Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Já bych zas řekl, že teď ty nízký tiery proletí moc rychle, páč se zvyšovaly výdělky kreditů a zkušeností i o 50 %. A díky tomu se nestihnou nic naučit na ty vyšší tiery a jedou tak rychle, že najednou zjistí, že sice mají konečně po týdnu tier VII, ale že stejně pořád nic neumí a neznají tanky a weakspoty a zjistí, že existuje nějaký gold náboj, díky němuž to znát nemusejí a už se to nikdy nenaučí, protože řeší situace goldama. Před rokem to mělo něco do sebe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro svejk007.

 

Já jsem celkem rád, pokud je to pravda, že WG trochu znevýhodňuje v losech dobré hráče. Ty jezdíš stroje, které jsou vlivné a řekněme v rukách zkušeného trochu OP. Teď ještě když se dá do hromady četa takových hráčů. Na publicu stačí na rozhodnutí bitvy v topu četa 3xT29 a to nemusí být žádný super hráči. Stačí jen ty co mají win na 49%. Možná je jednodušší dávat takovým řekněme OP četám jako jezdíš ty hroší posty než jim pracně vyhledávat rovnocennou četu k enemákům. V T10 tě to dolů hodit nemůže, ale k této třídě se já vyjadřovat nemůžu. Po úpravě MM tak vysoko už ani nenakukuju, takže nemám vůbec páru jak to tam chodí a vypadá.

 

Nic proti tobě nemám a jako hráči ti takové losy co máš nepřeju, ale z hlediska vyrovnanosti bitev na publicu obecně jsem za takové opatření pokud existuje rád.

Takže ten kdo tu hru hraje dlouho, umí ji, tak má být automaticky znevýhodněný? Jen proto aby si nováčkové a lamy zahráli víc? Promiň, ale je třeba si ujasnit jednu věc.

Mě nevadí když jsem dole, když je šance hru nějak ovlivnvit. Alespoň je více dmg na papaní. Ale v losech, co jsem včera měli se to nedalo...nebyl žádná šance vyhrát. Páč jsem vždy jeli proti o dvě třídy vyšším strojům a hlavně naše topky byly neskutečně špatné. Což už taky náhoda není. Naše četa byla ve výsledku jasně nahoře...se stugem dát sedmičkám 2000dmg není legrace, páč půlka dingne a my to každý dali....a k čemu?Stejně byl lost.

To je ta spravedlnost? Že lama co má 47% mě s ISkem dá na ránu, protože STug nemá technicky nato, aby zatavil čtyři sedmičkové heavy....

Ve všech hrách včetně BF2, to funguje stejně...nejdřív si lovená husa a až získáš zkušenosti, budeš lovit ty. Hrál jsem BF2 na stejné úrovni jako WOT, možná líp. Ale než jsem dosáhnul těchto výsledků, tak jsem taky dva měsíce lehal každých 30s pod nepřátelskou palbou.

Nikdo se nad tím nepohoršoval, bylo to logické. Navíc měli mázové výhodu odemčení dalších a lepších zbraní, takže byli zvýhodněni. To ve WOT neexistuje...a vadilo to nekomu? Ne! Páč si to ten hráč musel zasloužit, vyhrát se.....

Ve WOTu chce každý winy a topguny s EFR 2000 zadarmo...fakt spravedlnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, tak musí už něco málo pochytit, ale pořád to bude ještě lamka. Jinak předevčírem sme hráli spolu v bitvě, oba jsme měli M5A1 stuart

JJ vim, skoda ze me dali. Ve dvou bysme to ete vyhrali. Ale zvolil jsem radeji jizdu z kopce nez dokopce, aby me nedala arty pri pomale jizde a trefil me ten jouda v t 28 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ vim, skoda ze me dali. Ve dvou bysme to ete vyhrali. Ale zvolil jsem radeji jizdu z kopce nez dokopce, aby me nedala arty pri pomale jizde a trefil me ten jouda v t 28 :)

 

Já vím, jak sem zjistil, že tam hraješ tak sem se zamyslel a vydal ze sebe to nejlepší abych nevypadal jak lama, no sundala mě arty v rychlosti 55Km/h

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cim dal vic vidim rozdeleni hracu na "kempice" a "attack!". Podle me to zpusobily prave gold naboje. Kempici cekaj az se nepritel z goldu vystrili a pak mozna i vyjedou ze zakladny.

Tahle vec s goldama a rozdily mezi hraci ma jen jedno reseni, ale to uz nebudu ani opakovat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska to je pro masochisty. Po obídku 9 her, 2 výhry (T18 a JgPz IV)...ALT+F4. zásadní problém jsem viděl v MM. Losy jako takový dobrý, ale 7 z 9 her jsem měl šanci na výhru 30% a to v některých strojích (JgPz IV...) vyhrát nejde. Věčně nejvyšší dmg a byl jsem pravidelně jedním ze dvou až tří, kdo vůbec někoho zabili. Jakákoli střela zezadu do JgPz skončila ohýnkem...

Já žasnu, jak z 15 lidí jen dva dokážou někoho zabít a zbytek poškodí maximálně jednou střelou. To není možný! Dneska zapnu max četu do T49, protože úroveń hráčů je rapidně horší a horší. Já bych chtěl vidět ty xichty, co hrajou, vážně by mě zajímal věk, protože to vypadá jako by hrály jen děti do deseti let.

 

A už trochu chápu, proč profící mezi lamami umírají první. To se člověk rozjede, vidí, že tam jedou další dva, tři tanky, dobrý, jede, jede...ohlidně se a tanky se otočily a jedou na druhou stranu,"roztomilé děti to hrají" pííííííp píííííp....

 

 

Jo a jednu hru jsem vypnul hned při odpočtu a jsem na to hrdý. Jedinej 6. tier JgPz IV mezi sedmičkama a do půlky osmičkama, kdežto náš tým rudnul a enemy byl jako jarní tráva... 18% win. Já tohle nedělám, šance je vždy, ale tohle bylo poprvý, co mi bylo jasný, že šance není žádná...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

tak včera jsem hrál od 20:00 do 1:00 a bylo to velmi proměnlivé od +7 do -3 až po +2 na kterých jsem skončil,odehrál jsem 32 bitev což je můj rekord,zatím jsem u toho takto dlouho nikdy nevydržel. Získal jsem stého odstřelovače.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek? Velice krátce.....že jsem do zapínal....vím jaké soboty jsou, ale občas neodolám a zapnu to....a až na pár vyjímek peklo. A 60% lostu mohu poděkovat WG....MM začíná být zejména pro 5 třídu nehratelný.

 

Svejku nechci tě brát za slovo ale netvrdil jsi tady na fóru zrovna ty, že MM je poslední dobou nejlepší jaký kdy ve WoT vůbec byl ???

:Smile_teethhappy::Smile_teethhappy::Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek mi otevřel mé zaslepené oči, když Wg rozhodne, že nevyhrajem tak nevyhrajem...když WG vidí moc dobré staty na tanku ihned zareaguje....ubohost.

 

WoT je spíše než hra, systém na vydělávání peněz $$$.

Po určité době strávené hraním WoT by to měl každý inteligentní člověk pochopit !!!

:Smile_trollface-3:

 

Vivat WG rules.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou moc času na tanky nemám, a tak hraju prakticky jen dvounásobky a ještě k tomu tanky, který mi něco expí a nebo šudlám posádku. Většinou je to tak pět tanků z garáže. Zjistil jsem, že prvních cca 4-5 her vyhraju. Málokdy se mi stane, že prohraju víc jak jednu hru. Tímto způsobem jsem hrál kdysi třeba B1 a na tý mám 70% win, teď třeba zpátky koupená 3001P nebo ARL 44 a na těch statech je to znát. Něco jako skořápky, nabažej tě a pak tě odrbou.

Buď mám štěstí na teamy a na bulhara, nebo je to další z řad konspiračních teorií o WG. Protože "The Thruth Is Out There".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes jako vždy každá 3-4 bitva prohraná při odpočtu. Zažil jsem poprvé válku scoutů 4 třídy. Na každé straně 10 scoutů a žádné arty. Enemáci dostali na Murovance do topu KV-1 nám to dalo aspoň PZ IV. Prohra. KV jelo středem a sehnalo si 7 killů. Vlastně můžu být rád, že jsme aspoň ten jeden stroj 5 třídy do topu dostali a né jako posledně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WoT je spíše než hra, systém na vydělávání peněz $$$.

Po určité době strávené hraním WoT by to měl každý inteligentní člověk pochopit !!!

:Smile_trollface-3:

 

Vivat WG rules.

 

vsak WG je nazornej priklad jak se ma na hrach tohoto typu vydelavat.. si myslis ze WG je jediny ?? WG prave ukazalo cestu jak na to a postupem casu to bude takovejma hrama presyceny protoze kazdej si bude chtit namastit kapsu.. to stejny vidis s tabletama.. apple byl prukopnikem.. a kdyz se zjistilo ze to vydelava tak se kazdej hned snazil delat tablety.. tedka se podivej do obchodu.. je jich tolik ze se v tom clovek ani nevyzna..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hrůza! mm se mě dneska snaží pořádně ******! vemu hevy, zásadne sem na konci, 3, 4 arty. vemu elc, většinou žádná, nebo jenda arty. a těch bulharů.....za nula, dungů do strany a zadků, hrůza. s L/100 dingnu kulomet na t34, s d25t tigrovy do kulometu i řidiče za nula z besprostřední blízkosti. prostě dnes chyba zapínat. z asi 20ti bitev bych výhry počítal na prstech. o debilech ani nemluvě. fuj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek? Zapnul jsem to, 6 tanků = 6 her = 6 výher, všechno pěkný hry. A pak 7 proher v řadě !!! s T29 !!! Ale jaký prohry... takový vypatlaný jelita nenajdete ani v prvních tierech. Mít s T29 víc dmg než naše 3 devítky? no problem. Mít víc dmg než všech zbylejch 14 hráčů z týmu? no problem. Mít víc dmg jak KV5, ISU152 a ferdinand dohromady? no problem. V těch sedmi hrách jsem byl 6x první v exp, přesto že jen 1x jsem byl top tier, to asi vypovídá o všem. Když jsem se trochu uklidnil, tak jsem to zkusil vytáhnout alespoň na 50% win s T29 (jde přece o T29, to je otázka osobní cti :Smile_teethhappy: ), ale nešlo to, samý dementi. Jsem zvědavej co mi zejtra poví planetwot :Smile-angry:

 

 

jhr0cy.jpg

11jywkk.jpg

28bvgjk.jpg

8yw29h.jpg

 

 

Dál už jsem ani nescreenoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dobře jako dneska v noci jsem si už dlouho nezahrál, žádný lamy, vyrovnaný týmy, bitvy byly zábavný, akční, zdálo se mi jako kdyby hrály rozumní hráči, ve smyslu že hned po startu nevznikla tužka, ale ani se nekempilo a co je hlavní, z 10 bitev jen jedna prohraná za AMX 13 75, kde to moc ovlivnit nejde. Jinak sem hrál s Pershingem 8 bitev a s ferdou jednu bitvu, kde se mi povedl dát ammorack druhému ferdovi, ten super pocit mi trochu pokazilo jen to, že to byl čech. tkže od teď hraju výhradně až od 22:30 a budu spát ve dne ..... nebo vůbec ...... loool .... . .asi sem se zbláznil, ale tak v nejlepším přestat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dobře jako dneska v noci jsem si už dlouho nezahrál, žádný lamy, vyrovnaný týmy, bitvy byly zábavný, akční, zdálo se mi jako kdyby hrály rozumní hráči, ve smyslu že hned po startu nevznikla tužka, ale ani se nekempilo a co je hlavní, z 10 bitev jen jedna prohraná za AMX 13 75, kde to moc ovlivnit nejde. Jinak sem hrál s Pershingem 8 bitev a s ferdou jednu bitvu, kde se mi povedl dát ammorack druhému ferdovi, ten super pocit mi trochu pokazilo jen to, že to byl čech. tkže od teď hraju výhradně až od 22:30 a budu spát ve dne ..... nebo vůbec ...... loool .... . .asi sem se zbláznil, ale tak v nejlepším přestat.

ono existuje ještě jiný WoT než hraju já? v tom mým se totiž hraje stejně blbě před i po 22.30hod. včera kolem půlnoci jsem měl losty 1:15, 1:15 a 2:15... a to je hnus.. tak až budeš mít čas tak mi sem dej link na tu tvojí hru a já si to přeinstaluju. díky ;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...