Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Teraz som sa dival na video:Novinky WG.Wg chce system "Play to win" dotiahnut do dokonalosti.V inych hnusnych hrach musis zaplatit realne peniaze za lepsie zbrane/skilly a vyhravas.Tu nieee.Mozes byt totalna LAMA,ktora nevie ani kam ma utocit,Nevies mierit-nevadi nemusis, WG ti pomoze.Co tam po tom,ze stretnes svinu co to hra od betty,dva roky plati premiovy ucet(najde mi o prachy)ma naskillovane posadky presne vie kam ma ktory tank triafat a ma o dva tiery vyssi tank.Nemusis sa bat.WG ti pomoze.On netrafi,ty trafis vzdy.RAZ si aj ty kupis premiovy ucet/tank.A ked nie,zavolaj kamaratov,nech mame 100 mega registrovanych uctov,nech vyhrame aj na rok prestizne ocenenia.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před časem jsem psal, že mám špatné období a že počkám na lepší. To zatím nepřichází. Týdenní win stále pod 50% a dva kámoši co z WoT osobně znám jsou na tom většinou tak o 20-35% lépe. Hraju méně a je to snad čím dál horší. Ve čtvrtek jsem klesl jako osoba snad už na dno.  3x jsem pohladil pěstí klávesnici po tom co se bitva nevyvíjel od začátku dobře a já při první kontaktu s nepřítelem chtěl změnit pozici, což se dle představ nedařilo, neboť stroj jen couval než se zadkem dostal před další enemáky. Zda to bylo nějakým bugem na mapě, lagem či kombinací všeho je v podstatě asi fuk. Bitva prohraná.

 

Dnes jsem zkusil opět hrát. První bitva se štěstím win, což potěšilo a povzbudilo. Druhá bitva na jednom z Top postů a tým zvolil lemming. Zhoršil se mi ping a opožděně jsem se vydal na stranu, kde byl náš jeden top stroj + další slabší tank. Ten top psal o pomoc, když zadržoval 5-7 nepříliš agresivních nepřátel. Přifrčel jsem v okamžiku, kdy už byl zcela obklíčen a sesmahnul mu cca zbývajících 35% HP. To bylo asi tak vše co se mi při pingu 550-999 podařilo udělat, než jsem uvízl na mezi a byl rozstřílen. Topák mi poděkoval za pomoc čemuž se vůbec nedivím. Dál už jsem dnes hrát raději nezkoušel.

 

Pomalu si začínám říkat, že žádné lepší období ve WoT už nikdy nepřijede. Už nevěřím, jen doufám. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera velmi zajimavy BUG: Vystrelil jsem z IS na nejakyho ufofrantika, ubral mu za 400, ke druhe strele jsem se nedostal, nebot me nekdo predbehl a dorazil ho. Jake prekvapeni bylo kdyz jsem ho ve vysledkove listine videl takto: 2 zasahy, celkem pres 700 poskozeni, kill. Jenze ja to nebyl! Skoda ze nevedu replaye:((((

Kdysi se mi stalo neco obdobneho, jenze to bylo v posledni milisekunde CAPu, ted to bylo uprostred bitvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen pro info, stock dělo na 59-16 je zároveň top dělo ;-) A hrát cokoliv nad tier 4 s 50% posádkou je sebemrskačství.

to je, ale neměl jsem už peníze na posádku a stock dělo je možná top v hodnotách, ale drtivá většina lidí hraje s tím zásobníkovým. Ale jinak je to opravdu papírový krám, ale jsou lidi co se jim s ním hraje dobře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sobota až neděle Matilda 55her w/l 58%, PzlV derp 41her w/l 66%, vyděláno něco přes 1,5 mega.. Pokud se to po patchi výrazně nezlepší tak Matilda půjde do šrotu, páč oneshoty od Hetzerů už mě fakt štvou a klovat KV1 a T1HT po 50DMG už mě nějak nebere.. navíc je to pomalej šnek asi jako AT2 jenže ta má alespoň čelní pancíř..

Zažil jsem na Sigfridline BUG jako kráva.. Útočil jsem s PzlV na střed města, kde jsme měli obsadit základnu.. u hlavního vjezdu jsem s pomocí naší KV1 zlikvidoval 2x KV1, T1HT a PZ3/4, pěkně se nechali vytahat dolů na cestu a tam jsme je ustříleli jak ovce, pak jsme vjeli do města.. KV jelo vpravo zlikvidovat nějaký medko a já to vzal vlevo mezi stěnou opevnění a hromadama suti, kde se kryla AT2.. dal jsem jí z boku, pak se začala otáčet, tak jsem přebil na HE a nadvakrát jsem jí dorazil.. Chtěl jsem se protáhnout mezi ní a stěnou, ale ouha! Najednou se tank roztřásl, začal poskakovat ze strany na stranu a šlo s ním popojíždět akorát metr dopředu a dozadu.. asi minutu jsem se tam klepal jak v zimnici, když zepředu přijel enemy Stug a chtěl mě dorazit, ale dostal za 200 a skončil. Zbytek tanků se vymlátil a už jsme zbyli akorát já a Valentine zakempenej uprostřed polí a enemy SU26 a M37.. Po prosbě o pomoc Valentine přijelo a snažilo se mě nějak vystrčit a to už se na náš účet bavila snad půlka týmu.. Zásek trval už asi 4min když jsem najel co nejvíc vpřed, podařilo se mi přerušovaným tlakem posunout mrtvý AT můj tank se stočil, přestal se třást a já mohl konečně vycouvat.. Pak teprve se Valentine který asi minutu stálo a čumělo jak se tam motám, sebralo a jelo se mnou zlikvidovat artyny.. stály celou dobu na bázi a čekaly až je přijedme vyndat.. najeli jsme z boku Valentine smahlo SU ale dostalo od M37 oneshot a já dorazil M37.. výhra 7 vteřin před koncem.. Uff..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dlouhé době z nudy a tak trošku se sklony k masochismu jsem rozjel novu lajnu amerických medek. Zatím jezdím s M7 a je to nezvyk, nebýt na tomhle tieru pravidelně mezi prvními třemi při hodnocení výsledků bitvy, mé ego tím velmi trpí :smile: . Jinak jsem netušil, že  M7 má převodovku ve předu těsně vedle pásů- včera mě takhle zapálil ze předu nějaký Chrchel.  

Sem tam to alespoň prokládám bitvami s VK3601H, ten je pořád luxusní. O víkendu jsem s ním získal  Hlídku a tu medaily , co je za zničení min. 2 tierů 8 v jedné bitvě. 

Celkově na malých tierech spokojenost, jen občas zkalená až příliš okatou snahou ze strany WG ovlivnit výsledek bitvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dlouhé době z nudy a tak trošku se sklony k masochismu jsem rozjel novu lajnu amerických medek. Zatím jezdím s M7 a je to nezvyk, nebýt na tomhle tieru pravidelně mezi prvními třemi při hodnocení výsledků bitvy, mé ego tím velmi trpí :smile: .

tak si tu výsledkovou tabulku nahoře překlikni od nejhoršího k nejlepšímu.. Ovšem je to na prd pokud jsi na 4. až 11. místě ;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera som dal iba 6 hier s T30 po štyroch prehrách som to skusil na EU2 síce výhra ale ja som nenastrielal nič bud to letelo niekam ...no proste niekam alebo spadlo pred tank. Len jedno by ma zaujímalo, prečo ma to stále hádže do týmu kde sú samí mantáci? Prídem o nervy kým vyexpím T110

Bol som z toho tak znechutený že som to vypol a išiel som radšej lietat WT a tam som sa paradne odreagoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dlouhé době z nudy a tak trošku se sklony k masochismu jsem rozjel novu lajnu amerických medek. Zatím jezdím s M7 a je to nezvyk, nebýt na tomhle tieru pravidelně mezi prvními třemi při hodnocení výsledků bitvy, mé ego tím velmi trpí :smile: . Jinak jsem netušil, že  M7 má převodovku ve předu těsně vedle pásů- včera mě takhle zapálil ze předu nějaký Chrchel.

 

M7 chce trošku času... taky jsem tomu tanku nemohl zezačátku přijít na chuť a na jméno, ale snad se to už začíná trošku zlepšovat. Pomohlo, když jsem zapomněl na to, že to není light, ale medium a přestal se naprosto spoléhat na jeho armor. Když jsem s tím začal jezdit jako s nějakým lehkým tančíkem, kde člověk nemůže s nějakm armorem vůbec počítat, tak to začalo celkem jít.

 

BTW co na tom vozíš za dělo? To 75mm L/37 (vyšší dmg, pomalejší reload, drobet horší penetrace) nebo takovou tu QF potvoru (relaod kolem dvou sekund, ale dmg jen kolem 70-80/ránu, krapet lepší penetrace)? Já vozím to QFko a přijde mi drobně lepší ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, po dlhej dobe som pustil tanky a zase ich dlho nezapnem :D

 

Zo shermanom ešte ok, 8 winov ku 4 prehrám, vrátane jednej 8-killovej bitky.

 

Potom som skúsil dať násobok na IS-3, nakoľko mi tam chýbaju 2% do plného prvého perku

Zrazu pípol mobil - prišla SMS.

"Ospravedlňujeme sa, ale Váš win kredit bol nadnes vyčerpaný.

Ďakujem za pochopenie.

WG "

 

Nie je zač. 

Idem lietať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

všiml jsem si, že dosti často máš tak špatné připojení.Není to důvodem proč se ti nedaří ? Co změnit providera ?

Připojení není suprový. Bohužel je to v rovině chceš nechceš, protože není tak nějak z čeho vybírat. Připojení má velký vliv na to kdy hraju a jak dlouho, ale na výsledky ve hře až takový ne. Občasný chvilkový úlet v pingu je skoro stejný jako když člověk zasáhne za 0 nebo mine cíl a toho je ve hře požehnaně. Bitev, které musím skoro celé odehrát při vysokém pingu je strašně málo a do hlášení jsem tu bitvu dal jen jako perličku díky tomu týmkillu. Můj odhad víc ovlivněných bitev horším připojením je tak 5% a to jsem měl dříve i víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně poslední dobou stávkuje jak připojení, tak počítač (ani s jedním bohužel nic nenadělám), a musím říct, že je to nejen hrozně frustrující, ale má to podle mně i signifikantní vliv na výkon. Často se do bitvy dostanu až o dvě minuty později, v kritické chvíli mi spadne fps na 5 nebo dostanu lag a minu, v dog fightu kvůli tomu dostanu hrozně na zadek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se FPS i PING neskutečně zlepšili po posledním patchi.Dříve sem s tím bojoval každou chvíli.Občas některé hodnoty vylítnou,ale již si ani nepamatuji,kdy mě to odstřihlo ze hry.

mě ne. mě se FPS furt hejbou od 30 do 60 ať je jakejkoliv patch, ať dám nastavení na medium nebo na ultra, furt stejný. nechápu jak mi něco takovýho může klesnout na 30.. kdyby to aspoň nějak vypadalo.. posledně jsem v control panelu zkoušel zapnout performance mod a další pičovinky a žádnej efekt. tahle hra je fakt šalamounská

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Porážka
Horský průsmyk 17. června 2013 21:23:29
 T-44
Získáno zkušeností:  813    Získáno kreditů  28 585  
 
Celkem:     28 585     DMG 3450  5x kill

 

A ti blbci stejně rupli

 

 

Edit: tak jsem si to vynahradil

 

 Vítězství
El Halluf 17. června 2013 21:50:41
 T-44
Získáno zkušeností:  1 121    Získáno kreditů  27 612  
 Úspěchy v bitvě Hlídka, Ostrostřelec, Sparťan

 

DMG 1979  nasvícena DMG 2150

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M7 chce trošku času... taky jsem tomu tanku nemohl zezačátku přijít na chuť a na jméno, ale snad se to už začíná trošku zlepšovat. Pomohlo, když jsem zapomněl na to, že to není light, ale medium a přestal se naprosto spoléhat na jeho armor. Když jsem s tím začal jezdit jako s nějakým lehkým tančíkem, kde člověk nemůže s nějakm armorem vůbec počítat, tak to začalo celkem jít.

 

BTW co na tom vozíš za dělo? To 75mm L/37 (vyšší dmg, pomalejší reload, drobet horší penetrace) nebo takovou tu QF potvoru (relaod kolem dvou sekund, ale dmg jen kolem 70-80/ránu, krapet lepší penetrace)? Já vozím to QFko a přijde mi drobně lepší ;-)

Vozím  QF a i když si zatím Win držím okolo 60% ,jsem pořád z toho tak nějak rozpačitej, je to i tak dělo ,co nepenetruje skoro nic. Taková T-34 se drze zastaví na místě , v klidu mě rozstřílí a odjíždí s 1/2 HP. O tom ,že KV-1 dingá každou druhou ranou i do boku  ani nemluvím :sad:. Ještě, že mi už chybí jen nějakých 10k expů na další postup. Alespoň se teď utěšuju tím, že se rychleji expí posádka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera mě nějakej prďola v artyně zkazil parádní hru s Conquerorem. Kurňa, když se člověk prokouše s obklíčení třech tanků, zvrátí tím průběh bitvy a pak mu přiletí popelnica a dorazí ho z 800 HP na 0 jednou ranou, tak to prostě přijde líto. Ten "svět" je tak nespravedlivej..... :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...