Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Nezlob se,ale nemohu souhlasit.Když trefím tam kam chci tak "bay bay Pz,hoříš moc pěkně nebo vůbec nejsi" uznávám,že trefit to na větší dálku je psycho,ale rozhodně si nemyslím,že jsou nějaké zakleté,ale dost možná máš velký pech asi jak já s Pz-IV G a H (přitom F2 je v pohodě) se kterými T-34 nebouchaj a nebouchaj :wallbash: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře. Ještě jednou. Když z pár metrů dáš zásah do boku věže Pz IV a nic se neděje, tak je něco špatně. A to jsem měl až nechutně často. Též jsem tu popisoval situaci kdy sázím do boku Pz III jednu ránu za druhou(pod věž 2x, jednu do motoru, do věže) a výsledek? V klidu si na mě otočí věž a bác, jsem mrtvej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak odehrané první 4 hry ve stocku s PZII.....nejdřív jsem zkusil tu první verzi a pak historické bitvy.....kdyby neexistovala realistická verze, tak jde WT okamžitě z PC. Enemáci Vás vidí díky červeným popiskům a trefujou Vás od někud z neznáma...to byly neskutečné hrozné hry. Pak jsem dal realistickou hru a to bylo jiné kafe...

Sice jsem si nedal nic, páč jsem měl Kurs a na dálku je  ten kanůnek k smíchu...přesně jako byl v reálu. Super byla první dávka....asi 50m před enemáka :laugh: . ha říkám si...tady to chce opravdu nadsazovat....a pak jsem si vždy dal dvě trasírky a už to šlo. Ale nic jsem pořádně neprobil. Ovšem na naučení míření super. Pak mi došla minuce...dá se na základně nebo někde doplnit nebo mám prostě smůlu?

A pak zas ta tupá mapa džungle....jenže tentokrát mě díky popiskům neviděli, hrál jsem džungli v reálu.....a hned 3 kousky :laugh: . Sice jsem taky zachrčel, páč rusák dá pecku a nazdar.....já s tou fluskou dávál T26 i na dva zásobníky.....Ale tohle je ono....budu hrát jedině real. Nastavení ovládání je trochu divné...nemůžu si naštelovat to co chci....zatím good. Ikdyž chce to jiný stroj, už se těším na Pz38, páč ten kanon na PzII je na dálku o ničem. Zvlášť když je v základu.

A teď co se mi nelíbí.....délka bitev...tohle bude u mě probém. Je to dlouhý a s dětma....občas musím odskočit.....to je problém. Ve WOt si dám jednu rychlou s prckama a za 3min. je konec.

A pak minimapa....to je humus pánové. Bych potřeboval lupu abych ty červené enemáky viděl....na to čumím jak jelito z 10cm.... jestli to chtějí stížit hráčům, tak ať ji tam nedávají vůbec, ale jestli tam má být, tak ať pro nás dědky udělají větší tančíky.....mě až z toho bolí oči .

Ale půjde to....tohle se naučím dobře. :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svejku nedá sa to hodnotiť po pár bitkách ja hrám historické od začiatku a tiež som si na to nevedel zvyknuť. Ale akonáhle dostaneš do ruky tank ktorý ti sadne, naučíš sa čo kde na ktorej mape, tak potom už viac WoT nezapneš to ti garantujem.

 

A čo sa týka dlžky hry, proste dáš jeden tank a ked buseš musiet ist tak sa z bitky odhlásiš a hotovo. Žiadne zamykanie tankov proste hráš stále dokola tank ktorý máš rozpracovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vzhledem k tomu, že závěry se zhusta používají vertikální klínové s poloautomatikou, kdy nabíječ zasune náboj do komory, závěr zajede na místo hned za dnem nábojnice, napne se vyhazovač a dosune náboj do komory.

 

Krásné videjko, kde používá dělo bez automatiky, u druhého náboje si všimněte vyhazovače nábojnice vlevo v dutině závěru.

http://www.youtube.com/watch?v=utaE6cRcgzY

 

EDIT: tučné

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...