Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Jsem si včera testnul pár her na US serveru, kde už byl nový patch, bohužel jsem nejel ani jednu změněnou mapu, takže kromě toho, že Stug vypadá docela dobře, jsem nezjistil nic. Funkční zaměřovač jsem našel poměrně rychle přes Google, takže jsem již připraven. Bohužel jsem již natolik ovlivněný mody, že s defaultním neumím hrát. Trochu mě zarazilo, že mají na US serveru mise o prémiáky (LTP a SU-85l). Je fakt, že tam hraje podstatně míň lidí, tak se asi snaží přitáhnout hráče.

Mise na LTP by na EU měla být v průběhu srpna taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já tento path poprvé po 4 letech nemůžu spustit. normálně stáhnu klienta z jejich stránek a když ho spustím tak mi po chvilce vyskočí hláška : This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Tohle se mi nikdy nestalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, když vemu v potaz, jak stíhají upravovat mapy, tak ne, není to jen tvůj pocit. Jistá skupina tanků (asi polovina - scouti, TD bez pancíře, medka, cokoli bez pancíře) už nemůže hrát na většině map to, k čemu jsou určený. Je to jednoduchý. Boj na spotovací vzdálenost. Dneska je celkem solidní záhul najít pozici, odkud dokážeš beztrestně střílet... což je pro spoustu tanků konečná. Jsem zvědav, až protáhnu znovu T49 na nových mapách. Vsadím se, že moje oblíbená (zbývající místa) budou v tahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím o typy tanků se kterými se dá hrát protože T40 už je totálně v pérdeli a ostatní TD taktéž. Ještě včera jsem dával bez problémů WN8 nad 2000 a držel ho na 2300. Dnes se nedostanu ani přes 1200 !!! Teď jsem hrál tu Ztracenou vesnici. No co s tou udělali, to je k blití. Středem se nedá nic hrát. Uplně to narovnali, takže i na tenisovém kurtu se dá líp schovat. takže se hraje jenom levá...pif, paf zpoza šutru a nebo pravá ve vesnici ....pif paf zpoza baráku. Potřebuju tank, který je vhodný pro tyhle přestřelky na 20m. Sice se to budu muset naučit ale jsem rozhodnutý, že mě WG nedostane !!! Když můžu hrát slušně s TDéčkem, tak to dokážu i s nějakou obludou zpoza rohu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...