Sam Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 EDIT :D 9.listopadu 2013 se opět a neočekávaně plánuje sraz východočeské buňky Opičáků od 8.hodiny večerní opět U Zelené Žáby v Pardubicích Jelikož nejsme opice asociální a jsme veskrze družní tvorové, dovolujeme si Vás informovat, že rádi uvidíme i další tankány z naší CZ/SK komunity, jenž by se rádi přidali. Pokud bude z Vaší strany zájem, dejte nám vědět nejdéle do 5.listopadu, abychom mohli zarezervovat správně velký stůl. Jedinou podmínkou vstupu je přinést sebou jeden banán :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailleur Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Co tam jsem se nachodil... škoda že to nejde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 Neříkej že to nejde, najdi způsob jak to pude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipfert Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Já jsem z Pardubic, ale byl jsem odstěhován na Moravu. Myslivecká, U soudku, Zlatá štika ..... jo, to už je roků. 31.10. bohužel jen projíždím. Tak si nechte šmakovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailleur Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Neříkej že to nejde, najdi způsob jak to pude :) V týdnu těžko, navíc i tak je to cca 70 km. Ale mohl bych zkusit naplánovat nějak sraz z vojny a spojit to. Ale to je hudba budoucnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Hm, Vida. Já se asi nechám zlomit, je to kousek. Jediný dva tankisti, s kterýma se znám a který sem si nakazil, jsou jeden furt vožralej a zhulenej napadrť a druhej pořád na něco nadává Snad se setkám se společností na úrovni, popijeme moka z jemného porcelánu, probereme poslední básnické sbírky, úžasnou výstavu mladého avantgardního umění a tak E.T.A. je v kolik, abych si ošéfoval dopravu zpět do Chrudimákova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted October 24, 2012 Author Share Posted October 24, 2012 Zatím ETA řešíme ale asi to práskneme na sedmou až osmou hodinu. Počkám na příští týden a další reakce, dohodneme finální čas, zarezervuji stůl na heslo TANKY a uvidíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prtkin Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 dopravu vezmu na sebe já do Chrudimi, tak se ozvi jestli jedeš se mnou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 To je paráda, dík, jasně že jedu s tebou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prtkin Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 písni mi tel. číslo do pm, ať se domluvíme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted October 29, 2012 Author Share Posted October 29, 2012 Takže krátká sumarizace : Místo Konání : Pardubice - Zelená Žába Datum : 31/10 Čas : 20:00 Zamluvený stůl na heslo : TANKY Počet lidí : 5-7 http://maps.google.com/maps?sugexp=chrome,mod%3D0&um=1&ie=UTF-8&q=restaurace+zelen%C3%A1+%C5%BE%C3%A1ba&fb=1&hq=restaurace+zelen%C3%A1+%C5%BE%C3%A1ba&cid=0,0,10332456479081102136&sa=X&ei=WjiOUOvdNeGr0AXikICIAw&ved=0CGYQ_BIwAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Dobrý večer všem Náš malý Pardubický minisraz proběhl velice záživně a příjemně. Sešlo se nás 5, z toho 4 opičáci a jeden neopičák ( zatím :D ). Jeden ze základních poznatků. Vzhledem ke konstituci všech 5 účastníků musím počítat, že pokud nás bude víc, nesmím už věřit pinglovi v Žábě, že jeden boxovanej stůl bude stačit :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Dobrý večer všem Náš malý Pardubický minisraz proběhl velice záživně a příjemně. Sešlo se nás 5, z toho 4 opičáci a jeden neopičák ( zatím :D ). Jeden ze základních poznatků. Vzhledem ke konstituci všech 5 účastníků musím počítat, že pokud nás bude víc, nesmím už věřit pinglovi v Žábě, že jeden boxovanej stůl bude stačit :) Ano, bylo to velice příjemná sedánka a zasela semínko Ale nechápu narážky na konstituci účastníků, to teda vopravdu nechápu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Hoďte fotky, perníkáři. Ať se pobaví i zbytek osazenstva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 To nepude, vony totiž žádný nejsou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Nazdar Bando Co takhle zase spáchat nějaké malé pivo v Perníkově ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Já se samo hlásím. Poslední dobou mám nezvyklou žížeň. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Vážení přátelé Dovolujeme si Vás pozvat na další posezení u škopku v Perníkově. Datum konání je stanoveno na příští sobotu 19/01 od 20:00 opět v restauraci Zelená Žába. Pokud je z Vaší strany zájem o posezení ( převážně ve společnosti Opičáků ) dejte nám vědět ať můžeme zamluvit dostatek míst. PS : Posezení s opičáky je lehce riskantní, protože pokud nejste opičák, můžete být opičáky asimilován :D Což může například Talvi potvrdit :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Cifix, to jako nikdo nechce popít nebo co? Pojďte na škopek ! PS : Posezení s opičáky je lehce riskantní, protože pokud nejste opičák, můžete být opičáky asimilován :D Což může například Talvi potvrdit :D Potvrzuji, asimilace proběhla a je to fajn, být Borgem, éééé, opičákem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Talvi, už se hlásil i Prtkin, tak holt budeme maximálně tři :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 Tak u nás zatím tři opičáci a vypadá to, že ve východních Čechách tankisti už vymřeli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Talvi radost, vidět Prtkin, vidět Sam, pít pivo, smát. Talvi smutný, tlupa málo, víc člověk, víc legrace, víc smát. Bad_Boy_13, strakapoud, Stingray and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paullus Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Kluci, pokud mi to nezasáhne do zkoušek, nebo nějaké vojenské akce, rád přijedu Talvi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 Kluci, pokud mi to nezasáhne do zkoušek, nebo nějaké vojenské akce, rád přijedu No už jsem se bál, že to přehlídneš !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 Potvrzuji. Dnes na 20. Hodinu v Zabe. Stul na originalni heslo : Samuel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts