Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Ale jó.. včera i dneska to šlo.. Na násobky jsem se vykašlal, stejně nic neexpim.. Hrál jsem jen VK3601, Grille a Cruisera. Škoda jen tý série lostů na závěr dnešního hraní.. (8x na spodu tabulky) díky tomu mi spadl denní w/l o 9%.. když nezahrajou osmičkový topky, tak já už to se šestkovym medkem těžko vyhraju.. ale většinou jsem byl jsem top v dmg, tak alespoň že tak ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že jsem to zapnul včera večer, od čtvrtka jsem nehrál. A ........... nic se nezměnilo. Tedy jsem a to díky četě s Bedzou, uhrál obvyklý konečný plusový Win a šel spát. Na další expení IS jsem neměl nervy, ani žaludek.

 

IS je moje noční můra :@ vzdal jsem to.. Možná že teď po patchi už by mohlo bejt hratelnější, ale proč se trápit když mám svý mazlíky? ;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem rád , že je víkend za mnou :-) Inu ty trojnásobky se začátkem prázdnin...mazec týmy. Pořídil jsem si T54E1 a včera jsme musel použít už free epx..bo to dělo , copak kradu furt střílet prémiovou municí...i když i topové dělo s pene 210 mírné zklamání. Zatím si na něj zvykám, ale to se poddá a když ne, půjde z garáže. Zlatá Amx 50-120 :-) Na odreagování jsem si pořídil ISU 152 a s upravou přesnosti BL 10 je mazec. Jasně , občas je to kritičák za nula, kdy nechápu, ale jinak se skvěle bavím. Ty nadávky kdy jdou na ránu za to stojí. Já vím, jsem cheater že ? :-) A proč se mě vždy na začátku ptají zda mám BL-10 ? To jde přece hned vidět :-) Taky jsem si zanadával , ale nic se stejně nezměnilo, proto velmi silně uvažuji že si nahraju mod bez textového chatu. Stejně hraju sám a holt když bude někdo známej, pozdravím ho soukromě po bitvě, aby neřekl že mám rypák nahoru :-)

 

Celkové shrnutí : mírně podprůměrný víkend

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidíte, a já bych zrovna IS-3 do roty vzal jenom v případě nouze nejvyšší, protože tank, kterej nabíjí 20+s (furt ammoracknutej) nebo se náhodně proletí z plných hp na 0 jednou ránou prostě není spolehlivý... ale proti gustu...

na druhou stranu nabíjí 11S, kope jak mula a má spaced armor :), není tak špatný a opět se vytahuje do ESL :))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, nabíjí 11s, ale pouze do prvního zásahu (kterej ji ammorackne a opravíš), pak teda dobry, nabíjíš ještě do druhýho zásahu (kterej opět ammorackne), ten už ale neopravíš, takže dostaneš ještě třetí ránu a letíš.

 

Takhle vypadala moje průměrná bitva s IS-3, když jsem v ní (já hlupák) vozil munici.

 

Nebouchající a celkem slušně dingací T32 s reloadem 6s / 240 dmg je mi daleko milejší. Jen škoda, že nemá maximálku kolem 40 km/h. To už by bylo asi nechutny OPčko... :-)

já jsem měl ted pocity dost podobny když se jely osmickovy cw. nejdriv detrack, coz jsem opravit musel, protoze zustat stat tak by si na me procvicila strelbu pulka nepratelskyho tymu, naradi v pici a pak zpravidla prisla poskozena munice. tak v kazdy druhy bitve myslim. pak s reloadem 20s+ je to fakt hroznej vopruz, prakticky mrtvej tank. driv jsem mel IS3 docela rad, ale po tyhle nekolikadenni zkusenosti z cw uz moc ne. ale celkovej dojem zpravuje to ze jsme si na mape docela zatrollili a jsme videt po nejaky dobe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roty v HUGO su na dost slabej urovni. Na to aku mavaju zostavu a ake staty tak nehraju nic moc. Hral som proti nim uz vela krat v nejakej anglicky hovoriacej roty zoskladanych z roznych hracov a vzdy zatial prehrali.

My všechny anglicky hovoriace roty necháváme schválně vyhrát, protože na globální mapě máme ugro-finskou koalici (wiki odkaz 1523869712258) a ta nám nedovoluje tyto uskupení porážet. Zrovna cca 3 dny zpět byla poměrně velká diplomatická třenice po jednom našem sporném vítězství, ale naštěstí se posléze ukázalo, že sice většina používala angličtinu, ale v reálu se jednalo o jeden poměrně malej  idiánskej kmen z Brazílie.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...