Přejít na obsah

Odpovede vývojarov


kubo4747

Recommended Posts

A co si to dát na myš ? Nebo ty máš tu myš, která má jenom dvě tlačítka?

 

taky to mám na myši a nedovedu si to bez toho už představit. Spíš mně dělá potíž si někdy v zápalu boje vůbec všimnout, že mně hoří koudel (((: Plamínek ve stylu šestého smyslu by byla super věc... Bohužel, na to WG nemá čas (((:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďalšie preklady, ale budete nadávať!

 

25.3.2013

 

 

- oficiální důvod pro změnu mechaniky hašení jsou samoklikací makra (Morče: já si to prostě nastavil na mezerník)

- WG pracuje s nVidia na odstranění bugu v ovladačích, žádné další info nebude

- neplánuje se zavedení protibunkrové munice nebo protibetonové pro děla a houfnice M-10, BR-2 a B-4.

- zastřelování na cíl (kalibrace děla) nebude ve hře

- dohled ruské T-26 nebude měněn (SilentStalker: hráč zřejmě žádal o buff, no patří to k těm hloupým otázkám)

- nebude žádná kompenzace za tuny hasičáků, které si lidi nakoupí před změnou (hasičáky budou stejné, jen se změní funkce)

- úplná možnost zničení všech objektů na mapě dynamicky a ničitelné prostředí nebude, protože server nedokáže zpracovat tolik údajů a do klienta to implementovat nelze

- moderní MTB (aka Main Battle Tank = M1A1 Abrams, Leclerc, Merkava, Leopard 2A5,...) ve WoTku nebudou

- Storm tvrdí, že WoT nemůže rozpálit grafickou kartu více, než kterákoliv jiná hra. Pokdu má někdo takový problém, doporučuje se zkusit zapnout V-Sync (vertikální synchonizace)

- návrat Type 59 do obchodu se neplánuje

- zatím se nerozhodlo, co se stane s posádkou, moduly, atd. po vyřazení T-50-2 z technického stromu

- teamkill v četě není řešen supportem, je to problém čety

- Storm zmínil, že není možné, aby hlídací pes v klientu, který sleduje nelegální modifikace, prováděl kontrolu každou hodinu nebo méně

- nové hasičáky budou oznámeny spolu s novými spotřebáky za goldy

- americký M18 Hellcat se nestane premiovým tankem (SilentStalker: na ruském fóru koluje zvěst o předělání nějakého tanku na premium tank, pár lidí si myslí, že jde o modifikaci Hellcata s 105mm houfnicí, známým pod označením T88)

T88_HMC.jpeg

Prototyp Hellcat T88 s 150mm houfnicí.

 

- SerBova odpověď na otázku, proč dělo PaK 43 (8,8cm L/71) vypadá jinak na Tigrovi a jinak na Panther II: "Jo, chtěli jsme udělat dva různé modely děla, ale to by pak uplakánci spáchali sebevraždu." :lol:

- obojživelná vozidla bude těžké přidat do hry, nejde ani tak o technickou stránku věci, jako spíš o úpravu map, aby měly jejich schopnosti nějaký význam.

- nebude žádný speciální MM ("nemáte ponětí, co za krávoviny lidi navrhovali...")

- hrací účty pro média a tisk (WG_press) skutečně mohou zvolit mapu, kterou chtějí hrát. Potřebují to k práci, prostě ozkoušet specifický typ mapy.

- statistiky o jednotlivých mapách (WR týmů, popularita, četnost hraní, atd.) nebude SerB zveřejňovat. Možná by se tomu však mohli věnovat v nějakém z interview s vývojáři (třeba v ASAP)

- SerB vysvětluje, proč si hráči nemohou vybírat herní módy/mapy - ve zkratce by prostě MM nezvládl požadavky byť jen 30 lidí na různé herní módy nebo mapy

- Q: "Když by se ukázalo, že lidi hrají dokola 3-5 map, neznamenalo by to, že ty ostaní jsou špatné?" A: "Spíš to bude leností a snahou dostat se na svůj oblíbený keřík", takže náš pocit z toho je, že hráči jsou jako Hobiti... budou číst jen ty knihy, které jsou slavné a to my nechceme"

- Q: "Je pravda, že se Sturmtiger chystá jako tier VII premium arty?" A: "Cože?!?!?!?!" (SilentStalker: leak na wot-news.com potvrzen jako FAKE)

- Micromaus má speciální MM kvůli svému charakteru

- munice pro ruskou LendLease Matildu (penetrace, náklady) jsou hsitorické

- SerB má rád knihu "Vojna a mír" od L.N.Tolstého - aj film je dobrý :-)

- změna asičáků už je rozhodnuta, nic to nezmění. Jediné o čem se diskutuje je časová mezera mezi vznikem požáru a aktivací standardních hasičáků a jaký na to bude mít skill "Hašení" vliv.

