Přejít na obsah

HeavyBoyJoe

Members
  • Počet příspěvků

    2 505
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    74

Příspěvky od uživatele HeavyBoyJoe

  1. V 16. 1. 2020 at 20:49, pítt64 napsal:

    Tak Ti nevím člověče....co jsi vůbec za kus...před skoro měsícem jsi dostal ban, za vulgární kritiku hry, kdy jsi jí hanil a najednou jsi ji po třech letech nainstaloval ????

     

    To asi nebylo před měsícem, během těch tří let jsem to dvakrát nainstaloval a za dva dny smazal. Až teď jsem to zase spustil naplno.

  2. Tak jsem si říkal, že bych to po letech zkusil. Takže, po třech letech bez WoT bych to zhodnotil asi takhle. Parádní grafika, slušné změny map. Tolik asi k pozitivům. Těch negativ je o trochu víc. Totálně zkurvené těžké tanky, RNG a MM stále na tragické úrovni (po první ráně ví člověk jak to skončí), standardně tři arty na hru, bez berliček (módů se nikdo ani neuprdne), a takhle bych mohl pokračovat dlouho. Suma sumárum, pokud si ve WG někdo myslí, že když vylepší herní engine a grafiku, tak to bude Ok, tak se hodně mýlí. Je to pořád stejná s.račka jako před třemi lety, jen je hezky nakreslená.    P.S. Tady je krásně vidět, jak RNG rozhoduje, jestli trefíš a prostřelíš nebo si z tebe dělá p.rdel.

     

    111.thumb.jpg.83e2b52c176586c95abe745bbec4f35c.jpg

    222.jpg

×
×
  • Vytvořit...