Jasson Smith Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Je to to, které tam máš jako Overall. A dle toho se ty vlezeš :biggrin:. Ale samozřejmě udělám(e) vyjímku. Třeba takový 8cosi má progres neskutečný, ale zatím málo bitev. Nicméně i takového vemu. Raději kvalitní hráč dobře nastartovaný než borec s 30K bitvami a pohybující se těsně na hranici.
Gut Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 No kdyz kouknu sem: http://www.noobmeter.com/player/eu/gut_cz/501607666/ tak se o kousek nevlezu kdyz koukam na celkovy prumer:) Tech poslednich 1000 bitev o hraci vypovida prece jen vic asi, ale neni to podstatne kdyz hrace hodnotis individualne. To je jen dobre.
Jasson Smith Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 No když kouknu na podpis, tak se vlezeš. Nebudeme to řešit. Bodík sem, nebo tam už nehraje roli. Když budeš stát za nic, tak tě vyhodím a hotovo Gut 1
bigdragonAF Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Raději kvalitní hráč dobře nastartovaný než borec s 30K bitvami a pohybující se těsně na hranici. ještě, že mám svůj klan (sorry za OT)
uch241793 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Super nápad, to je jediný důvod proč bych šel znovu do nějakého klanu. Kvalitní hráči a zábava, nic víc nic míň. Kdyby jste měli nouzi o členy, což nepředpokládám, tak jsem k dispozici
Jasson Smith Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Pozvánka byla odeslána, přijata, zahráno pár her a za mě maximální spokojenost.
Krbi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Borci zdar, já bych se taky přidal. Jestli mě vezmete. Sice v klanu sem, ale nějak mi nesedí. Už nejsem v klanu...
Balvan75 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Jelikož bych se WN8 o prsa vietnamské sprinterky vešel, tak bych taky chtěl vstoupit. Do klasickýho klanu se mi nechce a do čet mě zvou, nebo mám kamarády samý rudochy.
Jasson Smith Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Krbi tobě mohu poslat pozvánku až za dva dny od opuštění klanu, takže to budeš muset chvilku vydržet sám. Balvane, tobě pozvánku posílám právě teď.
Jasson Smith Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 A já se budu těšit Ještě bych rád poprosil Kanára, jestli by mi neupravil to logo tak, ať je to tedy CFF, protože jsem zjistil, že změna loga je levnější než změna názvu :biggrin:.
Dritt Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Co pro logo něco v tomhle stylu? Jasson Smith and Gut 2
Kanár (NIHIL) Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Bohužel CFF je poněkud jinak, takže to nebude ono.
Kanár (NIHIL) Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [/url]">http://http://postimg.org/image/vhblb3lqp/'>
Jasson Smith Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 No já nevím jestli by ten nápis šel vidět na tanku. Ale jinak je to taky super. Asi udělám anketu. A aby jste to pochopili, já jsem naprostý grafický negramota. V hlavě to sice mám, ale neumím to přenést na papír potažmo na monitor, tak jsem velmi rád za každý návrh.
Kanár (NIHIL) Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Kdyby mi zdejší dobrodějové necenzurovali každý příspěvek uplně zbytečně mimochodem, tak bys to tu měl už před hodinou hotové. A vyvaruj se log, která nejsou dobře rozeznatelná a která nelze používat v různých velikostech a nebo spíš maličkostech a také pouze v jedné barvě. To jsou zásady pro tvorbu loga. Koukni se, jak vypadá SONY, JVC, BMW, HP atd. atd. atd. Žádné logo světových značek nevypadá jako erb nějakého marnotratného loupeživého rytíře ale je hezky jednoduché. Jasson Smith 1
Landreon Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 mě se moc líbí logo Dritta......hodně moc..hlasuju pro změnu :wink:
Dritt Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Já jsem jenom chvíli googlil a tohle na mě vypadlo, asi by to případně někdo musel upravit, protože já jsem na grafiku taky totálně levej :)
uch241793 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Pozvánka byla odeslána, přijata, zahráno pár her a za mě maximální spokojenost. Za mě taky maximalni spokojenost dekuji
Šotek Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 for fun clan mi trošku trhá uši, clan for fun zní lépe... Gut 1
Jasson Smith Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Tak jsme se rozrostli o další dva členy a již je nás 8. No žádná sláva, ale pomalu a jistě to snad půjde nahoru. Chtěl bych poprosit někoho graficky zdatného, zdali by nebyl schopen zvýraznit ten nápis v té žluté značce a odstranit bílé pozadí. Pokud by se někdo takový našel, byl bych mu velice vděčen.
Gut Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Logo od Dritt vypada pekne, ale je tam moc textu (nebude videt), co takhle do nej napsat jen CFF? To Kanarovo je taky pekny. Zitra bych zkusil neco navrhnout v Corellu, jestli se to bude nekomu libit.....
uch241793 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Vřele všem doporučuji CFF, včera i dnes 11 her v četě a pouze vítězství Dnes jsme s JassonSmith a Fingot dokázali otočit jasné prohry a je jeno jestli jsme jeli 8. nebo 4 tier. Když si vzpomenu na to solo poblik trápení tak jsem nadšen. waltare 1
Jasson Smith Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Logo od Dritt vypada pekne, ale je tam moc textu (nebude videt), co takhle do nej napsat jen CFF? To Kanarovo je taky pekny. Zitra bych zkusil neco navrhnout v Corellu, jestli se to bude nekomu libit..... Budu rád, když to třeba nějak skloubíš. Já jsem fakt na takové věci mamlas.
marten724. Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Máte mou podporu pánové. Doufám, že vás bude přibývat a přibývat
Recommended Posts