Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

švejku, se vší úctou k Tobě... Tobě by měli dát BAN na fóru. V době, kdy si skoro všichni stěžují, ty sem pravidelně přidáváš příspěvky o tom, jak se zlepšuješ a jak ti to jde... Víš kolik lidí tím nasejříš? :Smile_teethhappy:

 

Tailleure jen to ne banán švejkovi v žádném případě já vždy netrpělivě čekám na jeho a kanárovo příspěvky,nebýt jich tak se ze všech svých všedních starostí snad zblázním,když si přečtu jejich příspěvky tak si vždycky ulevím a řaknu si zaplať pán bůh za to že moje starosti jsou jen takové jaké jsou a je my hned líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já zatím všechny obrany prohrál a útoky taky po jezdím většinou nový TD od žábyžroutů. S takovou S-40 útočit na Malinovce do kopce je fakt lahůdka.

 

Jinak vzájemná bitva je docela v pohodě, i z poza teho kamene se dá vyšťourat. ale snad zavedou to že si bude člověk moc vybrat, akurát mam obavy, že to celkem rozhází MM, kterej je celkem v pohodě teďko.

 

Jinak na ostatní bugy jsem si už zviknul, zásahy za 0 neřeším, většinou ja to fakt pás nebo něco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po novém patchy mám za poslední 3 dny win vždy pod 50 %, jednou dokonce 38%. Klasická hra je spíš vyjímkou a nové mody jsou na publicu šílené. Taky to neumím a když se k tomu přidá nová mapa, tak je to fakt bída a velká sázka do loterie. TD Somuu S-40 sem pracně dotáhl asi na 9k expů a pak za volné expíky včera koupil 5 tier, protože to fakt nebylo k hraní. :Smile_sceptic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodl jsem se s trochou lítosti už nehrát. Tohle není o programování, ale o manipulaci. Nemám rád obelhávání zákazníka a už vůbec ne manipulaci s ním. Abych si vybral tank a začal kvůli němu expit novou větev jak šílenej a po každém dalším "patči" zjistil, že jsem utratil za zajíce v pytli (vycházím z toho, co tady píšete o předem neodhadnutelnejch nerfnutích), to teda děkuju. Ale to je proto, že já prostě nejsem skalní fanda a nepropadl jsem tomu naplno. Akorát jsem tomu věnoval cca 5 měs. hraní, udělal si názor a tečka. Nadával jsem tu na fóru až až, takže tímhle (ne)příspěvkem to uzavírám.

Na jiném fóru jsem četl výstižnej a zábavnej termín "hnědouhelnej engine". To je největší mínus téhle hry a navíc jsou to Rusové a ti jsou manipulátoři odjakživa. Arogance vůči připomínkám hráčů mě tudíž ani nepřekvapuje. Je to prostě postkomunismus. Tohle vědí ti starší, většině mladších už to může být cizí. Když se k tomu přidá, že pro WoT snížili kapacitu servru na úkor WoW, tak se ani dalším podivnostem o kterých se tu píše nedivím. Počet hráčů roste a kapacita servru se snižuje. To, že tahle hra už je a v budoucnosti bude pro WG jen "dojná kráva" jsem četl i jinde a to mě utvrdilo v názoru, který jsem si během hraní a čtení za těch 5 měs. udělal. A taky tu platí stará hláška o tom, jak ruský traktor opětoval střelbu třem tygrům, posléze se vznesl a odletěl. Jen doufám, že se toho v budoucnu nedočkáte :Smile_veryhappy:

Přeju pevné nervy, nějaký opravdu vydařený a hlavně opravný patch a hlavně aby to chodilo na více než jednom jádru ( zatím subjektivně zjištěno: čím víc jáder tím větší možná nestabilita) a možná někdy nashledanou. Je to pro mě částečně i důvod k lítosti, protože ta hra je v podstatě dobrá a orig, jenom trošku odváděná na hnůj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, opět jsem se dostal do formy s AMX 13 90 (konečně) a užívám si to...trochu jsem přeskládal perky a nahodil zjišťování poškozených modulů. U týhle stíhačky moc dobrá věc. Bohužel jsem zjistil, že motor téhle stíhačky má snad 75% šanci na vzplanutí. Dnes 3 ze 4 zásahu motoru končily ohýnkem. Nejlepší bylo, když mě dvakrát trefilo Heavy AMX 9. tieru, Boom, hořím, hasím, Booom, hořím, umírám...

