leon50 Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 Zdravím stává se to také vám, nebo je to jen u mne. Vstoupím do bitvy, jedu s tankem a najednou zůstane stát. Máčkám klávesy W S A D, jak magor a nic občas popojede a zase stojí. Jak má pak jeden bojovat, když to takhle zlobí. Je to k vzteku, takhle mě hned dostali a nic jsem nezmohl s nepojízdným vozidlem, je to aktualizací nebo čím. Předem díky za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iosifek Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 před 45 minutami, leon50 napsal: Zdravím stává se to také vám, nebo je to jen u mne. Vstoupím do bitvy, jedu s tankem a najednou zůstane stát. Máčkám klávesy W S A D, jak magor a nic občas popojede a zase stojí. Jak má pak jeden bojovat, když to takhle zlobí. Je to k vzteku, takhle mě hned dostali a nic jsem nezmohl s nepojízdným vozidlem, je to aktualizací nebo čím. Předem díky za odpovědi. Především bys měl napsat, co hraješ za hru. (a to i když to máš v rubrice pokec o AW) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 Mě se hra takto v PvE kouše občas často, je to na vlny, vidám na minimapě pohyb a kíly, ale nejsu ve hře jako takové. Sestřelit jedině celou hru a novým spuštěním hry se většinou v pořádku naloguješ do bitvy. Né ale vždy, bo občas stejná situace jak před sestřelením hry. Další bitvou většinou rychtyk Je to jejich server v akci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 jj... toto vyzerá ako problém spojenia so serverom... arnost905 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon50 Posted September 22, 2018 Author Share Posted September 22, 2018 Nu je to děsný, seká se to jak blázen. FPS lítá jak blázen a ty milisekundy taky, safra tak ať s tím něco dělaj. Se nedá řádně hrát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iosifek Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 před 17 hodinami, leon50 napsal: Nu je to děsný, seká se to jak blázen. FPS lítá jak blázen a ty milisekundy taky, safra tak ať s tím něco dělaj. Se nedá řádně hrát. A na čem to hraješ? Ta hra je hratelná i při ping 180ms - to je na NA servru - žádnej zázrak, ale dá se. Ping je o tvém připojení. (EU server, RU prý cca 55ms) FPS si do jisté míry nastavíš sám. Záleží na PC a grafice. Cokoli nad cca 30/35 FPS se nechá hrát Já mám pimg cca 45ms a FPS cca 40 - 60 - mám stažené rozlišení aby mě to šlo. A většinu věcí na minimum. A nemám problém. Ano měl jsem tyhle problémy co popisuješ, ale byly způsobeny nedostatkem RAM, což je u mé integrované grafiky zásadní. Přidal sem ji a nemám problém. Mám téměř vše staženo na minimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 No jestli je to nedostatkem paměti, tak ať si stahne dolů textury a detaily objektů, vypnout stíny apod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon50 Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 Njn zapoměl jsem to napsat, nedostatkem paměti to nebude 16GB, grafika 1060 6GB. Hru jsem instaloval v červnu, předtím se to nesekalo až po aktualizacích, server je EU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Tak to mám dobrou radu, jestli je to po aktualizacích W10 v té době, reinstal načisto, ten jediný mi zabral... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon50 Posted September 30, 2018 Author Share Posted September 30, 2018 Už je to zase v pořádku, bola chyba na serveru a špatné FPS na jedné mapě. Asi zjednali nápravu, mám nastaveno vše na docela na vysoké hodnoty FPS 64 - 130 to kolísá a taky se pohybují normálně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Ještě že tak, já musel zabít 3 hodiny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brus.07 Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 gloobs z ničeho nic se mne začal tank točit dokola žádná reakce na odezvu,normálně sem dezertoval do garáže.Pánové z mycomu by se měli už konečně chytit za nos a něco už s tím konečně udělat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Ve speciálkách se koušou vozidla AI, normálně jsou vidět stojící a nereagující a přitom nejsou už na minimapě. Samozřejmě nejdou poškodit. Va speciálkách a v PvP jsem měl v sobotu 15.12. večer ping 135ms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 mne sa včera (15. 12.) v PVE pri bránení posledného capu stalo, že mi tank hodil spiatočku a cúval kým sa dalo, ja som mohol akurát točiť vežou a nič viac. potom mi napísalo, že som bol odpojený od serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts