Přejít na obsah

leon50

Members
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele leon50

  1. Tak to se omlouvám, mohl jsem se zeptat v krčmě. To mne nenapadlo, tak to je škoda že maj jiné servery. Z Wotka jsem přešel na Armored, zatím až na nějaké trable jsem spokojen. Sloučeno - Aaron
  2. Zdravím, dneska jsem si chtěl zahrát ale nedá se to. Vstoupím do boje, po chvilce se hra sekne tan jede kupředu, do něčeho narazí a nedá se ovládat. Neraguje na nic, klávesy W; A; S; D; nejdou hru musím opustit. Také se to děje také někomu jinému. Sloučeno - Aaron
  3. Děje se to jen u mne, nebo taky u někoho jiného. Je to k vsteku, chci si zabojovat ale neustále mě to vyhazuje ze servru. Štve to, hraji a najednou byl jste odpojen od servru chcete odejít. A tak to musím ukončit a znovu, mám prmiový účet ale s takovouhle mě brzo vyprší.
  4. Nu nevim připojenim to nebude, když jsem to začal hrát tak to nebylo tak hrozné. Nu nástupem aktualizací se to občas zhorší, jsou ale dny kdy to je v cajku tak nevim.
  5. Jak jste na tom ve hře s Ping, je to děs lítá to hrozně od 129 do 1024 ms. To se pak hraje, tanky jsou jak žabičky děsně to poskakuje hrůza, dypáák se to zlepší.
  6. Tak sprasenou akualizace dlouho nevyšla, co to je jdu do boje vyberu si mapu a hodí mne to jinam než bylo na té zas...é kartě. Ten kdo to vymyslel, tak nějak nedotáhl je to k vzteku. Doufám že to napraví, nějak mne to přestává bavit.
  7. Zdravím, také se vám zobrazuje při vstupu do bitvy viz obr. Přijde mě to jako posuvník, jak maj wokna.
  8. Zdravím to padání servrů je děs, večer mám rozahranou bitvu, najednou šup a jsem ze hry venku je to děs. Tak snad to bude již lepší, bez padání. Také chci poprosit pitta, o češtinu 0.27 EU až bude hotová o zaslání. Předem dík, jdu vyzkoušet nějakou bitvu. Hodně zdaru při tvorbě překladu.
  9. Už je to zase v pořádku, bola chyba na serveru a špatné FPS na jedné mapě. Asi zjednali nápravu, mám nastaveno vše na docela na vysoké hodnoty FPS 64 - 130 to kolísá a taky se pohybují normálně.
  10. Zdravím u mne čeština, po aktualizaci v poho žádné změny vše OK.
  11. Njn zapoměl jsem to napsat, nedostatkem paměti to nebude 16GB, grafika 1060 6GB. Hru jsem instaloval v červnu, předtím se to nesekalo až po aktualizacích, server je EU.
  12. pítt64 dky moc za rady, dělal jsem verifikaci a přišel jsem na to že mám duálně dvě hry. Takže jsem dělal aktualizaci češtiny na SSD, a hra se spouštěla z jinného disku, kde nebila čeština. Teď je vše v pořádku, už to mám v češtině. Tak ještě jednou díky moc, jdu bojovat.
  13. Nu je to děsný, seká se to jak blázen. FPS lítá jak blázen a ty milisekundy taky, safra tak ať s tím něco dělaj. Se nedá řádně hrát.
  14. Dobrá udělám verifikaci, toho klienta a sounorů. Instalace již proběhla no nový disk. Zatím mne ta čeština, tolik nemrzí. Spíš mě štve děsné lagování hry, vstoupím do bitvy a tank se mě nehne, to mě štve nejvíc. Mám premiják a nemohu brát body, nejedu jen střílím na dálku. Měli by s tím něco dělat, to sem asi nepatří ale musel jsem to napsat.
  15. Tak to proběhlo a nic, česky to nemám takže již nevím už jak na to.
  16. Špatně hm to je zvláštní, 4. září jsem prosil o češtinu. Dostal jsem odkaz, stáhl nahrál do složky " localization english ". Vše fungovalo OK, čeština jela dobře. Pak jsem hru dal na SSD disk, dal znovu češtinu a nic. Díky za nový odkaz ke stažení, vyskouším a budu vidět.
  17. leon50

    AW - Web Shop

    prostě a jasně sme nalítli
  18. Zdravím stává se to také vám, nebo je to jen u mne. Vstoupím do bitvy, jedu s tankem a najednou zůstane stát. Máčkám klávesy W S A D, jak magor a nic občas popojede a zase stojí. Jak má pak jeden bojovat, když to takhle zlobí. Je to k vzteku, takhle mě hned dostali a nic jsem nezmohl s nepojízdným vozidlem, je to aktualizací nebo čím. Předem díky za odpovědi.
  19. Tak dávám obrázky, zatím stále to nemám česky.
  20. leon50

    AW - Web Shop

    Tak vám řeknu, jsem řádně nakrknut. Prachy v prachu, a žádný požitek z nově získaného stroje. Jsou to lumpové.
  21. Pitt64 moc děkuji za odkaz pro stažení překladu, ale nějak to nejde. Smazal jsem staré soubory, nahrál nové a nic. Předtím v pohodě, jenže jak jsem udělal přesun na nový SSD disk, tak ta čeština nejde.
  22. Ahoj Pitt64 proběhla nějaká aktualizace, a čeština je fuč tak jestli mohu poprosit o češtinu pro EU díky moc.
  23. Zdravím nevím jestli to sem patří, na Web Shopu jsem udělal nákup Armata 152. Tak nevím jak to je, nějaké bedny jsem tam měl ale žádnou Armatu takže nevím, co to je za akci.
  24. Ahoj vyšla aktualizace 0.26, tak jestli mohu poprosit také o překlad na EU. Anglinu nedávám, mě soudruzi tento jazyk neučili.
×
×
  • Vytvořit...