Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

Tak tohle máte u mě.

Jsem šel odvolat tu rezervačku a že prý ať si dám symbolicky alespoň jednu zelenou, když už je to na ty tankisty nachlazený. A já, protože mám silně vyvinutou slabou vůli, si dal. A pak ještě, abych neurazil. No tak když už jsem tady, tak mi dej ještě jednu. A ještě jednu. A pak ještě jendu. A dašlí. A nos to sem %&. Abich tedy se tady, kdž sem tady ...đ][#{{\ ty volééééééé, jedéééééééééém a pak se zase, to je jedno. Stejmě se vracým večer do Mordoru.

Pak ráno těžko, hlava třeští. A do toho přednáška o škodlivosti alkoholu a roli otce v moderní rodině. Přednášející manželka nebyla sto pochopit argumenty protistrany, že to bylo v zájmu všech tankistů, abychom si nepokazili reputaci a měli se kam vracet. Spousta dotazů. Jako proč to chlastám, proč si neumím říct dost, proč jsem ji označoval za Saurona atd...

• 2 months later...
Odesláno
V 26. 2. 2018 at 7:10, strakapoud napsal:

Tak tohle máte u mě.

Jsem šel odvolat tu rezervačku a že prý ať si dám symbolicky alespoň jednu zelenou, když už je to na ty tankisty nachlazený. A já, protože mám silně vyvinutou slabou vůli, si dal. A pak ještě, abych neurazil. No tak když už jsem tady, tak mi dej ještě jednu. A ještě jednu. A pak ještě jendu. A dašlí. A nos to sem %&. Abich tedy se tady, kdž sem tady ...đ][#{{\ ty volééééééé, jedéééééééééém a pak se zase, to je jedno. Stejmě se vracým večer do Mordoru.

Pak ráno těžko, hlava třeští. A do toho přednáška o škodlivosti alkoholu a roli otce v moderní rodině. Přednášející manželka nebyla sto pochopit argumenty protistrany, že to bylo v zájmu všech tankistů, abychom si nepokazili reputaci a měli se kam vracet. Spousta dotazů. Jako proč to chlastám, proč si neumím říct dost, proč jsem ji označoval za Saurona atd...

Noo... málem jsem se.. pomočil smíchy :D 

• 7 months later...
Odesláno
před 21 hodinami, Lynx_cz napsal:

To už jsou všichni abstinenti, nebo chlastáte natajňačku? :Smile_glasses:

Že by měl Strakouš od února domácí vězení? :Smile_veryhappy:  Za toho Saurona.... :Smile_teethhappy:

Něco jako:

Jeden prsten vládne všem 

jeden jim všem káže.

jeden všechny přivede

a Strakapouda sváže

:Smile_veryhappy:

Odesláno

Já se obávám, že žena už ten souboj s démonem alkoholu vzdala. Přece jenom, když si mě brala, myslela si, že mě přemění k obrazu svému, ale já se nedal. Na druhou stranu, já si v den svatby také myslel, že ona zůstane taková jaká je. Skromná, milá a vstřícná. Tak nějak nám to oběma nevyšlo, ale už jsme se s tím naučili žít a klape nám to. 

Srazík bych ale viděl až po Novém roce. Akorát na štědrý den máme v hospodě tekutého kapříka, ale to je jen přes poledne. Nemůžu se přece na vánoce zlískat jako mužik. Teď jsou víkendy našláplé. V sobotu ve Vrchlabí turnaj v kuželkách a další sobotu na hřišti vyrábím bílou klobásu. To je dost náročná činnost. Na ruce, nohy, játra....

Pokud má někdo ze známých tankánů zájem o kvalitní vánoční bílou klobásu, tak se stavte na hřišti SK Střešovice (na horní umělce). Něco určo zbyde. 

• 2 weeks later...
Odesláno

Co kdybychom si už teď dali termín, třeba na nějaký lednový pátek...... což je dostatečně dopředu, aby se nikdo nemohl vymlouvat, že je to moc narycho....

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
Odesláno

No já musím počkat, až budu slaměnej a to moc neumím naplánovat. Žena mi takhle v pátek odpol řekne, že ráno odjíždějí s dětma za babičkou a já jen čumím jako puck. 

Ale jakmile bude něco plánovaného, ihned se ozvu. 

Odesláno
V 10. 10. 2019 at 11:23, strakapoud napsal:

No já musím počkat, až budu slaměnej a to moc neumím naplánovat. Žena mi takhle v pátek odpol řekne, že ráno odjíždějí s dětma za babičkou a já jen čumím jako puck. 

Ale jakmile bude něco plánovaného, ihned se ozvu. 

Tak co dneska? Řekla, nebo neřekla? :D