Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

Přišel jsem a ještě jsme krafali, šel jsem spát někde kolem třetí ráno a jsem jak zmuchlanej papír, dneska toho asi moc neodehraji. Domů řídila moje paní já jsem ještě nemohl. Ale jinak dobře povedená seance o pěti půlitrech a pěti lidiček.

Odesláno

Krásná komorní akce. :D Mě se tam líbilo a zaznělo mnoho zajímavých příběhů. Jak už o Talviho infikaci WOTkem štamgastů v Baru 21 v Chrudimi, štikově hledání stolu při prvním srazu a nebo vrahounově šoku na toaletách a zjištění,že u tohoto stolu obsluha nestíhá a pivo se musí nosit po dvou :D

• 2 months later...
Odesláno

Po nějaké době jsme zase zpátky

MINISRAZ VÝCHODOČESKÉ BUŇKY HUBAGO

DrunkenMonkey.jpg

Místo : Dlouhodobě využívaný nasávací pelech U Zelené Žáby - nemá společné ani s jedním ropušákem th_bigsmileMONKEY.gif

http://www.zelenazaba.cz/

Datum a čas : 1.2.2014 klasicky od osmé hodiny - datum bych nechal ale s časem můžeme eventuelně laborovat

Potvrzení účasti - ideálně do začátku týdne, jenž končí víkendem, ve kterém je daná slezina - do 27.ledna

Podle počtu očekávaných dorazivších opičích zadelí musím zamluvit stůl a pokusím se zase ten za plátnem, kde byla rychlejší obsluha

Počítáme i s tím, že i neopice se zůčastní a rádi Vás uvidíme :D

Odesláno

Pro vaši informaci potvrzena rezervace

Místo konání : Zelená Žába Pardubice

Datum : 01/02/2014 sobota

Čas : 20:00

Kapacita : 15 opic či neopic

Heslo : Bursa

Odesláno

To bude prča až budu stát u pultu a nevzpomenu si na heslo. Stejně se dovnitř dostanu a ven mě jen tak nedostanou. Si radši vezmu žlutou (banánovou) mikinu jako poznávací znamení.

• 1 month later...
Odesláno

POZOR POZOR POZOR

JE TO OPĚT TADY !!!!!!

drunkmonkey.jpg

Východočeská Opičí Buňka ( Dále jen VČOB [čti fčop] ) si Vás opět dovoluje pozvat na posezení v městě perníku a hokeje ( Hradec Králové to fakt není

Datum : 22/03 SOBOTA

Čas : 20:00

Místo : Pardubice - Zelená Žába

Rádi Vás uvidíme a pro lepší organizaci prosíme o potvrzení Vaší účasti do 16/03 pro rezervaci našeho speciálního ozkoušeného stolu pro vícero opic i neopic, kde máme zarušenou svižnou obsluhu :D

Odesláno

Jako dodatečné info potvrzuji rezervaci stolu. Je to celkově pro 15 opic i neopic, mělo by se to nacházet v přední části restaurace a heslo je ( hlavně pro štikouna ) opět a znova BURSA