Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Na A linií ale číslo neviem :)

 

Trooper98_CZ

Jedna malá od boku když jsem jel kolem střelou M61 a dva killy na jednu střelu..

Mi sme staly 2 Ferdinandy pri sebe a IS 2 zasiahlo primne toho druheho Ferdiho a šiel som do vzduchu sním aj ja :) Neoplatí stáť pri sebe blízko ked zasiahnu tank :)

Presne toto sa stalo aj mne . vedla mna BT7 a ja som mal myslim KV.. typek vybuchol a sundalo to aj mna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KVčka jsou v této hře trapná parodie na tanky...  :no: Když jsem hrál němce královsky jsem se bavil, no rozjel jsem rusy a to je děs naprosto děs.... Mám teď KV no co rána to dělo v pr**li nebo věž ... druhá rána je smrt a to na munici. Já samozřejmě enemákům s tím plivátkem nedělám skoro nic. Nevím no, ale takové Pz IV nebo Pz III jsou prostě 1000x lepší.Prostě si rozjedu němce jako každý ... rusáci jsou totálně na nic. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KVčka jsou v této hře trapná parodie na tanky... :no: Když jsem hrál němce královsky jsem se bavil, no rozjel jsem rusy a to je děs naprosto děs.... Mám teď KV no co rána to dělo v pr**li nebo věž ... druhá rána je smrt a to na munici. Já samozřejmě enemákům s tím plivátkem nedělám skoro nic. Nevím no, ale takové Pz IV nebo Pz III jsou prostě 1000x lepší.Prostě si rozjedu němce jako každý ... rusáci jsou totálně na nic.

Přesně s Pz III verze L se dá rozstřílet cokoliv + ta pohyblivost dělá super tank a Pz IV Ausf.F2 je pohádka. Ty ,,téčka" ve II. tieru ujdou, ale Kvčka jsou porod, to i ten AA Gazík je lepší, ale Kv 2 a dál, to jsou teprv tanky, ale opět, Tiger je Tiger, nemluvě o Pz Vce .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale to hraješ s T-50 ne?  :Smile_trollface-3:

T50 nehram skoro vobec... jak som vyexpil T34 tak som na neho nesiahol.. najviac tam mam s BT7 a Zis 30. Prave teraz som prvy krat po 2 dnoch prehral :D RB a totalne sme dostali.. same pz 4 s tym dlhym laufom. Mam pocit ze nemci maju o kusok lepsie tanky ale tym nechcem tvrdit ze su OP . Kazdy tank je len tak dobry jak to co je medzi stolickou a klavesnicou... toš moj nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tigers,tigers everywhere 

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=414004246631

 

Čekal jsem ,že tiger bude problém ale že jich bude po 10 na team s tím jsem nepočítal a tím se pro mě pomalu rank 3 stává nehratelným uvidíme co  nadělá zvěroboj.

Ještě dotaz nejlepší munice pro t-34/57? 

Vidim ze tam mas tie nove decaly... To si kupil alebo odomkol ? Mne totiz vobec nejdu odomknut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pz4F2 má 75mm dělo a T-34 s tím nedám na ránu ani zezadu. Je zázrak, když se mi něco takového povede. Přitom skoro každá T-34 mě dostane na ránu a to prosím i čelně a na takovou dálku, že ji sotva dokážu trefit !!! Absolutně se nedá spoléhat na pancíř a pokud nestihnu zmizet, tak je po mě. Vyzkoušel jsem všechny druhy munice a dokonce jsem solil T-34 zboku na 50m a vydržela celkem 10 zásahů. Nějak se mi to nezdá. Když musím 3 až 5 x trefit do T-50, tak to beru protože je známo, že je zabugovaná ale T-34 ?! Připadám si, jako když hraju WoT. Co rána, to hláška co všechno jsem poškodil a číslo od 150 až do 400 ale rusák mě vesele dál zaměřuje a Bááác!!! Jedna rána a je po mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...