Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

Velitelé!

Na našem testovacím serveru máte nyní možnost vyzkoušet novou aktualizaci 0.22 "Umění války".

Předběžný patchnotes najdete na oficiálních stránkách zde. (pouze v anglickém jazyce).

pts_v2.png

Pro vstup na PTS musíte nainstalovat PTS klient hry(kopie hry) a to následovně:

• Otevřete si Armored Warfare My.com launcher - tabulka s novinkami, když zapínáte hru
  • Na horní liště zmáčkněte tlačítko Game Directory
  • Z nabídky titulů zvolte Public Test Server
  • Postupujte dle instalačních pokynů.
Odesláno
před 2 hodinami, Lukaso_von_Teschen napsal:

Tak jsem zapnul pts a můžu jenom do pve.Co to jako má být ***** už.Navíc po akualizaci windows se mi všechno seká,protože gpu nestíhá.Nechápu

Ty windowsacké mega updaty smrdí proto ještě čekám a mám natrvdo zakázané aktualizace. Někomu pracují někomu rozeserou PC.

Odesláno
Před hodinou, Badysak napsal:

Ty windowsacké mega updaty smrdí proto ještě čekám a mám natrvdo zakázané aktualizace. Někomu pracují někomu rozeserou PC.

Mě totálně.Aplikace windows nefungujou.Všechno rozštelované.Nastavím si vypnutí monitoru na 20 minut a mě se to po pěti hodí do režimu spánku.Grafika nestíhá utáhnout ani drakensag o aw ani nemluvím.

Odesláno

Omylem jsem to napsal o téma výše.Pro pořádek to dám i sem.(ten příspěvek jsem ti skryl, pokud ho budeš chtít obnovit, stačí říct. pozn. Ashadak)

Nainstaloval jsem si PTS.Graficky to vypadá velmi dobře.Mrzi mě ale to,že nejdou ukázat a ani vyzkoušet nové tanky 9 a 10 úrovně čínského stromu.Vyzkoumal jsem si je,ale ani se mi nezobrazují v garáži.A v bitvě vidím jen prach za pásy.Hral jsem jen PVE a na easy jsem nestíhal do PVP jsem se ani nedostal a tak test  server nešel otestovat.??.Byl jsem sám proti všem.

Taky se mi zdá,že nový systém výzkumu velitelů by si zasloužil nějaký manuál.Budou s tím potíže.Hlavne pro nás,co perfektně angličtinu neovládáme.?.

Dnes až přijdu od lékaře,tak bych mohl hodit streamer z PTS.Ukazat nové stroje a velitelské postupy.

Kia chtělo by to CZ lokaci.?

Odesláno

Pozeral som sa cez víkend na texty. A v tom PTS to ešte nemajú ani komplet preložené do angličtiny. Myslím teda veliteľské schopnosti a schopnosti posádky.  Bude to ešte asi na dlho.

velitelia.thumb.png.a293cac337abed976295e35768d8dea7.png

Odesláno

Tak dneska jsem se rozhodl,že bych udělal nějaké video,streamek z Testserveru hry Armored Warfare.

Po té,co jsem přes hodinu klikal jak idiot v garáži abych si vše kvůli retrofitům vyzkoumal jsem to zapnul.Ejhle tanky 9 a 10 úrovně nejsou k nahlédnutí.Ve frontě na PVP 0 hráčů a GO není.

Po zapnutí PVE modu mě to napsalo misi na nové mapě.Říkám si super.Nová mapa.Jaké bylo překvapení,že mě top do hry nepustilo a jen jsem čučel na černý monitor.Takhle jsem tam poslal ještě 4 tanky.

Pokud se chci podívat na nový strom u artin a ještě níže,tak mám smůlu,protože musím odehrát 50 bitev...KDE???

Prý 5 GB,,prdlajs,,na SD klienta 15,20 Gb jak normální hru,která ale nefunguje.

Jestli i takhle pošlape po 10.11,2017 končim 

Trocha zamyšlení....na co PTS dělají,když :

1) není s kým testovat

2) není kde testovat

3)není co testovat

Hoši v MyCom,,,zamyslete se...jsem s testserverem velmy nespokojený.

Odesláno

lol to vypadá, jako by někdo T15 přidal  funkci ready rack co mají mít TD tedy zásobník raket + po 5 sekundách jednu nabít automaticky akorát, že to nabije všechny 4.

To se nedivím, že to odložili:laugh: tam musí mít pěkný bordel v kódu, když neví kde co je.:rain:

Odesláno

9,10 jsou v pohodě většinou jsou v T15 lamy jako já a je to 50 na 50, že tě zrakví pokud máš jinou zkušenost tak máš smůlu na MM ostatní kousky techniky jsou hratelné tedy za mě.

Odesláno
před 3 hodinami, nekro napsal:

Tak již funguje i ta druhá mapa , hodně mi ta mapa připmíná mapu z Wotka-perlová řeka-nebo tak nějak...

Fakt?Tak to by se  mi mohli vrátit tanky z nové mapky

A co ty čínský stroje 9 a 10 tier,,,už fungují?