Romario Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Pokud chcete na RU severu 3 dny prémiového účtu : https://aw.mail.ru/promo/birthday/1/?mrs=1 . peterramis and renin 1 1 Quote
Romario Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Ahoj Peter, rád jsem upozornil. Včera byl vylosován na RU serveru druhý majitel «DIAMANTOVÉHO ÚČTU» . Zas to nejsem já. Oprava. Pro zúčastněni v této soutěži stačí jen jednou zahrát dvacet bitev a budete celkem osmkrát zařazeni do soutěže o tento účet. peterramis 1 Quote
Svadabor Posted August 6, 2018 Author Posted August 6, 2018 Zdravím po delší odmlce, mám toho teď opravdu moc a do konce měsíce se to asi nezmění.. Nicméně aspoň něco málo - dnešní novinka na RU serveru. PS: Nepamatuji si jak jsou přesně přeložené dané vlastnosti posádky v češtině, kterou asi většina z Vás používá. Takže abych nikoho nepletl, nechal jsem je v ruštině Romario 1 Quote
Romario Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 před 16 hodinami, Atonius napsal: Zdravím po delší odmlce, mám toho teď opravdu moc a do konce měsíce se to asi nezmění.. Nicméně aspoň něco málo - dnešní novinka na RU serveru. PS: Nepamatuji si jak jsou přesně přeložené dané vlastnosti posádky v češtině, kterou asi většina z Vás používá. Takže abych nikoho nepletl, nechal jsem je v ruštině Dík za info. přiznám se, že v těchto vedrech nehraji. Odstěhoval jsem se na chalupu a jsem tam bez internetu. Jinak pokud jste na RU serveru nehráli déle jak 31 dnů, tak si vyberte dárek. https://aw.mail.ru/promo/28/?_1lr=0-2659523_0 akymcz76 1 Quote
akymcz76 Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 A já zas naopak hraju, nic jiného se nedá v těch vedrech dělat. Je mi jasné, že je teď přes léto úbytek hráčů, proto ani nezapínám boosty ani premka. Nic pořádně neexpím, šetřím si to na podzim, kde se určitě ta naše parta znova sejde Romario 1 Quote
Romario Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 před 48 minutami, akymcz76 napsal: A já zas naopak hraju, nic jiného se nedá v těch vedrech dělat. Je mi jasné, že je teď přes léto úbytek hráčů, proto ani nezapínám boosty ani premka. Nic pořádně neexpím, šetřím si to na podzim, kde se určitě ta naše parta znova sejde Já se k počítači pomalu nedostanu. Hodně času přes léto trávím na stavbě domu, nebo něco kutím na chalupě. Jak píšeš na podzim to snad s časem bude lepší a sejdeme se v bitvě. AW zůstane moje srdcovka, ale pokouším se mimo jiné hrát Escape from Tarkov. Tarkovu předpovídám velkou herní budoucnost, pokud to nedojebou jako mycomáci. Quote
Svadabor Posted August 7, 2018 Author Posted August 7, 2018 Tak další novinka Lukaso_von_Teschen, Romario and arnost905 3 Quote
arnost905 Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 I když se těším, tak přesto docela s nedůvěrou očekávám 0,26 právě pro to množství změn, které má přinést. Specializovaní velitelé mají smysl, jen tam nějak pro jistotu prevence rozčarování neuvedli cenu Quote
akymcz76 Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Změny, ono je to pokaždé stejné. Udělali nový systém velitelů, spousta lidí se vrhla do expení vlastností, o kterých ani nevěděli jak a jestli vůbec fungují. No a pak přšla další změna a možnost tyto vlastnosti "zadarmo " resetovat. Připomíná mi to příběh premiových strojů. Utratíte za ně peníze a po nějaké době už nejsou tak vyjímečné jako dříve. Proto neřeším co nastane dalším updatem, něco bude horší, něco lepší. Stejně se tomu přizpůsobíme. peterramis, arnost905 and pítt64 3 Quote
Svadabor Posted August 10, 2018 Author Posted August 10, 2018 slevy na určité nákupy... ještě se dá koupit premiový účet na 14 dní za 1399 zlatých, ale to už se mi tam nevešlo :) Nabídka platí od 12:00 moskevského času dne 10.8.2018 do 12:00 moskevského času dne 17.8.2018 POZOR !! - V PŘÍPADĚ ŽE KOUPÍTE TANK, KTERÝ UŽ V GARÁŽI MÁTE, ŽÁDNÁ KOMPENZACE NEPROBĚHNE - POZOR !! Lukaso_von_Teschen 1 Quote
Romario Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 V 10. 8. 2018 at 15:47, Atonius napsal: slevy na určité nákupy... ještě se dá koupit premiový účet na 14 dní za 1399 zlatých, ale to už se mi tam nevešlo :) Nabídka platí od 12:00 moskevského času dne 10.8.2018 do 12:00 moskevského času dne 17.8.2018 POZOR !! - V PŘÍPADĚ ŽE KOUPÍTE TANK, KTERÝ UŽ V GARÁŽI MÁTE, ŽÁDNÁ KOMPENZACE NEPROBĚHNE - POZOR !! Ahoj. Jenom pro doplnění . Prémiovou techniku Joker i Wolf jde koupit samostatně. Quote
Romario Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 před 16 hodinami, akymcz76 napsal: Wiesela asi koupím. Za ty prachy Nebylo by rozumnější peníze pošetřit a třeba investovat do jiné hry? Do AW (EU i RU) jsem nasypal dost peněz, ale letos ani rubl a za ušetřené peníze jsem koupil několik her. Mám dojem, že to bylo dobré rozhodnutí a nelituji toho. AW budu na RU serveru hrát dál, ale prozatím bez investic. peterramis 1 Quote
Svadabor Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 Před hodinou, Romario napsal: Nebylo by rozumnější peníze pošetřit a třeba investovat do jiné hry? Do AW (EU i RU) jsem nasypal dost peněz, ale letos ani rubl a za ušetřené peníze jsem koupil několik her. Mám dojem, že to bylo dobré rozhodnutí a nelituji toho. AW budu na RU serveru hrát dál, ale prozatím bez investic. Řekl bych, že tohle je dost individuální rozhodnutí a každý se rozmýšlí podle svých potřeb a svých rozhodovacích procesů, si představ, že sem někdo napíše, že si koupil kolo a že bychom měli všichni mimo hraní investovat taky do sportu, protože je to zdravé Půjdeš a koupíš si kolo, nebo aspoň kolečkové brusle ? Quote
Iosifek Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 před 1 hodinou, Atonius napsal: Řekl bych, že tohle je dost individuální rozhodnutí a každý se rozmýšlí podle svých potřeb a svých rozhodovacích procesů, si představ, že sem někdo napíše, že si koupil kolo a že bychom měli všichni mimo hraní investovat taky do sportu, protože je to zdravé Půjdeš a koupíš si kolo, nebo aspoň kolečkové brusle ? Sportem k trvalé invaliditě. Quote
Romario Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 před 19 hodinami, Atonius napsal: Řekl bych, že tohle je dost individuální rozhodnutí a každý se rozmýšlí podle svých potřeb a svých rozhodovacích procesů, si představ, že sem někdo napíše, že si koupil kolo a že bychom měli všichni mimo hraní investovat taky do sportu, protože je to zdravé Půjdeš a koupíš si kolo, nebo aspoň kolečkové brusle ? Čeče kolo jsem si koupil, ale na ty brusle si netroufám. Quote
Svadabor Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 Pro zobrazení v plné velikosti klikněte na obrázek PS: Zítra v 11:30 mám doučování z ruštiny :D jelikož se připravuji na státní zkoušky z ruštiny, takže to nebude hned, ale pokusím se to sem hodit během dne. Romario 1 Quote
Romario Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 před 11 hodinami, Atonius napsal: Pro zobrazení v plné velikosti klikněte na obrázek PS: Zítra v 11:30 mám doučování z ruštiny :D jelikož se připravuji na státní zkoušky z ruštiny, takže to nebude hned, ale pokusím se to sem hodit během dne. Dík za info. Na tu zkoušku držím palce. Quote
Svadabor Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 Rozklikněte si spoiler pro přečtení o druhém letním táboře plukovníka Voropaeva .) Spoiler Tak tady je ten nový tábor plukovníka Voropaeva... Pro plné zobrazení si postupně na každé žluté okno klikněte... Spoiler Quote
Recommended Posts