Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak po dlouhé době jsem si RÁNO a o VÍKENDU já blbec zahrál WOT. :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Vše je na fotkách. Dvě hry s KV2. Svou kvalitu ukázalo, ale win nebylo šanci dát. CHudáci kluci v četě se mi pak sami v papír strojích snažili pomoci, ale ve městě s papírákem proti 7HT, není šance. Všechna naše HT kempila na base....obě hry...to není náhoda. Na víkend nemám. Možná dám chvilku večer, ale to mi hraje Sparta. Musel jsem se uklidnit relax hrou s Pz38 a šup...vypnout to.

 

KV2 je super, ale sám to prostě nedá.

 

1399101553.jpeg

 

1399101141.jpeg

 

Pz38....pořád si drží svůj standart. Balzám na duši.

 

1399101603.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klaním se těm co mají nervy hrát o víkendu. Prší a tak nudíme doma. Tož jsem dal četu s Dannym202 a pak s Charliem. Vše podle fotky. Dmg byl ...ale samý lost. Bylo jedno jestli jsme byli top nebo dole nebo jakou třídu jsem jeli...po dvou minutách to bylo 3:11 ......

Ještě žeo  víkendy nehraju. Neskutečná kvalita hráčů....neskutečný odpad. Vypínám to a dneska na to opravu už nešáhnu. Na pláních WOTu se vídí více hlouposti jak v  naší poslanecké sněmovně...a to je co říct. Ti hráči se nikam neposunuli.....je jedno jestli před rokem hráli 2 nebo teď hrají 10 třídu. Stále neumí nic.

 

1399125025.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proti včerejšku přibylo víc předlosovaných výsledků, což vždy znamená převážně prohry.

Poslední byla zajímavá jen tím, že šance na win byla někde kolem 5-10%.

Snažím se po dlouhé době využít akce WG a to konkrétně dvojnásobky na posádku. Poměrně dost kromě proher to komplikují požáry. Hořím skoro každou 5 bitvu, což je asi 3x častěji než zatím bývalo běžné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledních 48 hodin se bavím. Odjeto 78 bitev (ono to bude za ty dva dny víc, ale vbaddict ukazuje max 48 hodin), 57,7% win, obě WN v zeleném. Točím hlavně heavy tanky odshora dolů, když je ta akce. Koupil jsem si znova Tigera P. 
Nemám aktivovaný barvičky, takže nevidím s kým hraju a je to super  :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Artiny... dopoledne JgTiger... čekaly jen na mě. Přestřelka, 3 na 3... *** arty... ok, zajedu, zhasnu... stojím minutu. nechávám ty dva přestřelovat... nic... vykouknu, *** arty...

 

Večer? JgTiger - 5 bitev v řadě bez motoru první ranou. 4 z nich druhou ranou opět motor. 3 z těch bitev třetí ranou motor kaput. Ehm... Pak už radši je E5. 3 hry, splněna mise za rozdané dmg a hned třikrát. Poté roty. Ušlo. 

No a jedna finální na uklidnění 6k dmg. 

 

Semtam nějaká hra s 6k dmg a prohra. Třeba s FV4202 (výbornej stroj)... no a tady jsme se nestačili divit:

2Is7V.th.jpg

 

 

... dnes E5 super, zbytek peklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem zahrál lehký podprůměr. Důvod je jednoduchý. Bral jsem T-54 a E4. Chci se s těmi tanky naučit. Ale pořád málo bitev a pořád mi to nějak nejde. Hlavně T-54. Potřeboval bych nějakou školu. S ostatními střeďáky mi to jakž takž jde. Ale s tímto strojem se trápím. Mám tam dělo co je před Objectem. Na 200m neprostřelím ze předu T32  :ermm:. Nehledě k faktu, že mě prostřelí kde kdo, včetně té T32, která má taky velice ubohou pene. Ale on mě řízně do věže a je to tam. S E4 mám občas skvělou hru a občas je to trága. Se nedá nic dělat, když někam blbě najedu, tak si to taky musím potom vyžrat. A poslední příčina mého podprůměrného výsledku byla, že jsme velice často drželi v šachu jednu stranu proti přesile, tudíž hráli jen zanďoura, aby mohla druhá strana projet a snad i vyhrát, což se občas podařilo. Jinak opět jízda i s KV4. Pořád je to masakr stroj, když se člověk hezky úhluje. Jen to dělo je katastrofa. Pod 300 dmg na osmém tieru je bída. Ale dá se s tím naflákat i tak dost. Ta bezmoc enemáků, že mě nemohou prostřelit se mi líbí. Sice prostojím třeba půlku bojového času na pásech, ale to vcelku nevadí, protože se enemáci snaží střílet do mě a ostatní mají čas je uklovat. Občas se najdou tací, kteří to zkusí HE. Ale povětšinou to stejně sežerou pásy, takže mnoho škody nenadělají.A už mi chybí jen něco málo přes 100k abych měl ST-I  :woot:. No docela ještě běh na dlouhou trať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malinko OT, ale musím. Večer jsem nehrál, páč víkend je víkend.....zapnu večer Tv a chci si odpočinout pohledem na pěkný fotbal.

A dopadlo to jako odpolední hry ve WOT. Opět jsem koukal nu tunu dementů, které vyvrcholilo hozením dýmovnice proti vlastnímu trenérovi. Díky vlastním fanouškům a zbytečnému(ze strany fanoušků) přerušování hry, kdy i hráči museli do útrob stadionu, zahrála Sparta nejhorší zápas v sezoně.

