prázdniny a navíc odpoledne. Nejhorší kombinace, na jednu výhru tři prohry, zkusil jsem tři stroje (T4, T5 a T6) a musím končit, nemám na to nervy, až mě začala vzteky bolet hlava... Jdu radši na jedno :Smile_Default::Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dnes se mi je potvrzuje, že k výhře je jeden tým předurčen a ten druhej má smůlu.

jinak si ty bulhrary a prohry typu 14:3 nedokážu vysvětlit. nikdo mi nevymluví, že i když se trefim do pásu tigra granátem ráže 105mm z deseti

metrů, tak ho to nepožkodí ani netrackne. nikdo mi nevysvětlí jak když s t29 čumim dozadu a tam je t34-85 tak jak mi vyřadí dělo střelou do prdele. atd. holt pětinásobky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gut: T-28 už právě mám, tak jsem chtěl ještě nějakej lowtier prachostroj :-)

 

T40 mě popravdě moc neuchvátila, Mardera jsem už měl... řekněme, že mi zkuste poradit spíš něco mimo Němce. U dojčlandů mi totiž zbývá už všehovšudy jen druhá větev medek začínající 35t a dál, přes PzIV, jinak už jsem jejich lowtiery měl všechny...

 

S T-50 je ta potíž, že to nemůžu brát s kámošem do bitek s jeho TIV, protože 50ka je skaut a rvalo by nás to moc vysoko...

 

T40 už jsem měl, nebyla špatná, ale nějak "udlěanej" jsem z ní teda taky nebyl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...