arnost905 Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Já chci na EU T55M1 bo v tom jezdil můj stréc Štilárek!! Dám Silente 600,- ten tančík!! Quote
Romario Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 před 9 minutami, arnost905 napsal: Já chci na EU T55M1 bo v tom jezdil můj stréc Štilárek!! Dám Silente 600,- ten tančík!! Máš ji na RU serveru v garáži. Quote
Romario Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 REŽIM "STANDARDNÍ BOJ" PRO ZAČÁTEČNÍKY. Na RU serveru je režim "Standardní boj"(«Стандартный бой») opět k dispozici na 1-2 úrovních. Do režimu "GLOPS" («Столкновение») se můžete dostat s technikou již od 3 úrovně. Quote
Romario Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Od 5. června do 9. června vyzývá mail.ru všechny aktivní hráče ARMORED WARFARE «ПРОЕКТА АРМАТА», k vyplnění dotazníku o herních mapách! Zvolte režim, ve kterém trávíte většinu herního času a označte mapy, které chcete a které nechcete. Je velmi důležitý váš názor, tak napište do připomínek k průzkumu, proč se vám líbí nebo nelíbí tyto nebo jiné mapy. Dotazník se objeví ve vašem herním klientovi po ukončení hry. Upozornění! Dotazník je v ruštině. Quote
Guest Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 na EU travime vetsinu casu ve fronte... - je tam i tato moznost odpovedi? Quote
Romario Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 před 9 hodinami, reditelvesmiru napsal: na EU travime vetsinu casu ve fronte... - je tam i tato moznost odpovedi? Díval jsem se do dotazníku a pro tento druh otázky je tam jednoznačná odpověď. Přejít na server kde se ve frontě nečeká. Režim čekání ve frontě je vedle PVP, PVE a GLOPS výsadou EU serveru. Věřím že, RU server tento režim zatím do hry zařazovat nebude. Quote
Iosifek Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 před 10 minutami, Romario napsal: Díval jsem se do dotazníku a pro tento druh otázky je tam jednoznačná odpověď. Přejít na server kde se ve frontě nečeká. A co když to hraje právě kvůli těm frontám? Není tam taky volba: Prodloužit čekání? Quote
Romario Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 před 2 hodinami, Iosifek napsal: A co když to hraje právě kvůli těm frontám? Není tam taky volba: Prodloužit čekání? V tomto případě doporučuji kontaktovat zástupce my.com. To jsou odborníci na fronty a čekání na kde co. Toto je dotazník od mail.ru a tam bohudíky tito odborníci zatím nejsou. Quote
Romario Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Dne 8. června od 9:00 do 11:00 Moskevského času (od 10:00 do 12:00 našeho času), nebude hra na RU k dispozici z důvodu technické práce na herním serveru. Quote
Romario Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Pokud máte zájem o tři dny prémiového účtu na RU serveru, tak si vyzvedněte dárek ve vašem profilu.Jedná se o akci mail.ru a delivery-club.ru. Quote
Romario Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 Den Ruska. Dne 12. června je ruský státní svátek Den Ruska. K tomuto svátku se očekávají ceny a bonusy na RU serveru. Jako první bonusy byly zveřejněny obtisky. Vstupte do hry každý den ve dnech 10. 11. a 12. června. Získáte tento obtisk. Vyhrajte 10 zápasů v bitvách PVP a GLOPS. Získáte tento obtisk. Vyhrajte 20 zápasů v režimu "PVE". Získáte tento obtisk. Já osobně čekám akci na tank T-80B Patriot (akce na tento tank nebo kamufláž je zatím jen fikce). Pokud tato akce bude aktuální, budu okamžitě informovat. Quote
Romario Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Na RU serveru se v tankpedii objevil tank tieru 9 "M 1 AGDS". U něj je stanovena cena 14000 goldů. Na Polském Gamestone i na ruských sociálních sítích zaměřených na AW se začalo spekulovat o možném prodeji tohoto stroje. Quote
Iosifek Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 před 20 minutami, Romario napsal: Na RU serveru se v tankpedii objevil tank tieru 9 "M 1 AGDS". U něj je stanovena cena 14000 goldů. Na Polském Gamestone i na ruských sociálních sítích zaměřených na AW se začalo spekulovat o možném prodeji tohoto stroje. A protože ho na EU máme, tak to není žádný zázrak. Nechá se sním hrát, ale pro žádného začátečníka to není. Má málo raket, tak se to pak dohání kulometem. Prostě to není standardní tank/TD. arnost905 1 Quote
Romario Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Na RU PTS byla vydána nová aktualizace a spolu s ní se objevilo několik nových obtisků. Pravděpodobně budou přidány do hry v nejbližší opravě. Obtisky ze spodního řádku, mají být za splnění nějakého úkolu.Kdo si tohle dá na tank? Quote
arnost905 Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 No, však už jsem zapřemýšlal, že je škoda si všechny ty nálepky nechávat... Quote
Romario Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Dne 20. června od 8:00 do 11:00 Moskevského času (od 9:00 do 12:00 našeho času), nebude hra na RU k dispozici z důvodu technické práce na herním serveru. Quote
Romario Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Psal jsem to i v krčmě. Několikrát z deseti bitev (na různých tierech), jsem byl na RU serveru mm -+2 v režimu PVP. Bohužel na ofi. RU stránkách žádné vyjádření. Jediné koho se to snad netýká, jsou zatím prémiové tanky. Ty jsou údajně v mm-+1. Mám dojem, že stačí zavést gold. munici a něco podobného tu bylo. Další důvod proč do této hry nedat ani rubl. Quote
Guest Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 nevim jak na RU, ale na EU je +-2 normalni ne jen v PVP Quote
Romario Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 před 27 minutami, reditelvesmiru napsal: nevim jak na RU, ale na EU je +-2 normalni ne jen v PVP Doposud byl na RU mm -+1 (PVP). Quote
Iosifek Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Před hodinou, reditelvesmiru napsal: nevim jak na RU, ale na EU je +-2 normalni ne jen v PVP Na NA je to snad i víc. Taky je kvůli tomu řev. Ne kvůli hratelnosti, ale kvůli započítávání koeficientu třídy do base-expe a následné tabulce výsledků z toho plynoucí. Quote
Romario Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Na RU oficiálním fóru je hlasování (anketa) o mm -+2 (PVP). Můžete se zapojit. https://aw.mail.ru/forums/showthread.php?t=73956 .Převládá názor, že se jedná o opatření z důvodu úbytku hráčů. Quote
Guest Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 před 3 hodinami, Romario napsal: Na RU oficiálním fóru je hlasování (anketa) o mm -+2 (PVP). Můžete se zapojit. https://aw.mail.ru/forums/showthread.php?t=73956 .Převládá názor, že se jedná o opatření z důvodu úbytku hráčů. samozrejme, ze to je kvuli nedostatku hracu i ten jejich slavny velky rebalanc byl jenom kvuli ubytku hracu EDIT: doufam, uz to nebude trvat dlouho a servery slouci - hrat 3vs3 neminim Quote
arnost905 Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 No, abych napsal pravdu, tak čekám už i PvE na 3 hráčích... Quote
Romario Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 před 14 minutami, reditelvesmiru napsal: samozrejme, ze to je kvuli nedostatku hracu i ten jejich slavny velky rebalanc byl jenom kvuli ubytku hracu EDIT: doufam, uz to nebude trvat dlouho a servery slouci - hrat 3vs3 neminim Máš pravdu, že sloučení serverů by hodně vyřešilo. Quote
Recommended Posts