Já se klukům nedivím. Vždy když se konečně nadechovali a začali soustředit na hru, vždy kdy už opět začali hrát svou hru, se hra ukončila nebo nějak přerušila. Tohle jsem ještě neviděl. Ano Teplice dali první šťastný gól, ale to by se v poho smazalo. Jenže v tom bordelu.......a najednou v tom chaosu to bylo 3:0 ....přitom zápas ani nazačal. Přesně jako některé hry ve WOT.....i dobrá četa se někdy ani nerozkouká a už tým puká 3:11......

A za obě varianty prohry může demence hráčů/fandů........

Brácha je Slávista, já Sparťan a v poho si zajdem pofandit na derby spolu. Pěkně dáme pivko a pobavíme se. Je to jen sport. Ale to co předvádí ten dobytek na stadionech a ještě se cítí "perzekuováni" ČMFS, to už je vrchol.

Děkuji dobytkové....titul už nám nikdo nevezme, ale Sparta jako jediná v Evropě držela do tohoto zápasu neporazitelnost. A je po.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych hrál jen o víkendech, tak mám win 47%.....jsem tak rád, že o víkendech hlavně pracuju nebo jsem u tchána pryč z domu a nemůžu hrát WOT. Jak to můžete hrát? Samej fakan.....všude....od 2-10 třídy.

Alespoň jsem si vyzkoušel, jak se hraje o víkendu....ne děkuji. A jen to ukázalo, kdo hlavně kazí tu hru. Je to tak.....fakani 5 -15 let.

Poslední hry jsem utekl na Pz38 i přes výborně MM, jsem nedokázal zabránit 3 lostům v řadě. Hlavně že nějaký 11 letý GER fakan, pak píše GG. Ale že s LTp stál na base a natřílel ..0 dmg to už mu nevadí. GG já bych ho vzal po hlavě výhybkovou tyčí, že by ten mozek našel až v Bavorsku. Kdyby se alespoň ten zkušenej hráč mohl respamovat, ale ve WOt zdechnu a pak jen koukám jak zbytek lobotomiků vymlátí jeden Hetzer....na to nemám nervy...

na desítkách to samé...jako na fotce...

 

Naše četa se snažila, ale kouknětě co dali ostatní...12 fakanů bez mozku.

 

1399219094.jpeg

Tak jsme utekl na Pz38, ale i přes tuto fotku zdání klame.....pak jsem i přes hafo dmg jen pukal. Ale i přes to Pz38 miluju...je to král. Ikdyž po posledním  patchy určitě nemá 0,37 přesnost. Od patche to lítá jako když hraju s CHi - ha. Pořád ke krajům kruhu. Když o víkendu tak jen večer po 20h. Jinak to nejde. Tím se budu řídit.

EDIT: vidíte kolik jsem musel nastřílet abychom vyhráli! Jenže když je mapa s městem, tak to sám nedám. Smutné je, že tohle je vidět ve všech třídách......

 

1399219633.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě zajímalo zda zafunguje stále záchranný systém po včerejším win debaklu co mi hra nalosovala. V první bitvě můj tým s lepší technikou a pokud v tom nesedí ta horší část hráčů v bitvě, tak velice nadějné. Win 15:0 a po prohlédnutí týmů snad všichni lepší hráč bitvy u nás. Ihned po tom následovala další GG* hra. Tím se asi bilance dostala na minimální hodnotu a následoval obyčejný den tentokrát s win lehce nad 50%.

Taky už mám první posádku na 400% tedy 100%+tři další vlastnosti.

 

Z bitev zaujal jedna T9 v Himlu klasika. Horní základna a u nás v topu dvě trojčety TD. V TD měl tým nezvykle navrch. Obě čety komplet odjezd na nádraží a zbytek týmu převážně o třídu či dvě méně zbyl zbytek. Na nádraží se prováděla nějaká rozcvička ve stylu cuk sem, cuk tam nebo vrti vrti a několik jich asi tupě civělo na textury vagonů či co. Po 3 minutách, kdy v uličce smrti a na kopci od nás skoro nikdo nebyl byl vidět nějaký pokus o větší postup. Při tom se zjistilo, že tam držela brutální obrana 3 strojů a jen jediný top. Překvapení v podobě nějakého rychlého útoku se nekonalo a byl z toho klasický model. Necháme postřílet slabší část týmu a pak sebe. Teď přišlo překvápko. Naše top čety z hráčů s 51-53% win a nandala jim to tlupa sólo hráčů většinou s win 47-49%.

 

*GG - bitva končící zničením všech nepřátel, přičemž jeden z týmů zničil max 6 strojů a hráči v nich často do veřejném chatu píší GG. Škoda, že takovým hráčů nenalosuje systém ihned potom 5-6 takových bitev na straně prohrávajícího, když takový bitvy totálně o ničem mají rádi. No ono jde většinou o týpky co kdyby dal systém do jednoho týmu, tak už nic víc dělat nemusí a GG bitva s požadovaným výsledkem je zaručená.

 

Edit: Udělal jsem po dlouhé době chybu a hrál po 22:00. Upravený losovací systém udělal jako vždy své. Průměrná šance na win cca 42% a výherve výsledku 0%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek byl dobrej, četa třech sehraných hráčů je opravdu poznat. Jediná věc co moc nechápu, je dělo na IS7, to je prostě výsměch. Ta přesnost je tak tragická, že v případě nemožnosti hrát tělo na tělo, netrefím ani dveře od stodoly, natož nějaký weekspot.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek byl dobrej, četa třech sehraných hráčů je opravdu poznat. Jediná věc co moc nechápu, je dělo na IS7, to je prostě výsměch. Ta přesnost je tak tragická, že v případě nemožnosti hrát tělo na tělo, netrefím ani dveře od stodoly, natož nějaký weekspot.

Mně se s IS-7 hraje dobře.....motám se většinou v 1. linii, a tam je to dělo slušný. Stát někde vzadu je mrhání potenciálem tohoto tanku :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...