Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Matho já zažíval něco podobnýho s E75, prvních několik desítek her bylo naprostá tragédie, měl jsem s tím prostě problém vyhrávat. pak se ale časem projevila síla toho tanku a dostal jsem se do kladnejch hotnot. hraje tam dost vliv to že má člověk tank s horšíma modulama, spoluhráči a zkušenost s tankem. určitě když říkáš že máš s většinou tanků kladný ratio tak s KT ho budeš mít taky. nasadit lepší moduly, trochu tomu pomoct četováním a poleze to nahoru

 

Dik za podporu, +1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Matho ... hraješ WoT už dost dlouho abys věděl, že tank ve stocku a tank v topu jsou 2 různé věci... mne na začátku bitvy spolehlivě vyděsí věta od našeho top tanku "Im stock"... volně přeloženo "jako bych tu nebyl". Navíc daný typ dostaneš do ruky až tak po 100 bitvách.

 

Já osobně jsem si při levelování dával stranou volné zkušenosti a při přechodu na vyšší tier jsem vyzkoumal a namontoval alespoň 2-3 moduly (u nižších tierů klidně 3-4) - jo, používal jsem goldy na konverzi ... přiznávám bez mučení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já psal pouze příklad, že jsem to tam sám držel proti 5-ti. A také jsem napsal, že když jim to docvaklo, tak na mě vyjeli. Ale je na 100% lepší aby stálo 5 tanků pod kopcem, než aby se 10 tanků přestřelovalo nahoře face to face. To mi nevyvrátíš.

Problem ale je, ze na ten kopec vzdy nekdo vyjede, a jakmile tam nekdo vjede a ty cekas dole pod kopcem a on se tam mlati, tak ty ztracis drahoceny cas kde si uz moh davno rozdavat dmg na kopci. Nepritel, toho chudaka ktery tam vjel, rozseka s prevahou na cucky a pak se vrhne z kopce na tebe. O to mi jde. Navic ten cap tam staci par tanku a jedna artina a nepritel je bez sance to capnout v nejakem rozumnem case. Jeste se mi nestalo ze by se ta hra vyhrala/prohrala ciste capem v encounter modu, leze to strasne pomalu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na záver dnešného dňa pekná bitka (a ide sa na fernet :D )

 

Vítězství!

Bitva: Siegfriedova linie 21. júla 2012 17:28:51

Vozidlo: PzKpfw VIB Tiger II

Získáno zkušeností: 1 615

Získáno kreditů: 44 077

úspěchy v bitvě: Bölterova medaile, Ocelová zeď, Válečník, Mistr dělostřelec, Vzorný tankista: I. třídy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Step, vzájomná bitka, my ideme z juhu - všetci enemáci okrem arty išli obsadzovať spoločnú základňu, polka našich šla priamo k nim, polka im vystrieľala artyny, potom ich obkľúčila zo zadu, a tak sme ich za nepretržitej asistencie sirény vystrieľali na tej základni ako ovce na porážke, výhra 15:6

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se výsledků týká, tak dnešek byl takový normál.

Dostal jsem hodnocení nezranitelný (9) (anglický výraz si nepamatuju)

pro získání (10) přál los, ale odešla nejstarší komponenta mého PC klávesnice.

Tudíž smůla.

 

Další menší rekord mám ten, že jsem to koupil od někoho z týmu ihned

po odpočtu asi v 7 bitvách.

 

Dnes jsem dostal ve dvou bitvách pochvalu za hru v low třídě formou

„GJ Arty“ a v několika bitvách jsem byl dotázán, zda jsem připraven „Arty ready“.

Je to celkem sranda. Já za arty hrát neumím, protože žádnou nemám a nikdy jsem zatím neměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že víkend byl na pikačů 42% win :Smile_sad: s marderem sem nemohl dát dvojnásobky, nechápu proč ten nepřesnej papír chce WG nerfnout a nedal sem ani dvojnásobek s postrachem 4 hry a vždy lost. Killy byly a když při 4 hře na Prochorovce už to bylo 9:5, tak si říkám je to doma, ale nebylo, já po rychlém přejetí kopce a likvidaci dvou tanků začal u jejich báze mastit jejich artyny, zabil sem Grilla a pak toho malýho francouze, pak sem se dostal do přestřelky s dalším frantíkem a ten jejich zbytek normálně capnul i když se tam kolem naší báze motaly minimálně 3 naše tanky. Já na to upozorňoval v chatu i v minimapě a skončilo to 11:5 pro nás ovšem win byl jejich. Vzteky sem to pak raději vypnul, toto je kolektivní hra a hrát s retardama je fakt čím dál víc o nervy. :Smile_amazed:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poslední dobu hraji divný hry.Buď výhry typu 15:4 a pod. ,nebo prohry 4:15 a pod.V některých hrách nevím kam dřív střílet a stejně prohrajem a někdy jsou zase kolem mě samí odstřelovači.Totálně nevyvážený MM kvalitou hráču.Ještě že nemám nainstalovaný barvičky.

