Přejít na obsah

Pokec o hrách všeobecně


Aaron Goldstein

Recommended Posts

Toto je na NTW a len skús, niečo som zahral a vyzerá to super. Však na jednom fóre napíšem naň aj recenziu, keď zahrám viac. Btw Rome II mám už predobjednaný. A na Shogun II Darthmod vyskúšaj určite. Je to pecka. To je úplne iná hra. :-)

tak uz mam nainstalovanej ten Darthmod Shogun2, ale zatim nehraju :) v DM Empire mam totiz rozehranou kampan za Portugalce, kterou hraju docela pomalu, spis to promyslim a vetsinou se branim, nez abych se nekam hrnul. nejdriv studena sprcha, v prvnich nekolika tahach mi vyhlasili valku Maratha, Mysore, Spanelsko a Holandsko, Velka Britanie me zradila pri prvni prilezitosti, nejdriv zrusila alianci nacez mi taky vyhlasila valku :-D hajzli. vypada to ze za Portugalce to bude dost hardcore

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za Portugalcov som nehral a ani za Španielov, aj tak by ma to nebavilo, nemám rád ten ich jazyk v bitkách. Za Marathu som hral, ale viac sa mi to páčilo za Mogúlcov, avšak Mogúlci, ale aj Maratha, keď sa s nimi dostaneš vyššie, tak budeš tak bohatý, že nevieš čo z peniazmi. Majú bohaté územia a sú to najbohatšie štáty v hre. Ako to každý bude bohatý, keď obsadíš Indiu, ale je to najjednodušie sa dostať k bohatstvu. Potom máš také armády a flotily, že to pripomína ako  pád Zlatej Hordy do Európy :-D. Ináč som hral asi za všetky frakcie. Za Indiánov je to sranda, avšak musíš hrať štýlom asymetrickej a partizánskej vojny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrál tu někdo Resident Evil Operation Raccoon City? Já bych se potřeboval ujistit, že sem stáhnul přesně tu hru a celou, protože občas má jeden z trailerů dojem, že mu toho půlka chybí anebo má nějakou úplně jinou a ještě ke všemu trial verzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stáhnul sem si Bioshock Infinite ve formátu ISO. Pak sem se to pokusel otevřít v Daemon tools a ono mi to místo instalace otevřelo složku s obrázkem ikony, dvěma BIN souborama, Autorun a to vše mě totálně ignoruje. Nevěděl by někdo kde přesně nastala chyba?  Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Panzer general mi pres Dosbox na win 7 64bit i win 8 jede bez problemu. Pokud by jsi chtel neco woknoveho, zkus Steel Panters nebo Panzer Corps, coz je predelavka PG do noveho kabatu.

 

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 4

 

Jenže bohužel na Steel Panthers byly nejlepší ty starší díly, tuším taky dosové (minimálně jednička byla, myslím). Párkrát jsem zkoušel ty novější SP, ale už to nějak nemělo tu šťávu...

 

Ale vždycky s láskou vzpomínám na to, jak moje dobře zakopaná německá TDčka loupala při defenzivní bitvě amíky jak buráky... nebo jak jsem v SP2 masakroval Apachema nepřátele :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víte o něčem takovém co by nevyžadovalo ekonomiku ale jenom boj? Něco jako Panzer General ale aby to nedělalo problémy ve W7 64bit.

Hola

 

http://cf.panzergeneral.com/en-GB

 

.. kdysi jsem narazil na pripravovanou hru Panzer General Online .. zaregistroval jsem se .. dnes mi prisla pozvanka k hrani do bety :) 

 

.. prozatim jsem to nezkousel, ale snad by te to mohlo zaujmout. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...