waisik Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 téma odemčeno, udělen status Důležité!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 Děkuji Waisiku A teď k věci :D 27.září 2013 se opět a neočekávaně plánuje sraz východočeské buňky Opičáků od 8.hodiny večerní opět U Zelené Žáby v Pardubicích Jelikož nejsme opice asociální a jsme veskrze družní tvorové, dovolujeme si Vás informovat, že rádi uvidíme i další tankány z naší CZ/SK komunity, jenž by se rádi přidali. Pokud bude z Vaší strany zájem, dejte nám vědět nejdéle do 20.září, abychom mohli zarezervovat správně velký stůl. Jedinou podmínkou vstupu je přinést sebou jeden banán :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waltare Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Perníkov je daleko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Zelená žába, kde to je v Pce, na Karlovině anebo se pletu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 Joo, za Karlovinou Mapa ZDE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Mám poznamenáno i v kalendáři v práci, pokud mě něco netrefí ukážu se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Tak zatím, co víme tak účast se nám rozrůstá. Z opičáků se můžete těšit hlavně na MĚ. Dále mi budou sekundovat : Talvi Čoko Prtkin ChallengerCZ Chcippak Bigreol mula2 sir_miner Zvedák ( pokud to stihne z dovolené ) rádi mezi námi uvítáme štikouše a další, jenž by chtěli dorazit :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvedak (9-TD2) Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Tož to se na mě zapomnělo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Nee, procházel jsem ještě liánu na našem fóru a nalezl tě a ihned tě tam dopsal s dovětkem, že u tebe záleží jak dojdeš z dovolené :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 Ahoj všem Potvrzuji rezervaci stolu pro 12-15 tankistů na tento pátek 27/09 U Zelené Žáby. Rezervoval jsem dle předpokládané účasti s mírnou rezervou. Navigovat se nechte ke stolu rezervovanému pod jménem BURSA. Díky za pozornost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted September 23, 2013 Author Share Posted September 23, 2013 PS : jako poznávací znamení doneste 1 banán Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Jak skončím zítra v práci zabalím a vyrážím z banánem v ruce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted September 27, 2013 Author Share Posted September 27, 2013 Již dnes, již dnes. Nepropásněte možnost sednout si k pivu a mít kolem sebe už od začátku mnoho opic bez nutnosti vyrábět si další vlastní na zádech :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 Tak a je za námi další sraz v Pardubicích a můžeme vesele hodnotit, že se vydařil. Krom spousty Opičáků nám dorazil i jeden neopičák štika96 a při zjištění, že se sešla skupina ze širokého okolí, bude možná i rád, když ho pozveme i příště. Tímto bych rád sdělil, že se k nám na další setkání v Parníkově mohou přidat i další, i když nepatří mezi Opičáky a Akademiky. Řídíme se heslem, že je lepší se držet piva a zábavy než klanové příslušnosti. Ano, je to tak, mezi Opičáky přišel štika jako člen SV a tímto bychom dále podporovali jasný důkaz o tom, že když si lidi sednou, je uplně egál, z jakého jsou klanu. Doufáme, že příště oslovíme i další tankisty z Východních Čech a že se sejdeme ještě v hojnějším počtu. A kdo že tam všechno teda byl ? Na levé straně odpředu : Čoko(va hlava ) Zvedák v bílém trikotu Mula2 Chcippak v rozpuku mládí Red_Vulture s cigárem v papule Na pravé straně odpředu : Prtkin Moje maličkost štikoun Talvi Uprostřed stolu nábojnice z tanku T-34-85 napěchovaná banánky v čokoládě Těšíme se na další setkání v Perníkově A nesmíme zapomenout na pána fotografa. Objednali jsme si zbohatlíka ze středních Čech. Svou návštěvou nás poctil další opičák ChallengerCZ Binford80 and George352 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 Dobré odpoledne Vzhledem k tomu, že se na polovinu listopadu opičí smečky sejdou na velké klanové akci v Praze, rozhodla se Východočeská Opičí Buňka uspořádat generální zkoušku nebo předpremiéru. Tímto bychom Vás rádi pozvali na společné posezení na pivu s opičáky v sobotu 9.11. na obvyklém místě u Zelené Žáby opět v Pardubicích. Pokud máte zájem, dejte nám vědět ať máme místo u stolu i pro Vás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted October 30, 2013 Author Share Posted October 30, 2013 EDIT prvního postu v rámci aktualizace dalšího sezení 09/11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted October 30, 2013 Author Share Posted October 30, 2013 Zatím předběžná účast : Opičáci Talvi Prtkin Sam Možná Zvedák Možná Lord_Ice_Cube z dalších Možná štika96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Hodím řeč zda nechce drahá polovička na drby za svojí sestrou a já půjdu nadrby do hospůdky. Jak to baby odklepnou dám vědět. Už když to píšu tak chci jet,ale není to jen na mne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Přijedu na pivko ve 20.00 hodin 9.11.2013. Sestřičky budou klábosit a já jdu s Vámi opičáci na pivko, když mě vezmete pod křídlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Bereme tě :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrahoun_ Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 no mozna ze se urvu , budu po sichte , ale snad me draha presvedsi , ze se mi chce :) edit. tak muzu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Já je pro změnu musel drahé sestry přemlouvat, aby si chtěly pokecat. Jediné je, že jim to moc dlouho netrvalo. Takže mám dovoz a odvoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 UPDATE Opičáci Talvi Prtkin Sam Možná Zvedák Možná Lord_Ice_Cube z dalších štika96 vrahoun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 rezervován stůl pro 8 osob - 09/11 od 20:00 - na heslo BURSA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrahoun_ Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 jdu , tesim se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts