Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

sturm555- ty jsi totiž vůbec nepochopil, že to je pro tvé dobro, ten do hry implementovaný generátor šťastné náhody :Smile_Default: . Dělá to přeci hru nepředvídatelnou a zajímavější a takhle to chceme a bez toho nemůžeme být.

A pokud nějakou takovouhle evidentní stupiditu ve hře nahrajete a navíc, čím bude blbější a stupidnější, tím lépe, tak jí můžete poslat WG a představte si to, oni to dokonce zveřejní na svých ofiko stránkách.

vtipné a zároveň ukrutně smutné.. tak nevím, mám ti dát +1 nebo ne..?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty ses fakt trotl.

Podle tebe je WG nejvetsi banda tupounu na svete, kazdej jejich krok a rozhodnuti je spatny ale nejakym zahadnym omylem vymysleli jednu z nejuspesnejsich MMO games..

To vase kafrani o tom ze je zajimaj pouze prachy je taky neskutecne ubohy. Jasne ze jsou tam lidi ktery zajima jen zisk..napr. lidi od marketingu a z obchodu - ale to je jejich prace twe.. Drtiva zamestnancu WG ale dela ve vyvoji, backoffice atp... Ti jsou sice asi radi ze se WG dari, ale dost pochybuju ze se jim uspech nejak zasadne promita do castky na vyplatni pasce. Nejake nastaveni ingame ekonomiky bude 95% zamestnancu zarucene uplne u zadele natoz aby to bylo jakkoliv v jejich kompetenci.

Aniž bych se ho zastával (protože on to nepotřebuje):

nejúspěšnější a jelikož bez konkurence, tak taky i díky masivní reklamě nejmasovější(?), pak příliv nováčků = příliv debilů z kterých se nějací hráči za čas stanou podle toho, jak tu hru pojmou. Podle mě taky možnost, že to někde hrajou ještě na jednojádrech(nadsázka) je nemotivuje k námi vysněné optimalizaci, protože čím víc hráčů, tím víc platících hráčů.

O peníze jde vždycky a poslední dobou snad i víc než o život....a vydělává vždycky menšina, takže ti ostatní jsou na tom všude stejně. Ono taky zaměstnat personál na nasekání textur na 2 roky dopředu chce nějakej kapitál :Smile_blinky: , vždyť, co by ti chudáci dělali, kdyby si po každým patči nemohli koupit novou texturu. Kdysi jsem dělal na výrobě inzerátů a museli jsme to sekat jako Baťa cvičky a s těmi tanky mi to přijde podobný, ty inzeráty si potom taky byly dost podobný. To, že jim zatím nikdo nekonkuruje je nenutí k zásadní změně ani k tomu, poskytnout hráčům větší možnost volby než je. Dětem je to stejně jedno, ty jsou nadšený, že jezdí s tankem a "čílí" a je jim kolikrát jedno jak a na co. Hlavně, že budou hrát Wot a ne něco jinýho. A návykový je to pořádně a tak to má byt soudruzi, cenu jsme dostali, a tak je to správne. Naštěstí mě minimálně trápí, co mi stouplo a co kleslo, když to nejde, prdím na Wot a bavím se jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sturm555 ...to je opravdu smutná zkušenost. To bych měl asi vyrážku další 3 dny....

 

Já ráno zapnul wot, že si dam 2-3 hry a poletím do práce.... jedu s e50, v losu jeden s top strojů.... .... ping okolo 320 ... hrůza... pak začal sví*** (nevím co je špatného na slově sví-t-i-t že to hvězdičkuje) červeně lag... a nakonec mi spadlo komplet připojení k netu..... chudáci spoluhráči, asi mne častovali nepublikovatelnými výrazy.

Bral sem to jako znamení, že se na to mam dnes vykašlat... hodil do sebe jogurt a šel raději makat. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten public je hroznej, dementi s IQ žížaly po lobotomii kam se podíváš. A zdá se mi že je to čím dál tím horší.

Dokonce už i na těch menších tierech 6-8 to začíná bejt peklo. Ani VK3601H nedokáže zajistit výhru.

 

Člověk se jim snaží radit, tam nejezdi, počkej si. Né, všechno marný, dostat se s denním winem nad 50% je neskutečně těžký poslední týden a něco.

 

A k MM se radši ani nevyjadřuju, co je to top tank? Už jsem zapomněl jak to vypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem jel sám, jen tak po obědě. A pohoda.... i když škoda hry s S35(fr 5TD)..naše dvě KV1...jedna afk ...debil a druhá 43%..ani 5 killů nepomohlo, lost...tyhle prohry vždy neskutečně naštvou.

Prodal jsem M4....stroj super, dle mého názoru lepší jak PzIV, páč sklon kanonu je úžasný, ale už mám PzIV a bylo líto ji nechávat v garáži. Tak jsem si pořídil T20...hned do fullu a večer ji projedu. teším se na ni...začíná mě čím dál víc bavit hrát s rychlíkama...i když TD srdce stále tluče silně :Smile_Default: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som dojazdil ISU. SIce je to dobry stroj ale ked clovek hra dlho z niecim tak si prestane vsimat jeho vyhody a do oci mu biju iba nevyhody a BL-10 uz tiez neni co byvalo....no samozrejme vzdy strasny tim na Velkom Parku sme 3 tanky drzali celi ich team teda minimalne vrchnu trojstvrtku lebo to boli bibasi a chodili bud po jednom alebo vobec nakoniec nas zbytok obisiel z 2, strany...prsote tie ich 3-4 tanky rozbily skoro cely nas team...na zaplakanie ked da ozaj clovek 4+ kilov a aj tak prehra....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak večer dobrý...hlavně zásluhou pětek...T20...co k ní říct..po první hře jsem myslel, že poletí z garáže...hned první hra město a navíc jsem potkal dvě osmičkové heavy...ani jedna penetrace....druhá hra..1650expů a 5ks, ale ...půlku střel jsem netrefil....

Hra sní je zábavná, tančík příjmený, deprese kanonu pěkná.....ale...čekal jsem daleko, ale dáááleko víc. Asi jsem se nechal unést super hodnocením tady. Expí se sním pěkně...poslední dvě hry to nešlo pod 1200...ale ten kanon. To je taková ubohost. U M18 je super, ale na sedmičku? Dvakrát jsem dingnul z 50m Háčko...blbý háčko do těla...pak jsem z 7 střel penetroval z 20m jen 3x KV1S...zbylo mu 24hp a pak mě dal na ránu Hummel.

Doufám, že se s rostoucím % u posádky zlepší i hra s T20...ale pochybuji, že nějak ovlivní penetraci...o přesnosti kanonu ani nebudu mluvit...hnus. Nicméně to může být posádkou...

Mám sní jen malinko her a na to i super staty....s Pantherem se to nedá srovna, T20 ho převyšuje o třídu.....ale ten kanon je totální šlaška.....jak člověk něco nemůže objet do boku...konec. Goldy za 4000 tam dávat nebudu.

Zatím zklamání..ale jen díky tomu kanonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začnu postupně. Dopoledne Cruiser III. Více her proti 3. tierům, W/L 9:1 a 1 remíza...

 

Odpoledne po přečtění, co je za akci jsem doexpil IS-3, ale asi ji neprodám...kvůli rotám, kdyby jsme je někdy zkusili. Ale hurá!

 

V podvečer přišlo 1000 goldů, asi za alecta a jeho 12 kousků s houfnicí :Smile_great: Druhý vánoce. Až bude sleva na stání v garáži, koupím 6 slotů a zůstanu u původního plánu: 0Kč to WG.

 

Večer četa T34 + Tiger II. Bulhar jak kráva. Co jsem necinkl, to bylo za 0 dmg nebo tvrdej podmírák, prohra jak kráva. 1600dmg.

Celkově když jsem se zaměřil na % podmíráků, minimálně v půlce bitev bylo 80% podmírák - místo 390 dmg tak 330-340. Takže tanky doráželi jiní.

 

Třešničkou na dortu byla 6. rota. Klucí milí mě dnes neskutečně potěšili, společnými silami jsme to dnes dptáhli na 10:0. Bitvy napínavý, někdy až do krajních časových limitů, klucí poslouchali a váleli. Super bylo, když jsme 30s před koncem kapli proti silnějšímu týmu, který vedl člověk, se kterým jezdím, když je čas tyhle roty a nechávám si od něj rozkazovat. A ještě k tomu nám zbylo 2x více tanků :Smile_trollface-3:

Ale největším zabijákem byly dvě hry proti tomuto týmu:

rlThB.th.jpg

Obě výhry a na konci s přežitím minimálně půlky týmu :Smile_Default: Nálada dnes neskutečně nepokazitelná, když vše šlape jako hodinky.

 

Zítra koupě a vyšperkování AX 13 90 a GW Panthera (příprava na 8. roty). Doufám, že AMX bude sranda jako dřív, sice o tier výš...ale s tím dohledem, mlask. GW opět v garáži jako jediná artina, snad mě zas moc nenaštve.

 

PS: Vy co si stěžujete, zkuste si najít nějakou českou rotu a zajezdit si tam, třeba tomu bude velet někdo rozumnej a krásně si zajezdíte :Smile_great:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

švejku máš na T20 stabilizator? stabilizer? či jak se tomu říká :D mě se na tom tanku líbilo hlavně to spojení pohyblivosti a schopnosti střílet za jízdy, díky stabilizatoru. je to tkovej záškodník, hodně dobrej pro otevřený mapy. mnohem agilnější než Pershing. v elitním stavu je to super zábava

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak vidět, tak ani s Hetzerem nemůžu někdy nic vyhrát. Když už to všecko postřílím, tak zbudou 2 i 4 artyny a to je pro mě pak už konečná. Dnes jsem byl rád, že to bylo 50%. Takové losy jsem ještě s Hetzerem neměl. Většinou jsem zůstal do pár minut sám a nebo s maximálně dvěma spoluhráči. Jenom kečup, kečup a kečup! Tihle hráči nemají sebemenší zájem něco uhrát a pochybuju, že je zajímá výhra. Podle toho, jak se pohybují to hrají asi jako když si pustíte takovou tu hru, kde letí raketka po monitoru a vy střílíte a nějak to dopadne. Je jich opravdu už moc. Počítám, že už víc jak 80%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že co jsem zažíval včera, to jsem ještě nezažil. Prohra za prohrou, 2 výhry v četě se Svejkem (ovšem jeho zásluhou) a opět prohra za prohrou. Neskutečný dingání, měl jsem Löwe a dingnul jsem Obj. 268 zezadu a 2x za sebou T32 taky přímo zezadu na motor. Jedno jaká mapa, týmy vychcípaný do pěti minut. Denní W/L - 33 %

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl včera také na té straně, která většinou prohrála. Nepamatuji si, kdy nastal ten bod zlomu, ale už více dní se s W/L pohybuji pod 50%. Přitom jsem nezměnil techniku ani taktiku. Vím jen, že se mě tehdy přidal bod W/L z 53% na 54% a současně se změnila barva ze zelené na tyrkysovou. Ale nechce se mi věřit, že by to mohlo nějak souviset. Asi se mi jen lepí smůla na paty. Vyzkouším změnu techniky a budu raději expit na 7-8 tieru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak večer dobrý...hlavně zásluhou pětek...T20...co k ní říct..po první hře jsem myslel, že poletí z garáže...hned první hra město a navíc jsem potkal dvě osmičkové heavy...ani jedna penetrace....druhá hra..1650expů a 5ks, ale ...půlku střel jsem netrefil....

Hra sní je zábavná, tančík příjmený, deprese kanonu pěkná.....ale...čekal jsem daleko, ale dáááleko víc. Asi jsem se nechal unést super hodnocením tady. Expí se sním pěkně...poslední dvě hry to nešlo pod 1200...ale ten kanon. To je taková ubohost. U M18 je super, ale na sedmičku? Dvakrát jsem dingnul z 50m Háčko...blbý háčko do těla...pak jsem z 7 střel penetroval z 20m jen 3x KV1S...zbylo mu 24hp a pak mě dal na ránu Hummel.

Doufám, že se s rostoucím % u posádky zlepší i hra s T20...ale pochybuji, že nějak ovlivní penetraci...o přesnosti kanonu ani nebudu mluvit...hnus. Nicméně to může být posádkou...

Mám sní jen malinko her a na to i super staty....s Pantherem se to nedá srovna, T20 ho převyšuje o třídu.....ale ten kanon je totální šlaška.....jak člověk něco nemůže objet do boku...konec. Goldy za 4000 tam dávat nebudu.

Zatím zklamání..ale jen díky tomu kanonu.

 

Tak já sem se taky na T20 těšil a začátek byl taky trošku zklamaním, hlavě teda ten kanon. Papírově super, ale v realitě me vadí dlouhej reload a přesnost.

 

Po vyexpení posádky a úpravě taktitky a doplňku už to jde. Vozím ventilačku, nabiják a stabilizátor. taktitka když to jde, hull down pozice a dost se krýt, spotovat a vybrat si nějakou osamocenou obět. Střílet tak max na 200 metrů, pak je přesnost v pohodě.

 

Ze 7 medek jsem měl docela strach a trošku jsem se jim vyhejbal. Nejvíc jsem se bál T-43 a nejvíc jsem se těšil na T20. Paradoxně byla pro mě ale T-43 nej a T-20 zatím asi nejhorší. Panter je takovej specifickej, spíš TD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem toho moc nenahrál. Asi 7 bitev a odjel tím tři násobky. MM nebylo motivující :(. V jedné prohrané bitvě T7 co dopadla tak jak jsem čekal při odpočtu jsem zjistil, že mám u Comet VII blbě nastavenou munici. Když se mi ke konci bitvy přepnula na posledních 9 HE kousků, tak jsem věděl, že je vše už totálně v háji. Byl jsem zničen, když jsem měl už jen 2 ks HE. Hned jsem v garáži upravil poměr a nechal jen 5 HE z 61. Nic dalšího zajímavého ve hře jsem neviděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Trotl jsi ty

2. WG beru tak, jak je./ opravdu smysluplná reakce

3. WG na 100% netestuje nikdo tak, jak by to dokázal každý ze skušených matadorů o tom není pochyb a jen uplný naivka a nebo WGdoprdelevlezoun toto nechce vidět / Já zapoměl že ty přesně znáš všechny jednotlivé testery, nebo můžeš mi říct čím máš podloženej tenhle bullshit ? Nemáš páru kolik lidí, kolik času tomu věnují a už vůbec ne jak a kde testy probíhají. Myslim ze na balance tanku neni vubec treba si stezovat.

4. Ano, klidně jim budu psát co a jak funguje ale ono je to nezajímá, takže nejde o můj čas ale o jejich nezájem! / Co je zas tohle za sračku..to nemá cenu ani komentovat.

5. Nikde jsem nepsal, že WG je banda tupounů ale pouze kritizuju jejich přílišný hon za penězi a malý zájem o zkvalitnění hry, čímž nemyslím 50 nových tanků a barevné výbuchy. / Myslím že obdobu tojo že WG je banda tupounů si tady napsal minimálně 200x. Hon za penezi u neceho co jde hrat uplne FREE.. si fakt uz nevidite do huby. Nikdo te nenuti do toho vlozit ani korunu.. ten napad do toho strkat penize je tvuj..

6. Oni nevymysleli nejlepší hru ale pouze nemají konkurenci. To je stejně hloupé tvrzení, jako když byl na světě vyroben první automobil. Podle tebe byl nejlepší na světě? / Smarja to je srovnani jak cip. tohle neni první automobil, herní průmysl je na světě cca 30let. Nemají konkurenci ? si upadl ne ? se podívej kolik je jen MMO games, konkurence je neuveritelna. Nasli diru na tru a konkurence nebyla schopna vymyslet za 3 roky nic co by mohlo WOT konkurovat.

7. Nemusím mít víc informací protože jako hráč je nepotřebuju a nebo si myslíš, že potřebuju znát princip a veškeré informace o funkci mikrovlné trouby abych mohl tvrdit, že funguje blbě a nebo, že mi její funkčnost nevyhovuje? / na jedný straně chceš někde vedět všechno, pak když ti to přijde vhod tvrdíš že ti je to jedno..pokaždý tvrdíš cokoliv jen aby ti to zapadalo do tvýho nadávání.

8. Tvá tvrzení ti asi musí WG platit protože jinak nevím co tě k tomu vede jim tak lézt do análu. / nikomu nikam nelezu, kdybych to chtel delat asi si vyberu jinej kanal nez tohle neofiko forum. Nikdy sem ani s WG nebyl v prime komunikaci. Ma tvrzeni nevznikaj z lasky k WG, ale z potreby reagovat na to neustaly breceni, kafrani a stezovani si notorickych nadavacu a uplakancu jako ses ty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, ty prostě máš nějakou potřebu dělat spravedlivého a objektivního soudce a každý, komu se něco na WoT nelíbí je uplakánek a blbec, který o té hře nic neví. Dám jenom jednoduchý příklad. Machruješ tu ohledně testerů, tak mi vysvětli, jak lze pomocí testerů zjistit jestli je hra zábavná a jestli v ní něco nekazí dojem. Dále pak by mě zajímalo, k čemu je dobré mít například 1000 namachrovaných testerů, kteří všichni budou poukazovat na to, že je ve hře 3 artyny už moc a že se tím pak dostává hra do uplně jiné polohy, když WG na tyto informace vůbec nereaguje ale naopak se snaží do hry dostat víc hráčů s artynami protože z toho má zisk?

Co se týká tvrzení, že vymysleli nejlepší hru na světě bych jenom podotknul, že online her jsou tisíce ale tanky nemají prostě konkurenci, takže když říkám, že WoT není nejlepší protože nemá konkurenci, tak je to pravda. Přece nelze tvrdit, že horské kolo je konkurence pro Ferrari Testa rosa, ne? Ale když je to horské kolo jediné na světě, tak je podle tebe nejlepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klucí klíd :-)

 

Poslušně hlásím, včera to docela šlo, začal jsme na EU 2, 4 prohry v řadě, tak jsme šel na EU 1 a rázem otočka, slušné týmy a když prohra tak boj do konce. Tak se mi to líbí a nevadí mi ani prohra.Zvykám si na T95 a Jagtigera , mazlíkem se mi pomalu stává E 50.

A dnes budu špekulovat co z akce si vyberu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...