Ashadak Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Velitelé! Na našem testovacím serveru máte nyní možnost vyzkoušet novou aktualizaci 0.22 "Umění války". Předběžný patchnotes najdete na oficiálních stránkách zde. (pouze v anglickém jazyce). Pro vstup na PTS musíte nainstalovat PTS klient hry(kopie hry) a to následovně: Otevřete si Armored Warfare My.com launcher - tabulka s novinkami, když zapínáte hru Na horní liště zmáčkněte tlačítko Game Directory Z nabídky titulů zvolte Public Test Server Postupujte dle instalačních pokynů. arnost905 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Tak jsem zapnul pts a můžu jenom do pve.Co to jako má být ***** už.Navíc po akualizaci windows se mi všechno seká,protože gpu nestíhá.Nechápu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrai Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 No nevím... mě to normálně pouští do PVP ....jen je tu málo lidí .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badysak Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 před 2 hodinami, Lukaso_von_Teschen napsal: Tak jsem zapnul pts a můžu jenom do pve.Co to jako má být ***** už.Navíc po akualizaci windows se mi všechno seká,protože gpu nestíhá.Nechápu Ty windowsacké mega updaty smrdí proto ještě čekám a mám natrvdo zakázané aktualizace. Někomu pracují někomu rozeserou PC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Před hodinou, Badysak napsal: Ty windowsacké mega updaty smrdí proto ještě čekám a mám natrvdo zakázané aktualizace. Někomu pracují někomu rozeserou PC. Mě totálně.Aplikace windows nefungujou.Všechno rozštelované.Nastavím si vypnutí monitoru na 20 minut a mě se to po pěti hodí do režimu spánku.Grafika nestíhá utáhnout ani drakensag o aw ani nemluvím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Asi se nechytám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Tak poslední aktualizace w10 byla v podstatě zase nová distribuce. Ještě mrkvosti nemají w10 pod kontrolou, drží se tradice, to měli jen u W7... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrai Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 A proto si zatím pořád držím W7 ....a mám docela klidek... ..jinak jak Lukáš tak i já se tam cítím docela osamocen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorac Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Omylem jsem to napsal o téma výše.Pro pořádek to dám i sem.(ten příspěvek jsem ti skryl, pokud ho budeš chtít obnovit, stačí říct. pozn. Ashadak) Nainstaloval jsem si PTS.Graficky to vypadá velmi dobře.Mrzi mě ale to,že nejdou ukázat a ani vyzkoušet nové tanky 9 a 10 úrovně čínského stromu.Vyzkoumal jsem si je,ale ani se mi nezobrazují v garáži.A v bitvě vidím jen prach za pásy.Hral jsem jen PVE a na easy jsem nestíhal do PVP jsem se ani nedostal a tak test server nešel otestovat.??.Byl jsem sám proti všem. Taky se mi zdá,že nový systém výzkumu velitelů by si zasloužil nějaký manuál.Budou s tím potíže.Hlavne pro nás,co perfektně angličtinu neovládáme.?. Dnes až přijdu od lékaře,tak bych mohl hodit streamer z PTS.Ukazat nové stroje a velitelské postupy. Kia chtělo by to CZ lokaci.? Ashadak and Thrai 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Pozeral som sa cez víkend na texty. A v tom PTS to ešte nemajú ani komplet preložené do angličtiny. Myslím teda veliteľské schopnosti a schopnosti posádky. Bude to ešte asi na dlho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorac Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Tak dneska jsem se rozhodl,že bych udělal nějaké video,streamek z Testserveru hry Armored Warfare. Po té,co jsem přes hodinu klikal jak idiot v garáži abych si vše kvůli retrofitům vyzkoumal jsem to zapnul.Ejhle tanky 9 a 10 úrovně nejsou k nahlédnutí.Ve frontě na PVP 0 hráčů a GO není. Po zapnutí PVE modu mě to napsalo misi na nové mapě.Říkám si super.Nová mapa.Jaké bylo překvapení,že mě top do hry nepustilo a jen jsem čučel na černý monitor.Takhle jsem tam poslal ještě 4 tanky. Pokud se chci podívat na nový strom u artin a ještě níže,tak mám smůlu,protože musím odehrát 50 bitev...KDE??? Prý 5 GB,,prdlajs,,na SD klienta 15,20 Gb jak normální hru,která ale nefunguje. Jestli i takhle pošlape po 10.11,2017 končim Trocha zamyšlení....na co PTS dělají,když : 1) není s kým testovat 2) není kde testovat 3)není co testovat Hoši v MyCom,,,zamyslete se...jsem s testserverem velmy nespokojený. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Klasika MY.COM tlieskam bande dementovto už sa musí človek len smiať dilinkovia Badysak, peterramis and Thrai 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorac Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Je 19:14 a PTS nejde spustit.Asi chyba v Metrixu.A tak rád bych pomohl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Tak já od 21 hod. stahuji aktualizaci-velikost 747,1 MB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrai Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 No já stahoval jen 5,25 GB za 8 minut a za dalších 13 minut to bylo nainstalované v komplu. Ale je pravda že poslední dny jsem byl tam sám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda_Scrounger Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Tak HIF je ešte viacej OP pozrite si na mojom kanále video z polygonu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badysak Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 lol to vypadá, jako by někdo T15 přidal funkci ready rack co mají mít TD tedy zásobník raket + po 5 sekundách jednu nabít automaticky akorát, že to nabije všechny 4. To se nedivím, že to odložili tam musí mít pěkný bordel v kódu, když neví kde co je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akymcz76 Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 před 9 hodinami, Jarda_Scrounger napsal: Tak HIF je ešte viacej OP pozrite si na mojom kanále video z polygonu :D proto momentálně nehraji T9 a T10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badysak Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 9,10 jsou v pohodě většinou jsou v T15 lamy jako já a je to 50 na 50, že tě zrakví pokud máš jinou zkušenost tak máš smůlu na MM ostatní kousky techniky jsou hratelné tedy za mě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Tak již funguje i ta druhá mapa , hodně mi ta mapa připmíná mapu z Wotka-perlová řeka-nebo tak nějak... peterramis and Gorac 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorac Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 před 3 hodinami, nekro napsal: Tak již funguje i ta druhá mapa , hodně mi ta mapa připmíná mapu z Wotka-perlová řeka-nebo tak nějak... Fakt?Tak to by se mi mohli vrátit tanky z nové mapky A co ty čínský stroje 9 a 10 tier,,,už fungují? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Já zatím vyzkoušel amiky, germány, a to jen do 7 tieru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts