Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Zdárek tankisti,

 od ptache 8.-7 a díky prázdninám je pro WOT nehratelný. Své jsem napsal i přímo WG. Jen jsem si chtěl ulevit.

Mějte s tu pěkně. Jestli mě někdo nepřekecá na další "super" patch...zdar.

já nevím, možná nejsem tak dobrej a hra je ke mě ohleduplnější, ale zas tak strašně bych to neviděl. Ale chápu rozčarovaní. Já ho řeším nadávkami a pivem. Odcházet od týhle hry se mi fakt nechce. To raději vyměním babu :Smile_trollface-3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukaj Švejk, neblbnou, daj si Kontušovku a třeba pár týdnů rast.

 

Jinak včera to bylo na vyliž si řiť. Všechny úspěšné dny jsem si musel asi konečně vyžrat, nepomohla ani četa, ta jen zmírnila tragický výsledek na publicu. Tolik reportů jako včera, jsem neposlal za celý rok. Dementní boti, idioti, kteří celou hru spamují, AFK tanky, parchanti s desítkama (super německá četa, clan, Win na strojích kolem 44-46%) ve finále jsem s T-32 nastřílel víc jak oni, atd.

 

WG ve své neskonalé, Serbovsko-Běloruské ožralé idiocii patrně dospělo k závěru, že dostatečně neovládám Himlhergot, Perlové svinstvo, Letiště, Malinovku, protože tyhle mapy jsme včera hráli v podstatě dokola. 

 

Jo a opět po čase dojel zájezd Bulharů. Z ničehož nic, tak nějak najednou jsem patrně zapomenul mířit. Ale to asi jen plně nerozumím moudrému vybalancování hry, přeci ten rudej noob v premiáku, co mi stojí natočený bokem na capu, zbývá mu 6% života, nezničím, abych decapnul, ne ne, noob musí vyhrát, tak bylo určeno. 

 

Kopal bych ty Lukašenkovce do koulí, až by dostaly krychličkové parametry. Ale tak sou prázdniny, ať si parchanti hrají, lepší, než kdyby hulili, chlpali, přepadávali důchodce v parku nebo, nedej bože, vzali merunu a šli si třeba zahrát fotbal. 

 

Tož tak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, včera jsem zakoupil T69 a ve stocku to není zrovna žůžo-labůžo, zvlášť když ty hry sou plný desítek. Jednu hru nastřílím, tím klovátkem s T71, přes 3 tis DMG, abych další dvě nastřílel dohromady tisíc.... Jediné pozitivum vidím v tom, že není potřeba tolik střílet goldama, jak jsem původně myslel. Zatím jsem jich moc nepoužil, protože většinou se mi podařilo dostat do boku či zad nepřítele. Uvidíme až se dohrabu na to top dělo a nejlepší motor, pak by to mohla být i sranda. :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdárek tankisti,

 jen jsem se přišel rozloučit. Stejně rychle to balím ve WOT jako před lety v BF2. Poslední dny byla hra jen plná utrpení díky MM a skoro 100% záruce totalné dětských toptříd. Bohužel tento trend protěžování noobů a fakanů WG podporuje stále více a více. Už mě unavilo stále hledat další a další debilu odolné  stroje. Stejně.......co jsem vzal za stroj s tím mě hra z 80% poslala na dno a pro jistotu to okořenila "super" týmem. Ani četa nepomohla...od ptache 8.-7 a díky prázdninám je pro WOT nehratelný. Své jsem napsal i přímo WG. Jen jsem si chtěl ulevit.

Mějte s tu pěkně. Jestli mě někdo nepřekecá na další "super" patch...zdar.

