Přejít na obsah

Lada2103

Members
  • Počet příspěvků

    104
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Lada2103

  1. No, i v Opavě se můžou dít zajímavý věci (kór teď, když tam jsou nový trolejbusy 26Tr :D ), ale tuta Střelnice je ta klatovská :)
  2. Musim říct, že to byla fajn akce, ale poněkud náročná. Nicméně žíju! :)
  3. To bylo včera v Plzni na Klatovskej, taky jsem si to fotil. Odpoledne už to bylo smazaný :D
  4. Tak já to vidim tak, že tentokrát mi to výde :)
  5. Já jsem tak přemejšlel, proč v těch kuličkových komiksech ta kulička s monackou vlajkou dycky mluví jakože po polsku? :tongue:
  6. Hocane, ale to je už verze po retuši, originál vypadá takhle:
  7. Paráda! Tak ňák se snažim tu plzeňštinu, resp. teda klatovštinu zachovávat, ale přece jenom už v ňáký umírněnější verzi, plno tutěch slov jsem běžně už použít ani neslyšel a to ani od babi, nicméně dost je toho naprosto přesnýho Ale přesto mi to nedá: v Plzni je slovo vrhlík opravdu neznámý?
  8. Uf, je to asi půl hodinky stará věc, ale pořád se klepu :D
  9. Je mi to už trapné, ale rýsuje se mi něco, co mi asi zabrání se zúčastnit... Uvidim, jak se to vyvine.
  10. Jo ale tak to taky znam, nicméně ne pod tutim variantním označením :D Nahoře nebo dole?
  11. Já se spolubydličem jsme se shodli, že zatim nemáme nic lepšího na práci a tim pádem by jsme se asi stavili ;) Akorát teda nevim, kde je u Mikiho, a to už jsem v PM nejdnu knajpu na vlastní játra zkusil! :tongue:
  12. Hmm, tak mě se to nehodí úplně stejně jako Kafemu.
  13. Tak teď se mi povedla, hra, kterou dokonce hodim i sem. S IS-8, Ruinberg, byl jsem vpravo na mapě v tom městečku spolu s asi eště dvěma nebo třema našima, ani nevim. No proti nam se objevil snad celej nepřátelskej tým, nechápu, kde se tam vzali. Každopádně ani nezanedbatelná přesila nebyla schopná dělat nic, než nam najíždět pod děla. Po chvíli už nam hráč nepřátelskýho týmu psal, ať zničíme všechny nooby v městečku. Inu odpověděl jsem, že to zkusim, načež jsem si jich teda pár dal. Bohužel, jelikož všichní byli u nás, bylo kapnuto. Eště jeden tam ale někde byl :) Inu, čistej zisk 61 000, 2300 zkušeností, což je muj novej rekord a 6600 poškození, což je asi taky rekord, nic přes 6000 si nevybavuju.
  14. Tak jsem si včera dal pár rozlučkových jízd s T-50-2, i když mě ten stroj nikdy nepřirost k srdci, no a při tej úplně poslední jízdě si dal odznáček na památku.
  15. Po pár pivech. Ale zase jsem se tolik nenavztekal :D
  16. Co víc s tim tankem bych tak měl asi udělat, aby jsme vyhráli?
  17. Zde je příběh, kterak jsem si zvednul osobní rekord v sestřelených tankach na jednu bitvu. Na 7 tanků bylo skóre podezřele vyrovnaný. Při 8. zářezu vypadala situace optimističtějš. Na 9., muj rekordní, tank už padlo něco z mých životů, kruté prozření ale teprve mělo přijít. Zůstali jsme nakonec 3 na 2, já, M37 s minimem životů a Gril někde vzadu proti AT8 a VK36001H. Náš gril snad ani nevystřelil, hráli jsme tam na schovávanou a zároveň na honěnou kolem domů, bohužel naše M37 po chvíli padla. To jsem už tušil, že jsem v háji. A tucha byla správná, ustřílel jsem je sice eště na 13 a 16%, nicméně byl jsem doražen... Dost nepříjemnej pocit.
