Přejít na obsah

brus.07

Members
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele brus.07

  1. No konečně se potvrdilo moje podezření které sem několikrát říkal.Okamžitě bych všem cheterum zabanoval ůčty
  2. cesta bojovníka skvělá hra akorát naštvala spousty hráčů
  3. Mluvíš mně z duše dávám palec nahoru.Bohužel toto nikdo řešit nebude radši uzavřou fora aby nic nemuseli řešit.
  4. Veselé vánoce a šťastný Nový rok všem
  5. Oprava tak modrá hvězda se uděluje pouze za vítězství.Sem to ale v.l
  6. pro doplnění jedná se o splnění modré hvězdy,musíte být v hodnocení jako první.
  7. cesta bojovníka Pečlivě si kontrolujte odehrané bitvy zda Vám byly připsány,několikrát sem zjistil že po splnění úkolu tomu tak není.Pak to můžu hrát do nekonečna když si to dělá co chce!!!!!
  8. cesta bojovníka Tento název bych změnil na utrpení bojovníka.Mam za úkol poškodit na mbt pásy munici HE.I když vidím zřetelně zásah pásu a následně to potvrdí i ikona která se zobrazí není to započtené do splnění úkolu. Šance že se to zapíše je 50 na 50.Kde tedy opět soudruzi my comu udělali chybu??
  9. gloobs z ničeho nic se mne začal tank točit dokola žádná reakce na odezvu,normálně sem dezertoval do garáže.Pánové z mycomu by se měli už konečně chytit za nos a něco už s tím konečně udělat
  10. dneska jim spadly 2x servery po delším hraní se začala hra trhat jak blázen,odešel jsem v polovině hry do garáže, Doufám že zítra jak mají odstávku tak to bude ok
  11. JJ tato hra dopadne asi jako Wotko protože se zde stále někdo potajnu hrabe ve hře.Pokud stále někdo oslabuje pancíře tanku navzdory uplakánkům tak se nedivme,Místo toho aby se hráči naučily tanky prostřelovat nebo zkoušely různou munici tak radši brečí na podpoře kde jim vyhoví,toto vyhovění uplakánkům táhne celou hru směrem dolů.
  12. Extrémní operace Ahoj Pepo návody jsou pěkné nicméně je na to potřeba opravdu zkušený team aby si to dokázal udělat.Těch lidí co to dokážou je opravdu minimum a my com z tím asi počítá.Komu by se chtělo půjčit prémium tank zadarmo že?A v české republice k tomu.Nicméně zpět ke hře.Je pravda že požadavky na hráče jsou extrémní.Jezdit jednu misi či kapitolu cca 3-5 dní je magořina.Je pravda že pokud nechceš nemusíš,můžeš ji koupit za 5 melounů a získáš 1 bod pro klan a naprosto s tebou souhlasím že mít pronajatý tank za ty peníze nestojí. Možná bych ho raději koupil za 40000 mega a nemusím se tady trápit.Časy v 1 kapitole sou utažené na doraz.Jsem opravdu zvědav kolik lidí to dokáže.Pro mně je to mrhání časem,radši budu jezdit to co mně baví a vykašlu se na Extrém.Lovu zdar.
  13. object 279 https://eurozpravy.cz/veda-a-technika/technika/239039-objekt-279-sovetsky-tank-ktery-mel-prezit-treti-svetovou-valku/
  14. Už se těším jak zase budeme koukat a nadávat
  15. No pánové z My.comu jak se dlouho volá po češtině?Co si pamatuji je to už několik let a stále nejste schopni tu češtinu prosadit.Fandím losíkovi a pítu. Nebejt píta ,který udělal špičkoví překlad tak jsme se češtiny nedočkali.Klobouk dolů že se pít dokázal z tímto nelehkým úkolem porvat.A losífek tady upozorňuje na chyby hry které jsou čím dál horší.
  16. A nejlepší je když si dáte PVP bitvu z tier8 a hodí vás to k tier 10 tak to si připadám že místo munice mám dělo na hrách protože jen klepu na pancíř.
  17. Opravdu super,tak dnes můžeme být v klidu
  18. Ahoj Píte mohl by si mně prosím poslat češtinu do AW moc díky jo ta čeština je do EU ještě jednou moc díky.
×
×
  • Vytvořit...