Gut Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Mohl bych tam dát poškrábané a nebo nějaké funny písmo ale pak to bude v malém blbě rozpoznatelné. Taky si myslim ze by byl lepsi ten "cistej" styl nez "rusty", aby to bylo videt. Kanare, neposlal bys mi ten tvuj peknej kosoctverec zaoblenej (vlastne je to ctverec, a a ni to ne:))? Me se ho nepodarilo nijak ciste vytvorit v Corelu.
Kanár (NIHIL) Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Nakreslíš čtverec tak, že držíš Ctrl, když táhneš obdélník, to samé platí i pro kreslení kruhů. Pak přepneš na body, taková ta tečička na niti a za ty rohové prostě potáhneš. Gut 1
Raďas Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Dobra myslenka s timto klanem, urcite se brzy zaplni - good luck!
waltare Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Tak podmínky pro vstup nejsou nijak vysoké, kdo chce hrát v četě s hráči co čtou minimapu, at neváhá ))
HeavyBoyJoe Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Tak podmínky pro vstup nejsou nijak vysoké... Jak pro koho
waltare Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Jak pro koho no, ty jdeš pěkně nahoru,když k tomu máš i hráče jde to ještě lépe
HeavyBoyJoe Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 no, ty jdeš pěkně nahoru,když k tomu máš i hráče jde to ještě lépe Jen co budu mít chvíli, máš mě na krku mistře Yodo
waltare Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Jen co budu mít chvíli, máš mě na krku mistře Yodo nevidím v tom problém
Jasson Smith Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Dobrá myšlenka....že bych? Žádné že bych, až zprovozní stránky, tak dostaneš pozvánku a hotovo. Odejít můžeš kdykoliv :biggrin:
Gut Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Dekuju Kanarovi za radu jak na ten tvar. Postuju logo do souteze - guthard3: Rekl bych ze nikoho vylozene neodradi, coz vidim jako plus:) Konec samochvaly. edit: finalni LEHCE upravena verze s pruhlednym pozadim: Jasson Smith, HeavyBoyJoe, Miruno and 5 others 8
Jasson Smith Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Souhlasím. Poslední varianta je nejlepší. Ani nebudu dávat hlasovat, protože z toho jsem unešen.
Kanár (NIHIL) Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Jen bych doproručil ta písmena dát od sebe aby tam byla mezera a nebo se s tím pohrát a udělat to tak, že budou jako svařená dohromady. Takto je to ani tak a ani tak. robertík 1
Gut Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Jen bych doproručil ta písmena dát od sebe aby tam byla mezera a nebo se s tím pohrát a udělat to tak, že budou jako svařená dohromady. Takto je to ani tak a ani tak. Mezeru jsem tam prave zadnou nechtel, mam za to ze takhle jsou jakoby svarena....kdybych ta pismena spojoval nejak umele asi by se mi to nelibilo, me se to takhle zda kompaktni tak akorat. No a jsem rad ze se to zatim libi!
Kanár (NIHIL) Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Líbit se a udělat něco pořádně jsou dvě uplně různé věci
Jasson Smith Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Já moc děkuji Kanárovi za obětování se pro "cizý" klan. Tvé návrhy byly taky velice zdařilé. Nicméně Gut se trefil snad úplně přesně do toho, co jsem tak nějak očekával. Takže Kanáre, máš u mě malé bezvýznamné plus
Gut Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Líbit se a udělat něco pořádně jsou dvě uplně různé věci Muzu ti poslat zdroj v .cdr a muzes to upravit/dodelat dle sveho, ja nevim co bych na tom jeste upravil....
Jasson Smith Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Tak logo nahráno, utraceno dalších 500G. Žena asi nebude mít radost z účtu, ale jednou za rok si to člověk může dovolit, že jo :biggrin: waltare 1
Kanár (NIHIL) Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Muzu ti poslat zdroj v .cdr a muzes to upravit/dodelat dle sveho, ja nevim co bych na tom jeste upravil.... Když se to tak líbí, ta to tak nechte.
Gut Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Kanar ma na tom taky zasluhu - nemohl jsem prijit na to jak jednoduse udelat tvar te znacky, Kanar poradil. Jasson - nahral jsi to finalni logo ze? To predposledni nema pruhledne pozadi.
robertík Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Muzu ti poslat zdroj v .cdr a muzes to upravit/dodelat dle sveho, ja nevim co bych na tom jeste upravil.... Chtěl jsem se přidat jako kecálek a bývalý grafik ...o pár vteřin pozdě Možná stačilo C trochu posunout doleva a prostřední F spojit s tím napravo. Nebo udělat C větší a obě F malinko menší. Minimálně by jsi dosáhl toho, že Kanárův perfekcionismus by byl uspokojen :biggrin: Vzhledem k tomu, že už je to realizováno je to stejně jedno, můžeš to brát třeba jako inspiraci pro příště Ono je taky podstatné, v jaké velikosti a kde se to zobrazuje. Hlavní je že se to líbí a že si s tím někdo pro ostatní dal práci. Já jsem bohužel "pozdní chodec" čili důchodce Bůh Vám a Americe pomáhej.....
Gut Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Robertik - no ale presne jak to popisujes jsem to nechtel. Ta F jsou trosku spojena, naznakem i s C, vic by bylo podle me moc. Libi se mi ze to C je mensi (zvetsit ho by take znamenalo ze by bylo tlustsi). Zkousel jsem se divat i na zmenseniny a porad se mi to zda akorat. Nelituju niceho na tom logu, kritiku prijimam:)
Recommended Posts