  18. Mam se smát a nebo plakat? I přes sebevraha s 90 životama, kterej mi vjel přímo před zaměřenej lauf, jsem získal suverénně nejvíc zkušeností...
  19. Vítězství! Bitva: Ruinberg 29. prosince 2012 21:37:45 Vozidlo: T-34-85 Získáno zkušeností: 1 422 Získáno kreditů: 31 875 Úspěchy v bitvě: Válečník, Obránce Tak jsem si dal revanš za toho včerejšího prohranýho válečníka, co jsem dal někam na minulou stránku. Průběh skoro stejnej, střetnutí, bojuju na strategickým místě daleko od základny, kterou mezitim cizácí zabírají. Vypadalo to špatně, když jsme to konečně prorazili, prohrávali jsme asi o 4 stroje, navíc jsem už taky pod kožich nakoupil. Inu následoval úprk k základně, cestou jsme složili eště ňákýho stíhače, část se nás oddělila jít dobít artiny, no já jsem letěl rovnou na základnu, páč tam to začínalo hořet. Cestou jsem potratil další životy a spojence, takže jsem měl asi třetinu hp, pár spojenců rozesetých po mapě a jenom na základně 4 nepřátelé. Naštěstí mě ale asi nečekali nebo co, takže jsem se vřítil do ústí ulice, prásk oranžovej nápis, nabití, prásk oranžovej nápis, no ale taky nepřátelskej prásk a zbejvajících necelých 40 životů. Na základně plnej Churchil a T-34/85 na 400 životech. A já tam sám, inu prekérka. Schoval jsem se za zničenej tank a čekal. Churchil to zkoušel, takže vyjel zpoza kašny, dostal jí, střelil pánu bohu do oken a zase zajel. Takhle jsem ho dostal na cca 100 životů, když toho nechal. Hra u základny se stala tim pádem statickou, protože já i Churchil jsme byli na ránu a nemohli jsme vykouknout a téčko se bálo nebo co, k mýmu štěstí. Kolegové na polích kolem města svoje boje vyhráli a začali se blížit. Stejnou ulicí jako já a báli se přiject blíž! Jediná malinká artinka pochopila situaci a jela object blok, aby škádlila z jiný strany. Tim zaměstnala T-34/85, já jsem moh povyject, a jít do ní, Churchil chtě nechtě, pokud jí chtěl bránit, musel se hnout. To byl muj čas. Prásk Churchil, no a než téčko couvlo a otočilo věž, vítězství bylo naše. Válečník, obránce (114 obsazení dolů). Skoro 3000 poškození. 1400 zkušeností. 2x tolik zkušeností než náš druhej. Krása. Nápisy v chatu o komedii (statická část) se rázem změnily na pochvalný ódy. Nu co už. Radost byla, to víte. Sice to asi nikdo číst nebude, ale vypovídat jsem se musel! :P Škoda, že to nebylo x5! Eště mi napadlo, proč za tuto neni Billotovo medajle, nebo jaká to je? Ta jak musíte sejmout 2 tanky potom, co máte, teď nevim, 10 nebo 20% životů už dole? To nesplňuju? Minimálně poslední 2 tanky jsem dával s těma zhruba 40 životama. Edit: No, ono to je ňáký divný, tady v tom tvrdí, že jsem měl 15% životů eště. Hernajs, to se mi nezdá, dyť jsem na to v bitvě koukal! NO to už je jedno, buď hrabě mě nebo WG :D Takže jestli mě, tak pardon za poněkud přikrášlenej průběh bitvy Ale beztak na Billota by mělo stačit 20%, teď jsem koukal.
  20. Porážka Bitva: Pouštní řeka 28. prosince 2012 21:41:07 Vozidlo: T-34-85 Získáno zkušeností: 665 Získáno kreditů: 22 784 Úspěchy v bitvě: Válečník, Odstřelovač Poškození 2 a půl tisíce, 6 zničených tanků, prohráli jsme 7:11 na základnu. Půl hry řvu, ať jdou decapnout, nakonec jsem se přes celou mapu probil těsně k základně, už jsem moh konečně na ní střílet, když tam padlo 100% ... :( No, i takový věci holt jsou možný.
×
×
  • Vytvořit...