 

Svejku dej si par mesicu klid, uzivej slunicko a pak se zase rad vratis uvidis, ja to taky tak udelal a ne jednou :-)

 

P.S. Svejku TD ted vladnou a ty jsy pan TDckar, tak na to nezapominej a na 90% red army idiots se vykasli :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem asi dosáhl při hraní solo na publiku svého maxima. Pokud se zuby nechty doškrábu na celkový Win nad 55%, přijde drtivá série proher. A to tak, že i když xvm ukazuje šanci na výhru okolo 70% (hahaha), projedeme bitvu ve stylu 6:15 atd. Nezbývá, než se s tím smířit a nastavit si ve WoT jiný cíl- např. překonání počtu pokácených stromů v jedné bitvě, nebo něco takového :smile: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera se konečně dařilo..po 3 dnech, co jsem hrál totální tužku a snažil se expit KV-1S, což je se stock i druhým dělem opravdu porod! Ale konečně se to povedlo a top dělo namontováno. A to je hned panečku jiná liga!

Dali jsme četu s bráchou, já KV-1S, on Hellcat..a jak se dařilo..

cjxz.pngthll.png

Brácha to ještě drtil sám na publicu, tak má víc bitev. :Smile_teethhappy:

 

Jinak s KV-1S posledních 10 bitev v řadě. :Smile-bajan2:

jq15.png

 

Asi spolu budeme kamarádi (po velmi těžkých začátcích, kdy jsem chtěl několikrát ukončit náš vztah). :Smile_harp:

 

A tady ještě "skrýn", kdy jsme ani v tomhle složení nedokázali vyhrát a rupli jsme 15:2! Bohužel kluci z UNICY neměli tak vlivný stroje.

olhz.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec,

Nejdřív opět po čase ohodnotím patch. 

Mapa + (mě se na ní docela hraje dobře ikdyž je některým mapám až moc podobná...)

Brt. Arty 0 (nehodnotím nehraju je a ještě mě ani žádná nezamázla..)

E 25 - ( chudáci ti co s ní jezdí, na můj vkus tj hrozný když ho vidím louskám si ho k sváče)

Předělávání map + (jako docela fajn, jen ten přístav je světlej až moc)

MM - (že bych viděl podstatnou změnu to nee)

Takže opět máme patch který pro mě vychází cca na 50 až 55%. Což WG nevyšlo ze své zlaté cesty dělat polovičaté všechno.

Jinak přes týden se daří win na 68%. V nejbližší době budu kupovat Ferdu :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Horší wotko jsem dlouho nezažil, sólo katastrofa, četa WIN katastrofa, osmičková rota dvě ze dvou her mě dala artina (dorážková za 800 a pak za 900 s ohněm), poté AC mle 46, která dostane mnohem méně XP než třeba BP za bitvu, navíc ji vše probije, nemá žádný maskování, svítí jak stromeček.... končím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že jsem to včera pustil, vyjel se stock E-75, jako prvního potkal Focha (155), já jemu zlaťákem za 330 hp, on mě sfoukl jako svíčku a zase jsem to vypnul.

Nádhera tyhle TD. Měli by jim přidat na dmg, tak 2000 hp na ránu, aby nemusely plýtvat municí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledni dobou, az na red army idiots spoluhrace v tymu to celkem ujde a i kdyz prohrajeme, tak rozdana dmg tam proste je, jen u IS 4 se trapim s W/L vcera jsem dal 3 bitvy v kazde pres 5000 dmg a vsechny lose ...

 

 

p.s. Muze mi prosim pro nooba jako jsem ja vysvetlit z ceho se pocitaji ty hodnoty WN6 a WN7 viz http://www.noobmeter.com/player/eu/reeki/500434067/ predem diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uznávám veřejně, že že ani Foch (155) není v rukou dementa nebezpečný, pominu-li to, že mě dostřelil Foch (155) za 869 hp na ránu, tak v mém týmu byly dva v rukou totálně neschopných jelit. Jeden nastřílel 294 hp za bitvu a druhý 846. Jenomže proč zrovna já dostanu do týmu dva neschopné kretény?

 

shot036hdh.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...