Přejít na obsah

Trooper98_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Trooper98_CZ

  • Datum narození 21.1.1998

Contact Methods

  • Skype
    troopercz1

Profile Information

  • Gender
    Male

Trooper98_CZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Popularita

  1. Já s téčkem problém nemám, s Pz III Ausf. L to není problém. Hráno v SB
  2. Zkus zastřelovat standartí municí, já to tak dělám když se nemůžu trefit.
  3. Nice. U mě podobné, jen jen asi o 200% víc Hakenkreuzů
  4. Přesně s Pz III verze L se dá rozstřílet cokoliv + ta pohyblivost dělá super tank a Pz IV Ausf.F2 je pohádka. Ty ,,téčka" ve II. tieru ujdou, ale Kvčka jsou porod, to i ten AA Gazík je lepší, ale Kv 2 a dál, to jsou teprv tanky, ale opět, Tiger je Tiger, nemluvě o Pz Vce .
  5. AI zatím jedno uplatnění mají a sice zabíráí cap pointů. Jinak dnes sem zažil podivnou ale zábavnou podívanou, a to když jsem se s M4kou plazil na kopec v kubáni a tam stáli 2 AI T26ky vedle sebe. Jedna malá od boku když jsem jel kolem střelou M61 a dva killy na jednu střelu... Tak už sem viděl, že to jde, Phly má video s Kv2, ale se shermanem? Asi bug.
  6. Nechápu, proč mi hráči, nebo spíš enemáci nadávaj do kemprů, když zaprvé, hraju německý td a zadruhé, po každým druhým výstřelu měním pozici. Ale je na tom docela fun, že to píšou většinou zakempený medka(!) , který navíc ani nezajedou za kamen či nerovnost....
  7. Malý off topic, který premiový stíhač tanků je dle vás lepší a víc se vyplatí? Ten Jagdpanther nebo Su 122P? Jagdpanther má lepší kanón, reload a pancíř ale SU je menší a vice pohyblivé. Máte zkušenosti s těmito stihači? Předem díky.
  8. Ten Sherminátor je zatraceně dobrej tank, jen škoda, že na něj není ve hře pořádná camo. Nemáte někdo link na skin? Jinak Pz IV nezklamala. Se standartní AP municí jsem vymazal věže ze tří KVček, co zrovna capovaly, za sebou.... Bylo to s F2 verzí.
  9. Mohl bych mít skromný dotaz ? U tanků mi tak trochu nefunguje brzda. Nevim jestli to je prirazenym tlačítkem, ale je to ten Short stop ne? Já tedy zatím jezdím vahou tanku v neutralu ale když jedete tak je to naprd ( obzvlášť u bt 7b )
  10. No já to vyřešil tak, že potom, co jsem to po pěti minutach naladil zpet, tak jsem vymazal numerickou klávesnici ( s pohledama) ze své oční paměti. :)
  11. Ono to dle mého jde v začátku za rusy líp než za němce, ti je paradox a může za to pz 2ka
  12. Já už se nemůžu dočkat až je nejen přidají, ale až vymodelují bojové prostory. Samozřejmě pokud budou vymodelovaný ž s přidáním tím líp.....
×
×
  • Vytvořit...