Přejít na obsah

War Thunder - letadla


Killere

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

jaké jsou tlačidla na světlo v kokpitu a otevírání kabiny? potažmo kde to nastavím... sem to hledal a nenašel...

V tom případě si hledal špatně

Skoč do ovládání,základní ,nahoře přepni reálné ovládání a je to položka 9/10 tam si to nastav potom NEZAPOMEŇ dát z5 míření myší (pokud nehraješ sim)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Lynx. bylo to v kamuflážích.

 

Přátelé piloti, mám na vás takový trošku neobvyklý dotaz.V dnešní aktualizaci je mimo jiné i o změně FM u Me 410 A1 .Já osobně jsem si s ním ,,skočil " snad dvakrát a to ještě před delší dobou takže prd poznám.

Je tu někdo kdo má to letadlo jak se říká zažité a může ho zkusit teď a tedy posoudit jestli je to změna k lepšímu nebo si spíš pohoršilo ? Něco by se dalo odvodit i od ,,čísel na papíře " ,ale co si budeme povídat, ne vždy vyjadřují realitu.

Za případné info budu vděčen,. . . uvažoval jsem že bych ho rozlítal jako 110tku,do aspoň podobných stat. čísel. Tak jestli jsem nezaspal tu správnou dobu.

 

S Bf 110 jsem takřka jedno tělo takže tam změna pro mě je znát a k lepšímu . . . .Zkoušeno v testovacím letu v nastavení vzdušného souboje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám tenhle http://www.jrc.cz/hra_pc_prislusenstvi_joystick_saitek_cyborg_f_l_y_5_stick

soubor s nastavením jsem pro něj nenašel, takže jsem tomu věnoval asi půl života a "nějak" to nastavil. Nicméně se to furt děsně komíhá, když chci zamířit.

 

---------------

A je to :-)

Upraveno uživatelem Lynx_cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi potřebuju radu, jaké náboje nainstalovat, ptž tohle je pro mě vždy osudová otázka :-D Tohle jsou třeba ruské Shwaky 20mm na Migovi... Většinou používám universal... ale mám pocit, že na pozemní cíle má pás více explozivních nábojů... takže by byl možná i lepší... jaké máte zkušenosti a jaké náboje používáte?

 

fNFEV.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na letadla používám protiletecké spolehlivě vše zapálí a nebo v kombinaci s přepadovými.Na pozemáky proti pozemním cílům mají více průbojných nábojů.Ale liší se to trochu národ od národu

Tak tady výběr protileteckých není... a letadlem ničím hlavně druhá letadla... pozemáky ee... hraji RB... mě nejde do hlavy, že na pozemní cíle by měli bejt i nejlepší na letadla :-) a na obrněné to leda ty autíčka "armored cars"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotaz: když expíte letadlo, dáváte nejdříve letecké vlastnosti jako stoupání, motor a nebo lepší munice atd. ?

 

většinou dávám jako první letecké vlastnosti, ono se dosti často i se základní municí dá zahrát, třeba u kanonů MG 151, u Spitů, které jsou i holé obratnější než soupeř, či japončíky typu zera, jdu ale nejdříve do munice, kanonů...., prostě dle typu letadla a boji k němuž je určen...BnZ letadla nejdříve vlastnosti kupříkladu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...