Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

A já to myslel tak, že je to prostě nastavené špatně.

Takže, tak nějak.

Nemyslím, že je to nastavené špatně. Když capuješ, tak nejsi žádnej camper, co je vzadu zalezlej. Aby ses dostal na enemáckou základnu, musíš bejt na špici. Těch her, kde je nějakej zalezlík co pak na konci capuje je minimum. A ten mimochodem má většinou efr děsivý. Takže defakto dostáváš odměnu za útočnou hru. Nic nejde nastavit uplně přesně. Třeba proč by měl bejt velkej efr za kill, když třeba tank ohlodaj tvoji spolubojovníci a ty dorazíš posledních 5% ?. Nebo za udělený damage, když to bylo jen díky tomu, že ti někdo perfektně spotoval?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě přeceněnej není. Většinou na tohle nadávaj a hledaj v tom mouchy hráči s nízkým efr. Tak když budeš chtít, tak tě někdy vezmu do čety a naučim nějaký fígle :D

 

Loool , ještě nedávno jsi už se mnou nechtěl hrát ( že na tebe nic nezbylo) a ted mě chceš učit ? :)))))

Můžeme provětrat tu anglickou desítku . :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Loool , ještě nedávno jsi už se mnou nechtěl hrát ( že na tebe nic nezbylo) a ted mě chceš učit ? :)))))

Můžeme provětrat tu anglickou desítku . :)

Nene. To byla jen řečnická. S tebou nehraju. Vezmeš zas nějakýho drtitanka a já si ani nevystřelim :)). Leda bych si někdy chtěl zvednout win ratio.

I když pár bitev někdy určo dáme ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vcera jsem jezdil s T18 a T40 - obe s hounicema a ... s T40 sem sel s DMG trochu dolu, ale budiz. koukal jsem ale, ze tu houfnici z T40 ma uz nizsi tier T82, tak sem ten vehikl poridil a ... posadka v zakladu, tak zadna slava. ale jinak, slusny dohled, slusna rychlost, nulovy pancir, ...

velky problem u T82 je ze ma tak velky rozptyl a strela leti cca hodinu a pul. a bohuzel pokud misto enemyho nakourim spolubojovnika ze zadu (za 400) tak je z toho teamkill ... a to se mi stalo vcera 3x - jsem se nestihal omlouvat - pozadka v zakladu je u houfnice hodne znat ... crew dotahnu na 100% a uvidim, jak ten stroj poslape ...

 

provetral jsem i KV a narazil jsem na T29. podle statu vypadal na orisek, ale neresil jsem ho ... az na konci bitvy koukam, ze nastrilel 5000DMG, cimz me donutil se podivat na jeho staty a (zdrave) nastval me, ze ma prumer za bitvu o 100% lepsi v rozdane DMG nez ja :) ... vim ze hraju tuzku, ale tohle me prekvapilo ... vytahuji z garaze T29, kterou nemam moc rad a zacinam se ucit jezdit s US heavy - schovat spodek a vyuzit deprese dela ... :)

 

jo a sundal jsem jednoho z WG v PzIIJ

 

a jinak velky mnozstvi art i na nizsich tierech .. bezne 3-5 kusu ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hra s TD? A co na to švejk? :Smile_teethhappy:

Že má Biggpete pravdu. S T29 mám velmi často povedenou hru nad 1500expů...abych měl takovou hru s TD, tak musím dát dvojnásobek dmg než s T29...

Tdčko většinou může těžit jen s udělování dmg a killů....ale ze spotu, capu toho moc nemá. A s čím vyššý třídou hraješ tím to platí vic.

Nic méně s JP, či Objectem mám 2000. Páč prostě čéék musí rozdávávat dmg od začátku, jen tak pomůže s TD k winu...někde čekat na base a sundat si na konci dva polomrtvé tanky...s tím těch winů bych moc neměl.

Ale třeba u ISU mám jen 1600....dle nového hodnocení, které hodnotí více dmg bych měl 2100.

A naopak....jsou TD, které by nové hodnocení poškodilo....T40...mám sní skoro 2000, ale v novém jen 1600. A proč? Páč T40 má ve své třídě skvělý dohled, tak má hodně expů i z toho....to se o ISu či Ferdovi říct nedá.

Osobně si myslím, že se dá EFR nahrát se vším...jen čéék musí makat od začátku a dělat to co je v hodné pro daný typ stroje. Když bude medko někde snipovat, tak si třeba dá dva killy za hru, ale EFR a pomoc týmu bude nízký, páč ten spot tam chybý....i ty body z něj.

Proto má třeba Hanouja tak super EFR a nejen z medky...páč hraje to co má....narozdíl od 80% hráčů WOTu.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nedavno jsem potkal hrace se slusnejma statama - mel zrovna T-28 a slusne nastrilel, tak jsem na nej koukal a ... svete div se, tu T-28 mel jako svuj nej tank s cca 1500 bitvami ... to me docela prekvapilo .. takova krabice, kterou clovek profrci, kdyz chce KV .. ale hrat se da asi se vsim :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem měl většinu dne volno, a tak jsem docela dost hrál, hlavně s KV-1S. Až jsem si říkal, že není možné, jak výborné jsem měl losy - většinou jsem hrál se šestkami, méně se sedmičkami a s osmičkami snad i výjimečně. Týmy byly výborné, několikrát jsem to dost zkonil, ale stejně to zvládli vyhrát.

 

Statistiky: 33 her, 78,8 % výher, efficiency 2537, průměrný tier 5,94, experience 580 bez PU, cap 8, defence 1,2, damage 1110, kills 1,82, spotted 1,2.

 

Jeden z nejlepších herních dnů, co si pamatuju. Průměrné damage mívám například větší, ale je opravdu vidět, že jsem měl štěstí na týmy.

 

:Smile_harp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já pokračuji v děsivé sérii... (hraju jen public ....žádné čety, roty ani prémko) ... 15 her ... z toho 13x jsem byl v MM tabulce mezi posledníma dvěma většinou s amer. TD ... T49 .... totální papír.... .... 11x lost .... děs a hrůza.... chce se mi brečet..... většinou nejvíc bodů z celého týmu... a stejně je to na nic .... sere mne ta bezmoc s tím moci něco udělat. ... hvyny kempujou na základně a pak se nechají rozstřílet .... standardní scénář

Edit: došlo to až daleko, že ta mrcha letěla z garáže ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem měl většinu dne volno, a tak jsem docela dost hrál, hlavně s KV-1S. Až jsem si říkal, že není možné, jak výborné jsem měl losy - většinou jsem hrál se šestkami, méně se sedmičkami a s osmičkami snad i výjimečně......

Průměrné damage mívám například větší, ale je opravdu vidět, že jsem měl štěstí na týmy.

 

:Smile_harp:

 

pokud se hraje se sestkama, tak neni DMG kde brat ... na DMG je potreba aspon sedmicky ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ráno prvních 8 bitev a 2:6...jsem se orosil. Ale odpoledne a teď večer jsem to napravil na celkových 29:12...

Pěkný hry, zvláště s KV1S, T29 a T1HIT...s Ferdou jsem chtěl dát dvojnásobek taky, ale ihned jsme vyfasovali hovádka v desítkách s EFR 800 a na každé straně 4x8arty.....no "super funny" hra.

Tak jsme šli na 7 třídu.

Kdepak, čéék nesmí nic lámat přes koleno. Hned musí jinam, jinak ho ta smůla chytne a nepustí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mým novým miláčkem se stava Hetzer s 105 houfnici a s gold ammo. Neuveritelnej vypínač čehokoliv na skoro vždy jednu ránu. I přes papírovou 0.53 přesnost je to schopny se 100% posádkou se trefit 4z 5 ran i na 400m. Prodělává to i při win cca 7.000 stříbrnych ale ta zábava za to stojí. Je to lepší jak artyna, plavnym obloukem vcelka míří k nebi ,chvilka napětí , cca 2s a další enemy is dead :-)

Jinak celkem vzato to šlo i v high tier, měl jsem stesti na slusny týmy, včera jsem si ta asi všechno vyzral.Nevím kde zjistit jak jsem si dnes vedl , ten kalkulátor na to Efr jim zase nefunguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska je to děs. MM na hov..... WG to tam háže jak se mu chce. V jedné hře maji o 3x9 + 7arty navíc.My nedostali nic. V další 4x8 navíc.To se může člověk snažit jak chce stejně prohraje. Se 7 TDečkem mám ze 17 ran 17 trefených všechno penetrovalo. skoro 3000DMG a sniper žádný, dostaloho 6 VK 150DMG a 10 ran z 11.CO to má jako být?????? Pak sem zkusil 9 a same artyny 4+. Na to prostě nemám nervy. Budu hrát jen 3-6 a sem tam 8.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...