Taky jsem koupil Ffrancouzský TD 5. tieru, konečně něco použitelnýho i v základu, radost expit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlásím, že jsem od včerejška hrdým členem klanu EAS :Smile_honoring::Smile-izmena:

- dál se mi hrozně líbí nový francouzský camo, který přidali s novým updatem. asi si ho dám na Bata. taky trošku poupravili starý kamufláže, k lepšímu většinou

- expím fr. TD lajnu a jsem na Somua S40, to je to neoblíbený vozidlo :) a musím říct, že si mi s tím zatím nehraje zle. asi proto, že mi to dává dobrý losy, zatím jsem nepotkal tank, se kterým by si to dělo neporadilo. jinak ty další TDčka vypadají hodně dobře. ne vzhledově, ale číselně :) třeba takovej 6. tier.. když to člověk srovná s německým JagdPanzer IV, tak je to docela jiná liga, hehe

- v německý TD lajně jsem pořád na JgPanzer IV a nemůžu se přes to dostat. vždycky si řeknu, že to přeexpím a pak to po druhý bitvě vzdám, protože to je nehorázně poddimenzovaný TDčko. to dělo je prostě na prd. všichni si dávno spokojeně jezdí s JagdPantherem a Ferdinandem a já furt trpím u ploštice...

- Tiger P velká spokojenost. to je jeden z mála 7. tierů, kterýmu nevadí ani těžší losy. možná ani nepůjdu na ty následující VKčka a zůstanu na něm. každopádně v garáži si ho nechám, dobrej tank. 88čka, dobrej armor, paráda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neboj dneska to tak slavné nebylo... zvláště s Objectem....ale co naděláš, když máš četu 3x10 třídy složenou z těchto "hráčů"....a těch dneska bylo. Nick: pejta68 pánově s E100 win37% a průměrný dmg nějakých 1300....ach jo. 8900 her a 3500 killů....Navíc je polním velitelem v klanu. Ten klan musí být slušný oddíl...páč mě stačilo potkat tu jejich četu....

Ale jinak good.

hehe, to jsou hrozný staty, ale musím se přiznat že co se týče damage tak na tom u E-100 nejsem o moc líp :D mám u ní průměr nějakejch 1900 na bitvu. pod 2000 u X tieru, to je bída. já furt přemýšlím jestli je to tím tankem nebo rukama. asi obojí. zkrátka nemám E-100 rád. ale slyšel jsem zvěsti že ten tank boostnou, tak to ještě v garáži nechávám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

protože to je nehorázně poddimenzovaný TDčko. to dělo je prostě na prd. všichni si dávno spokojeně jezdí s JagdPantherem a Ferdinandem a já furt trpím u ploštice...

 

Delo? 88 PaK 36 L/56 je zhruba na urovni, spis jen o trosku horsi nez americky 90mm AT Gun M3, coz je hlavni zbran Sluggera i Hellcata, cili americkych protejsku. Navic nizka silueta, slusna mobilita..me se s nim jezdilo dobre, kdyz me to nehazelo mezi devitky, ale to je problem VSECH sestek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Delo? 88 PaK 36 L/56 je zhruba na urovni, spis jen o trosku horsi nez americky 90mm AT Gun M3, coz je hlavni zbran Sluggera i Hellcata, cili americkych protejsku. Navic nizka silueta, slusna mobilita..me se s nim jezdilo dobre, kdyz me to nehazelo mezi devitky, ale to je problem VSECH sestek.

obě ty děla znám docela dobře a to Hellcatovský je prostě mnohem lepší. navíc u Hellcata ho používám tím stylem, že díky mobilitě a turetu můžu střílet nepřátele z boku a zezadu, kdežto u JagdPz IV tahle možnost zpravidla není

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska pohoda. Takové klidné hry...někdy až moc. Ale mám dva postřehy...konečně jsem vyexpil tu dlohou 90 na ARL V39 s penetrací 212. Kucíí ty staty co máme napsané u ganů normálně ani nečtěte. To vůbec neodpovídá...s krátkou 90 s penetrací 135 jsem KV1 a pod penetroval bez problémů, pak nasadím dlohou 90, vezmu jí do roty a 6 x ve dvou bitvách mi dingne KV1S do čelního 75mm pancíře! Tak kde to jsme? Pak vezmu SU100(do rot je díky rychlejšímu reloadu vhodnější). A s papírově nepřesným gunem snipuju na 500mm....vše jsem dal. U ARL V39 jsem s přesností na hrozných 62%...sice to s tím dlouhým půjde nad 70%, ale žádný snip to není.

Zkrátka jsem čekal od toho kanonu více. Jeho výhody měly být penetrace a přesnost...a zatím ani jedno jsem nezaznamenal. Ostatní parametry má top kanon průměrné. Reload jen o chlup lepší jak heavy 6 třídy. pomalé zaměřování a navíc špatný dohled a odměr.

Rozhodně se na postup k 7 třídě s tímto TD nebudu trápit. Obcně to je dobrý killer. Ale čekal jsem od něj daleko daleko víc.

Snad se pletu(mám zatím jen 80% posádku), ale obávám se, že v případě, že to dingání nebylajen náhoda, tak bude ARL V39 pouze průměrné TD.

EDIT: obecně mám s francouzi suveréně nejhorší přesnost..kam se hrabou rusáci a jejich praky...vůbec netuším proč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera na mapě Artcic Region jsme dali četu s Pepínem. Já T92, on T-50-2.

 

Pepe stačil napostovat Obj. 261, pak padl, ale já tu bestii dostal, takže jeho působení bylo přínosem. My na spodní základně, prohrávali jsme 7:10, k naší základně se blížila čtveřice nepřátel - IS-4, T110, IS-3 a T-54. všechny mezi 10-20%, dost jsme je ostřelovali.

Bránila je u rohu skály naše slabší skupina HT, ale měli jsme výhodu, že byli nekryti palbou našich těžkých arty.

 

Zamířím na T110, která měla 260 HP, zacíleno na maximum, serverový zaměřovač, osádka na 100%, vystřelím HE, T110ka se celou dobu od zaměření, výstřelu a letu granátu nehnula, zkrátka ideální podmínky.

 

BUM!!

 

-86 HP (slovy osmdesátšest). Nevěřím vlastním očím, nevím zda se smát nebo brečet.... :Smile_amazed:

 

Počkám na reload, nyní IS-4, která má 360 HP, BUM, - 180 HP. S houfnicí, která má dmg 2250 !! :Smile-hiding:

 

Takhle skupina prorazila, vystřílela artyny a capnula základnu.

 

 

Miluji tuhle hru! :Smile-angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem kouknul synkovi na profil a koukám, že zase rozfrcal komplet všechny stříbrňáky. Tak jsem k tomu večer sednul, abych mu nějaký vydělal a jel jsem pod jeho profilem s T82 a Marderem. To byla řežba. Kupa lidí má asi EFR a protože synek ho má jako velmi špatný hráč, tak mě všichni podceňovali a kašlali na mě. To bylo killů. Enemáci dost nechápali co se to děje. Já se kdysi s T82 dost trápil, ale včera jsem s ním řádil jak černá ruka. Dá se někde uměle snížit EFR na třeba 100? Chtěl bych bejt takhle podceňovanej i v mém profilu. To by se hrálo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem kouknul synkovi na profil a koukám, že zase rozfrcal komplet všechny stříbrňáky. Tak jsem k tomu večer sednul, abych mu nějaký vydělal a jel jsem pod jeho profilem s T82 a Marderem. To byla řežba. Kupa lidí má asi EFR a protože synek ho má jako velmi špatný hráč, tak mě všichni podceňovali a kašlali na mě. To bylo killů. Enemáci dost nechápali co se to děje. Já se kdysi s T82 dost trápil, ale včera jsem s ním řádil jak černá ruka. Dá se někde uměle snížit EFR na třeba 100? Chtěl bych bejt takhle podceňovanej i v mém profilu. To by se hrálo...

 

Nemusis nic umele delat, staci par stovek bitev nedelat nic, jen rychle umrit neco jako scout a uvidis jak ti to padne dolu :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...