Aaron Goldstein Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 nadchnul mě trailer k chystanýmu Hitmanovi, ale nevěděl jsem do kterýho vlákna to sem dát, abyste o to náhodou nepřišli :D a nenapadlo mě nic lepšího, než založit nový vlákno. vlákno o videohrách všeho druhu. o novejch, starejch, dobrejch, špatnejch hrách, prostě o všech hrách co vás napadnou. enjoy ABSOLUTNĚ KRUTÝ! neskutečně se na tu hru těším. 20. listopadu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Tady něco přímo z gameplaye, nevypadá to věru zle, hitman byla vždy moje skupina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Teď hraji tohle, všude ukazujou jenom brutality, ale tahle hra je něco jako deus ex, každý úkol má vícero řešení: http://www.youtube.com/watch?v=8-vzhj2PzZY kungfu style:) stealth style:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feraris Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Dishonored je dobrá hra, už ji hraju podruhé. A ted mě napadá otázka: Jak se těšíte na AC III? Já hodně , a doufám že UBI nezkazí PC port . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 ten gameplay z Hitmana vypadá na jedničku musím sem dát i tohle nevím jak moc známá hra to je, ale asi moc ne. středověká online řezničina :D myslím že to stojí nějak 20 euro, asi to do toho dám, vypadá že to bude sranda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hex-os Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 A ted mě napadá otázka: Jak se těšíte na AC III? Já hodně , a doufám že UBI nezkazí PC port . ani moc ne, nějak mě amerika nezaujala. ale třeba se mílim. já se těšim na todle: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx_cz Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Na AC III jsem zvedav. Ale vic se teaim na Black Ops 2, jen doufam, ze to nebude stejne zklamani jako MoH Warfighter.... A jeste jsem dost zvedavy na Far Cry 3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Na AC III jsem zvedav. Ale vic se teaim na Black Ops 2, jen doufam, ze to nebude stejne zklamani jako MoH Warfighter.... A jeste jsem dost zvedavy na Far Cry 3... AC 2 jsem nedohrál, ale bylo to dobrý, ale je tam taková hluchá pasáž, nudná a tak jsem se už k němu nevrátil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Myslim, že každej z nás někdy musel hrát CS 1.6, tak přidám prima nabídku: Counter Strike Golbal Offensive za 7,34 Eur http://store.steampowered.com/app/730/ WoT mě ze všech her úplně nejvíc. O tom se nedá ani polemizovat Ale hrával jsem právě CS 1.6, Total Wary, Diablo, Heroes of Might and Magic III, IV, Trackmanii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 šetřete korunky na vánočky, až budou na steamu super slevy 90%... Trackmanie byla dobrá a já v tom byl docela skilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Jojo, díky těmhle akcím mám na steamu asi 100 her Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Boss z deus ex 3, mělo se tam něco dělat, ale hned po startu dostal pětkrát z granátometu a bylo videjko http://www.youtube.com/watch?v=pb2rroiSetQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chcipakk Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Pro mě zůstavají nejlepšími hrami tyto: Minecraft - hrozná prča stavět vše co vás napadne, World of Tanks - to tu asi nikdo nezná :D, World of Warcraft - 3 roky na offíku, Battlefield 3 - až na to, že hra dělá skoro vše za vás, tak to jde, Need for speed: The Run - to stejný jako u BF3 (navíc je dost malá), CoD MW3 - no, pokud do vás našijou 100 nábojů a vy furt chodíte, tak to je trošku divný :D a nakonec srandovní hra LEGO Harry Potter :D A samozřejmě zůstávají i klasiky: GTA: San Andreas a Vice City, Crysis atd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 No jooo, co já se nahrál Warcraftu III. Pak taky Starcraftu 1 i 2, GTA IV, Mafia II. Díky za připomenutí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hex-os Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 jó trackmania, tam sem byl taky celkem skilla, stavěl sem spousty map, tisíce nahranejch hodin. to byla moje láska a závyslost před tankama. ale canyon mě vůbec nechyt, stará tmuf je best Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 WRC 3! nejsem žádnej hardcore hráč závodních her, ale hned sem poznal, že tohle WRC je dobrá hra. a to minimálně ze tří důvodů : 1) dobře to vypadá 2) jízda má náboj 3) je tam Škodovka! Fabia S2000, jednu jízdu jsem nahrál. je to jedna z lehčích tratí, ale zato je dost rychlá. hráno na gamepadu s maximálníma detailama, bohužel fraps mě nepustil na fullHD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 furt nevím co si o tom myslet. je jasný, že něco jako online Elder Scrolls má potenciál jak prase, ale já se bojím že to nedopadne dobře. když vidím tu (až moc) barevnou grafiku a soubojovej systém, tak mi to víc než Elder Scrolls připomíná nějakou trapnou rubací RPG onlinovku, kerejch je dneska plná *****. doufám že si to zachová aspoň nějaký prvky z původní série. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peto662 {_SV_} Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Dishonored hram teraz, pripomina mi to Wolfenstein 2009. A Alice Madness Return je tiez pecka, NFS Run, WRC 2011, Warhammer 40000 - Space marine, Bulanci, Trine 2, Grid, Plants vs. Zombies, a podobne....mam odohrate tisice hodin hier, cize spektrum hier je siroke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 ty všemožný pokračování her jsou šílený. ale dost mi to připomíná San Andreas, což je dobře, protože San Andreas mělo koule, všichni víme. jinak sestříhaný je to hrozně :D nemám rád trailery kde se za minutu objeví sto záběrů, pak má z toho člověk akorát guláš :D ale asi to bude pecka. na mým metru očekávání by to dostalo tak sedum bodů z deseti. v Rockstaru nebudou mít odvahu vydat odfláklou hru, zvlášť po tom, jak nemastný neslaný bylo GTA IV ještě dodatek ke grafice - je hnusná. kde jsou nějaký detaily? fakt mě sere, jak je spousta her osekaná kvůli konzolovým verzím. spoustu lidí asi potěší, že to rozběhnou na maximální detaily na svým pět let starým noutbuku, ale na to já ****, já chci prostě vidět grafickou pecku, jinak jim za to nedám prachy. do hajzlu s xboxem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx_cz Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Tak jsem právě nainstaloval CoD: Black Ops 2 a paráda........ Zatím co MoH: Warfighter bylo obrovské zklamání, an i jsem to nedohrál..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 furt nevím co si o tom myslet. je jasný, že něco jako online Elder Scrolls má potenciál jak prase, ale já se bojím že to nedopadne dobře. když vidím tu (až moc) barevnou grafiku a soubojovej systém, tak mi to víc než Elder Scrolls připomíná nějakou trapnou rubací RPG onlinovku, kerejch je dneska plná *****. doufám že si to zachová aspoň nějaký prvky z původní série. Pokud si zachová svoje kouzlo a nebude to průšvih, je to pro mě osobně jako pro milovníka série docela lákadlo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Jinak současně v kompu společně s tanky nainstalováno Dishonored Mass Effect 1-3 full DLC packs Warhammer 40000 Space Marine Command and Conquer : Red Alert 3 Darksiders 2 Nenainstalováno ale k dispozici : Warlock : master of Arcane Dungeon Siege III Fable III Lost Planet 2 The Withcer 2 World of Goo No uznejte, kdo to má sakra stíhat hrát .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltar Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Jinak současně v kompu společně s tanky nainstalováno Dishonored Mass Effect 1-3 full DLC packs Warhammer 40000 Space Marine Command and Conquer : Red Alert 3 Darksiders 2 Nenainstalováno ale k dispozici : Warlock : master of Arcane Dungeon Siege III Fable III Lost Planet 2 The Withcer 2 World of Goo No uznejte, kdo to má sakra stíhat hrát .... hehe, včera jsem začal hrát Dishonored na Very hard :D a je to cool. chce to dost rozvážnej postup, takže je to chvílema až nudný. ale i tak! je to pro mě jeden z nejlepších videoherních zážitků za posledních pár let, božíí hra. ale teď to hrát nebudu, páč jsem zkuřenej jak dvě tašky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubo4747 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Už sa teším na Assassins Creed 3 a Hitman: Absolution, vychádzajú 20. Novembra. Moje najočakávanejšie hry v tomto roku. Som zvedavý ako bude spracovaná Americká revolúcia v AC 3 a Hitman mám mať tiež nový systém a vraj lepší. Paráda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 hehe, včera jsem začal hrát Dishonored na Very hard :D a je to cool. chce to dost rozvážnej postup, takže je to chvílema až nudný. ale i tak! je to pro mě jeden z nejlepších videoherních zážitků za posledních pár let, božíí hra. ale teď to hrát nebudu, páč jsem zkuřenej jak dvě tašky První úroveň jsem ani nehrál, druhá úroveň dokončena s pozitivně laděným koncem. Třetí úroveň dokončena s velice negativním koncem ( na řezníka ). O víkendu další :) Jinak kombinace skillů : Blink 2 level Possesion 2 level Slow time 2 level + 2 level odolnosti, pohyblivosti a nově žízni po krvi. Primární zbraně : Kuš + nástražné miny + hojné využití "hackovacích" mašinek a nechávám enemáky smažit jejich vlastními obrannými mechanismy :D + ve hře "Na Řazníka" jsem si vymakal pistoli na max a je to zabiják jak hrom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts