Sam Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 Hledej stůl u kterého se budou nacházet jasné znaky, že se jedná o tankisty :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrahoun_ Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 je mi zle :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 je mi zle :) To ses po cestě domů ale ještě někde stavil, přiznej se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Přišel jsem a ještě jsme krafali, šel jsem spát někde kolem třetí ráno a jsem jak zmuchlanej papír, dneska toho asi moc neodehraji. Domů řídila moje paní já jsem ještě nemohl. Ale jinak dobře povedená seance o pěti půlitrech a pěti lidiček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Krásná komorní akce. :D Mě se tam líbilo a zaznělo mnoho zajímavých příběhů. Jak už o Talviho infikaci WOTkem štamgastů v Baru 21 v Chrudimi, štikově hledání stolu při prvním srazu a nebo vrahounově šoku na toaletách a zjištění,že u tohoto stolu obsluha nestíhá a pivo se musí nosit po dvou :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Po nějaké době jsme zase zpátky MINISRAZ VÝCHODOČESKÉ BUŇKY HUBAGO Místo : Dlouhodobě využívaný nasávací pelech U Zelené Žáby - nemá společné ani s jedním ropušákem http://www.zelenazaba.cz/Datum a čas : 1.2.2014 klasicky od osmé hodiny - datum bych nechal ale s časem můžeme eventuelně laborovatPotvrzení účasti - ideálně do začátku týdne, jenž končí víkendem, ve kterém je daná slezina - do 27.lednaPodle počtu očekávaných dorazivších opičích zadelí musím zamluvit stůl a pokusím se zase ten za plátnem, kde byla rychlejší obsluha Počítáme i s tím, že i neopice se zůčastní a rádi Vás uvidíme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paullus Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Tak to už snad není možné. Snad to konečně vyjde kluci na jaře. Jedem v pátek na lyžování na Lipně, do neděle jsem mimo. Příjemnou zábavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 17, 2014 Author Share Posted January 17, 2014 Tak zatím se předběžně pohybujeme kolem cca 8 opičáků a další opičáci i neopičáci budou vítáni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Tak zatím máme cca 9-10 tankistů na seznamu očekávané účasti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Pro vaši informaci potvrzena rezervace Místo konání : Zelená Žába Pardubice Datum : 01/02/2014 sobota Čas : 20:00 Kapacita : 15 opic či neopic Heslo : Bursa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stika96 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 To bude prča až budu stát u pultu a nevzpomenu si na heslo. Stejně se dovnitř dostanu a ven mě jen tak nedostanou. Si radši vezmu žlutou (banánovou) mikinu jako poznávací znamení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrahoun_ Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 zena rikala , ze se mi asi chce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 Tak doraž Vrahoune. Navíc máme rezervovaný stůl za plátnem, kde obsluha vždycky odjespala :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrahoun_ Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 no minule to bylo strasny :) jako ta zizen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 Kdyby to bylo špatné, objednávej rovnou po dvou :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrahoun_ Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 TAK obsluha dneska byla super :) paradni akcicka :) diky a priste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Ice_Cube Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Jo jo, musim souhlasit..než jsem dopil pivo, už mi přilítlo další. Super akce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted February 2, 2014 Author Share Posted February 2, 2014 CHRÜTERCHRAFT !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 POZOR POZOR POZOR JE TO OPĚT TADY !!!!!! Východočeská Opičí Buňka ( Dále jen VČOB [čti fčop] ) si Vás opět dovoluje pozvat na posezení v městě perníku a hokeje ( Hradec Králové to fakt není ) Datum : 22/03 SOBOTA Čas : 20:00 Místo : Pardubice - Zelená Žába Rádi Vás uvidíme a pro lepší organizaci prosíme o potvrzení Vaší účasti do 16/03 pro rezervaci našeho speciálního ozkoušeného stolu pro vícero opic i neopic, kde máme zarušenou svižnou obsluhu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Jako dodatečné info potvrzuji rezervaci stolu. Je to celkově pro 15 opic i neopic, mělo by se to nacházet v přední části restaurace a heslo je ( hlavně pro štikouna ) opět a znova BURSA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herryrb Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 čau zašel bych taky jsem z Přelouče ale to ještě budu boužel na neschopence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Myslíš, že by ti přišla kontrola v sobotu večer ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herryrb Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 to nevím ale jsem po operaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 To je škoda. Ale neztrácej naději. My tuhle opičárnu v Pardubkách opakujeme celkem pravidelně :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herryrb Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 ok,další měsíc bych se tam třeba ukázal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts