Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Ty cisilka jdou dobre za pouziti rychlych stroju, dobrychcstroju a goldiku. Jen ty mody me zajimaji :)

Minimapa (vykreslovačka, aktuální dohled), XVM, blokování střel do vraků, nepoužívám ani hitlog, ať mám kdyžtak v garáži větší radost nebo smutek :laugh: Nechci mít ze hry star trek, tak mi stačí toto.

 

Edit: goldy vyhrádně na E-100 nebo něco podobného v hulldownu, jinak zbytečnost. Třeba na E 50M sice vozím 5 goldů, ale nejsou potřeba, ten tank to dohání přesností a pene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou co vytahuju T34 a T29 se mi něco nezdá. Proč je tam rozdíl oproti dřívějšku, co mi tam nesedí. U T29 proti sedmám v pohodě, proti osmám už nic moc. A co by to mohlo být?

Hulldown. Pravidlo tří ráží. Aneb pokud proti sobě stojí dva tanky, už nemusí mířit na poklop. Stačí trefit střechu. Sice je to absurdní pod tím úhlem, ale prostě to jde dovnitř. Co mě dorazilo, když mě propárala do střechy IS-3, která stála o nějaký metr níž než já...

 

To je prostě taková absurdita, kterou jsem nesnášel u číny... ale ono už je to u všech tanků. Aneb všechno budem hrát stejně. Ble...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už nehraju cca měsíc.  :biggrin: A nějak se mi nechce vracet. Momentálně se dobře bavím u tanků ve War Thunderu. 

Jsem na tom podobně. Už jsem na WoT nešáhnul druhý týden a nějak se mi do toho nechce. Akorát předevčírem jsem dal jednu bitvu a i když jsem s přehledem vyhrál a byl nejlepší, tak jsem to zas vypnul. Zato ve WT už mám T-54 a to je MAZÉEÉC !!! :thumbsup: A to ještě nemám tu nejprůbojnější munici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak poslední dny to jde..  miniHellcat T67:  čtvrtek w/l 5/1, včera 5/2, dneska 5/0.. tak jsem to protáhnul a končil na 14/7.. vcelku zábava, ale už to začíná bejt trochu nuda.. ale co jinýho vytáhnout, aby to mělo rychlost na přesun z jednoho konce mapy na druhej a dobrou pene? :dntknw:

Edit: tak další kolečko.. 12/6..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...