Koupil jsem si T50.Nesmírně zábavný tank.Akorát strašný papír.Ze 33 her mi 12x zapálili motor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem dal pár desítek bitev s kumpánama z klanu a skoro samý výhry :) pár sniperů a top gunů, nějakej lion of sinaj či co, normálka. ale tak to je když člověk jezdí tanky který zná, s dobrou posádkou a vybavením. většinou čety scout a arty, devítkový medka nebo desítkový heavy. občas jsem něco zalamil, ale jinak dobrá pařba. v noci si k tomu asi sednu ještě jednou a vyexpím konečně Ferdu :] s JagdPanthere se jezdí asi tak pětsetkrát líp než s plošticí. a se 704 se mi nějak přestalo dařit, jakoby nějaká předtucha že to desítkový TD zas taková pecka nebude, se mi ty expy na něj nějak nestřádaj

 

jinak teda po delší době jsem začal hrát Zaklínače 2, skoro jsem zapomněl jak skvělá hra to je. a za tu dobu co jsem to nehrál se tam naskládaly nějaký DLC, když jsem to zapl tak se to všechno stáhlo a ve výsledku to vypadá jak skoro nová hra :)) jsem z toho upřímně nadšenej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes na mne šly mdloby ... mapa Malinovka.... dobýváme kopec .... jedu na pravou stranu... zakempím v lesíku (Jagpanther) a čekám na Hvy až se doplazí ... nějak se nic neděje... mrknu se okolo sebe a koukám nikdo nejede dopředu a čeká se na mne až já "začnu akci"....... trochu jsem vyjel - spotnul enemáka - vystřelil a zajel za terénní vlnu......... a nastala palba na mne .... a to sem zíral,,, že se za mne bude schovávat Tiger ... to bych ještě i rozdejchal,.... ale že se za mne schovává i IS-7 ... to sem už jsem nepobral a nevěděl jestli brečet nebo se smát....... nevím proč taťkové půjčují svoje X tiery dětem.... jinak si to nedovedu vysvětlit... samosebou jsme to projeli asi 5:15

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za posledni tyden me spadlo win/lost z krasnych a hodne dlouho drzenych 55% na 54%. Mam ted desnou smulu na mizerne tymy, protihraci jsou malokdy opravdu dobry, ale staci jim to :( Co mam problem rozdejchat jsou zoufale cim dal vic blbe hrajici IX a X tiery. Sam mam jen nekolik VIII, takze kdyz to podelaj ty nahore, tak ja uz moc nezmuzu. Dnes jsem to po 6-ti hrach (5 proher) znechucene vypnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si na konec dne vysloužil nadávky od nějakého polského blbečka, který mi vyčítal, že se 17k bitvami mám jenom 50% W/L. On ho měl 52% ale měl bitev jenom 7k ale jeho EFR byl 990 a měl jednu desítku. Mít ho poruce, tak mu urvu pracky a budu ho s nima mlátit až dom!!! Blbec jeden polský!!! Navíc celý tým hrál prd, takže jsme to projeli a já dal jenom 4 kousky a 2 vagóny damage. S Objektem to ani jinak nejde, že? :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si dneska udělal volno...že si pěkně zahraju....asi jeden z nejhorších dnů co hraju WOT. Nemohl jsem těm šašíkům utéct....schovat se...všude jsou...2,3,5,9 třída.....všude jich jsou tuny.

Metálů a killů jsem rozdal požehnaně...ale radost z toho? Bez winu? Vše vyměnín za win. Nic nepomáhalo..ani četa. Tomu se říká den ultra blbec..jestli jsem dneska vyhrál 50% tak můžu být rád. Je třeba si zvykat....volba modů je v nedohlednu a tak čéék musí trpět...

No přecijenom jsem si udělal radost. Ultra zkušenou posádku z Marderu jsem dal na PzS35, páč už mě Marderovo kanon štval. Kucíí jedou už 4 lajnu...teď mi Pz S35 reloadne za 86setin!!!! Neuvěřitelně zábavný stroj. Ale i přes hafo topíků jsem až večer zlepšil jeho win ratio....odpoledne z 78% šel na 63....

Je to super tank, ale není tak vlivný aby vymlátil půlku enemáckého týmu...4 a 5 třída ho dá v poho na ránu či dvě.

Ale je to relax. Dobrý přechod z Objectu a jeho 14s reloadu :Smile_veryhappy: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera se začalo dařit až kolem půlnoci.Do té doby jak na houpačce.Výhry,kdy jsme enemáky převálcovali mě vůbec nebavili.U proher,kde nás pro změnu toálně převálcovali enemáci jsem byl také vytočen.Co bych dal za remízu,kde bych si užil napětí.Miluji MM,kdy jsem s Pz IV v Himmelsdorfu mezi VII-VIII tiery-pravděpodobně asi jako pomalej scout.Na závěr jsem si dal oddychovku s BT2.První hra proti klanové rotě s dvěma tetrarchy a jedním minimausem.Dal jsem 7 kousků a oni zatím vyčistili zbytek mýho týmu.V druhé bitvě jsem dal pět kousků než mě sejmuli.Suma sumárum za dvě bitvy 12 kousků,válečník,obránce a dvě prohry.Jediný pozitivum těchto dvou bitev je dynamika,dobrá střílečka a trochu toho napětí,které mi chybí ve vyšších třídách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupodivu se včera neobjevilo žádné období s vyšším pingem (vlastnost připojení k netu). Tím obecně pozitivum skončilo.

 

Přepínač v nastavení jsem nenašel a tak jsem v módu útok fasoval opět hlavně post útočníka. Pokud někdo ví, jak se dostávat častěji na post obránce, tak si rád nechám poradit.

 

Včera jsem se účastnil 2 bitev, ve kterých si někdo hrál na velitele. V obou případech nějaký klanový hráč. Výsledek celkem vysoká prohra asi jako ve většině podobných případů. Už jsem se definitivně zařek, že budu podobné snahy klanových hráčů ignorovat.

 

Celkově vzato včerejší bitvy v průměru mého účtu a tedy nic hodného zveřejnění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...