- mapa Prokhorovka v módu střetnutí se přepracovává

- fakt, že s banem na in-game chat nemůžete klikat na minimapu nebo používat rychlé povely, se nezmění

- penetrace děl PaK40 a PaK36 se nezmění, hodnoty jsou historické podle SerBa (SilentStalker: některé zdroje uvádějí vyšší penetrace)

- bezzákluzové děla nebudou

- efekty německých listových per na podvozku německých tanků byly přepracovány a už vypadají správně

- Q: "V nedávných rozhovorech s panem H. Doylem (expert na válečnou techniku) bylo zmíněno, že není zaznamenán jediný případ vzniku požáru po proražení předního spodního plátu německých vozidel. Bude se WG zabývat tímto fenoménem hořících převodovek německých tanků ve světle těchto faktů?" A: "V příběhu Pán prstenů, nebyla jediná zmínka o tom, že by Aragorn nosil spoďáry, to určitě prokazuje, že se Aragorn proháněl po Středozemi "dole bez"!" :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol:

 

Tak to poslední je teda už na hranici stupidity. Já vím, že je otravné, když tisíce hráčů pořád dokola dokazují fakt, že ta převodovka tam byla jednak z technického hlediska a druhak pomáhala chránit řidiče (radistu). Pána Prstenů jsem četl i s Hobitem a řekl bych, že s detailností Tolkienovi sobě vlastní předpokládal, že Aragorn v té době nosil maximálně tak nátělník a "bombarďáky".

 

- SU-85 s 100mm dělem nebude

- KV-1S se nerozdělí na dva tanky jako KV

- Hetzer má nabiják pro děla středních ráží i na 105m houfnici, protože nabiják je částí tanku, nikoliv děla

- přesnost děla D-25 nebude změněna na úroveň jeho protikladu německé 8,8cm L/71 (Morče: ještě to tak... viz modrý text výše)

 

BTW: člověk, který se ptal na ty hodnoty penetrace děla PaK 40 dostal 98 denní ban za pokládání hloupých otázek - omg :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"- Q: "Když by se ukázalo, že lidi hrají dokola 3-5 map, neznamenalo by to, že ty ostaní jsou špatné?" A: "Spíš to bude leností a snahou dostat se na svůj oblíbený keřík", takže náš pocit z toho je, že hráči jsou jako Hobiti... budou číst jen ty knihy, které jsou slavné a to my nechceme""

 

Toto mě skutečně zaujalo... působí to na mě dojmem "My sme to vytvořili, tak je to super. Chceš si vybrat? Tak si vyber jinou hru. Ber nebo nech ležet"

 

"- Q: "V nedávných rozhovorech s panem H. Doylem (expert na válečnou techniku) bylo zmíněno, že není zaznamenán jediný případ vzniku požáru po proražení předního spodního plátu německých vozidel. Bude se WG zabývat tímto fenoménem hořících převodovek německých tanků ve světle těchto faktů?" A: "V příběhu Pán prstenů, nebyla jediná zmínka o tom, že by Aragorn nosil spoďáry, to určitě prokazuje, že se Aragorn proháněl po Středozemi "dole bez"!""

 

Proč, když si údajně u děl zakládají na historické přesnosti, ignorují fakta od erudovaného člověka? No jasně, mám jít hrát jinou hru....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne ze nemusis. muzete tady trollovat prakticky neustale s kazdym patchem s kazdym novym tankem a navic mate napln na dva roky dopredu s ctvrtletni periodou. kdyby aspon to, jenze vy ty kramy mate prakticky kontinualne. Pri oznameni novinek, pak kdyz je vydaj a pak jeste nadavate kdyz je expite rpotoze vam to samozrejme neda.

jak kdyby vyrovbce zvykacek rekl ze bude co 1/4 roku vydavat nove prichute a vy na to budete kazdyho ctvrt roku nadavat proc to dela a ze tech starejch je dost.. Ale kupovat ty novy si stejne budete. dyt je to padly na hlavu.

Je to jejich rozhodnuti, bezi to takhle dva roky a dalsi dva bude...tak to konecne pochopte.

Myslim ze kazdej tvuj nazor na to ze tech stroju je dost a ze nemusi delat dalsi zna, a slysel od tebe napric vsemi vlakny uz asi 156x.. najde se dalsich 5-10 takovych a nectem tady dokola nic jinyho, nez breceni nad tim co vsichni vedej dopredu.

 

Vzdyt vam prece musi bejt jasny, ze modely tanku asi dela jeden tym, fyziku a grafiku jinej atp.

Tzn pocet vydanych vozidel ani nema vliv na rychlost zmen v tom zbytku.. Ten vehicle tym ma urcitej pocet lidi a ty produkujou nejakej, rekl bych pomerne stabilni pocet novejch stroju v kazdym patchi.

 

Ma bejt nova fyzika, novej spoting atp.. to moc neresite rpotoze na to se neda mco nadavat...lepsi porad dokola mlet to samy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to budeme nadávat, až to tu bude protože jaký bude nový spoting a nebo fyzika nemáme ani tucha, kdežto jaké budou nové tanky, to víme uplně přesně. Zbytečné! Mimochodem, už dávno nic neexpím, což vidíš na mém roztoucím EFR.... :Smile_blinky: Bych musel spadnout na hlavu abych jim do toho kolotoče vlezl.

tak si to efr hyckej a hlad... ja expim furt a sem posledni rok furt stejna efr lama,, navic asi nemam a nijak me to netrapi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, to není expení, když udělám násobek a někdy ještě pár bitev k tomu a přeskáču to tak daleko, jak mi jen volné XP dovolí. Já považuju za expení to, že jedu a jedu a jedu furt něco, co mě ani nebaví. Musím přetrpět haldy uplně blbého vybavení a zbraní. Právě jsem zůstal trčet na tieru 8 a ještě tam asi dlouho budu protože volné XP nejsou a dávat s tím několik desítek bitev denně také nehodlám. O kreditech ani nemluvě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poznámka, ktorá stojí za zamyslenie!

 

- it's possible the new German medium branch will not start from the VK3002DB after all, but with VK2801 and the recon Panther - if that happens, SerB states there will be no compensations for VK3002DB XP many people collected for the Indienpanzer

 

- je možné, že nová Německá linie středních tanků nezačne z VK3002DB nakonec, ale z VK2801 a recon Panthera - pokud se tak stane, SerB uvedl, že nebude žádná kompenzace zkušeností, které si na VK3002DB hráči nasyslili pro Indienpanzera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mam, jakoze expit nemeckych scoutov, ne? ...

 

inak co to ma za vyznam zacinat STREDNU liniu (pocnuc tierom 8) s LAHKYM tankom, ktory je tier 6, tym padom musia dat este 1 sedmicku, a nemecke lighty chceli az do tieru 8, takze neviem jak to pomotaju... na Db mam este 10 k xp, a mam ho vyskumane...

a ten recon na pantera uplne tak nechapem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poznámka, ktorá stojí za zamyslenie!

 

- it's possible the new German medium branch will not start from the VK3002DB after all, but with VK2801 and the recon Panther - if that happens, SerB states there will be no compensations for VK3002DB XP many people collected for the Indienpanzer

 

- je možné, že nová Německá linie středních tanků nezačne z VK3002DB nakonec, ale z VK2801 a recon Panthera - pokud se tak stane, SerB uvedl, že nebude žádná kompenzace zkušeností, které si na VK3002DB hráči nasyslili pro Indienpanzera.

 

fuuuuuuuuuuuu_This_Shit_Ruined_My_Day-s516x399-70813.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne ze nemusis. muzete tady trollovat prakticky neustale s kazdym patchem s kazdym novym tankem a navic mate napln na dva roky dopredu s ctvrtletni periodou. kdyby aspon to, jenze vy ty kramy mate prakticky kontinualne. Pri oznameni novinek, pak kdyz je vydaj a pak jeste nadavate kdyz je expite rpotoze vam to samozrejme neda.

jak kdyby vyrovbce zvykacek rekl ze bude co 1/4 roku vydavat nove prichute a vy na to budete kazdyho ctvrt roku nadavat proc to dela a ze tech starejch je dost.. Ale kupovat ty novy si stejne budete. dyt je to padly na hlavu.

Je to jejich rozhodnuti, bezi to takhle dva roky a dalsi dva bude...tak to konecne pochopte.

Myslim ze kazdej tvuj nazor na to ze tech stroju je dost a ze nemusi delat dalsi zna, a slysel od tebe napric vsemi vlakny uz asi 156x.. najde se dalsich 5-10 takovych a nectem tady dokola nic jinyho, nez breceni nad tim co vsichni vedej dopredu.

 

Vzdyt vam prece musi bejt jasny, ze modely tanku asi dela jeden tym, fyziku a grafiku jinej atp.

Tzn pocet vydanych vozidel ani nema vliv na rychlost zmen v tom zbytku.. Ten vehicle tym ma urcitej pocet lidi a ty produkujou nejakej, rekl bych pomerne stabilni pocet novejch stroju v kazdym patchi.

 

Ma bejt nova fyzika, novej spoting atp.. to moc neresite rpotoze na to se neda mco nadavat...lepsi porad dokola mlet to samy

Ono tohle nemá cenu řešit, na internetu je tohle běžný fenomén, kde každý má potřebu sdělit světu svůj názor i přesto, že už tu samou věc před dotyčným řeklo spoustu jiných lidí a nebo už jako v tomto případě se dopředu ví jak to bude, ale stejně dotyčný cítí potřebu vyjádřit svůj nesouhlas opakovaně. To není problémem jen tohoto fóra, nebo této hry. Pak se právě najdou lidé, kterým to neustálé čtení toho samého začíná lézt krkem, neboť informační hodnota těchto příspěvků je na bodu mrazu. Zrovna jsem to řešil nedávno u jiné hry, takže tě plně chápu.

*RAGEFACE*

rage-u-mad-trollface-ffffuuuu-fffuuu.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...