Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak jsem se konečne dohrabal včera na 53%. jezdím teď hlavně Jagpantera, když je na něj ta akce a expím T20.Oba celkem dobrý stroje když přeje los a nejsou samý 9.

 

Neskutečně jsem se ale vytočil s AT-2, to je zoufalost, ani goldy nepomáhaj, vydržel jsem 5 her a šel, tadle lajna prostě není pro mě. Pomalost a žádnej kanon, na to nervy fakt nemám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten chaos systém je dôsledok nedomysleného konceptu hry, pretože ako má byť skoordinovaný tím pätnástich náhodne vybraných hráčov? bez nejakého koordinátora tímu v bitke je to len chaos, červení nebudú len tak sami od seba rešpektovať niečie pokyny, že jo. v každej bitke byl mohol byť určený najskúsenejší hráč a ten by riadil tím, v prípade "neuposlúchnutia rozkazu" by mal právomoc uberať kredity resp expy. sci-fi, ale toto mi príde ako čiastočný liek na rozmohnuté noobstvo...

tohle je opravdu sci-fi :-D pro začátek by stačilo kdyby hráči co mají 0 najetých kilometrů a 0 výstřelů dostali taky 0 exp a 0 stříbrných popř. nějakou menší penalizaci..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to by ale ubudlo siemkárov, keď by zistili, koľko ľudí irituje ich vykecávanie počas bitky a niekto im môže zato stúpiť na otlak...

 

Tak a teď jsi napsal přesně to, kvůli vidím podobný systém pesimisticky. To je asi jako když ve škole někdo dostane pětku z MATEMATIKY, protože při hodině kecá (ačkoliv jinak počítat umí). Za to mají být kázeňské postihy. Známka z matematiky má ohodnotit znalosti z matematiky.

 

Stejně tak podobné penalizace XP a kreditů by měly postihnout to, jestli hráč neposlouchá battle commandera, ne to, jestli siemkuje.

 

Navrhl jsi to s dobrou myšlenkou, ale už i tobě se to jen ve fázi úvah zvrhlo na "antisiemka" nástroj... Takže za mě pro tenhle tvůj nápad jasné NE.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a to, že pri hodine matematiky ten dobrý žiak vyrušuje ostatných, to podľa teba je v poriadku? o päťke píšeš ty, ale to nemusí byť jediný postih pre takéhoto žiaka, kľudne to môže byť napomenutie a upzornením, že za ďalšie vyrušovanie to bude zápis do žiackej knižky s odobratím bodov jedno akého druhu... kapišto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OT: takoví hráči opravdu jsou, kteří o WoTku ví víc jak WG? A tu o Karkulce by jsi neměl? :-D

 

Asi jsi to nepochopil ale tady jde o to, že hráč, který má 20k bitev, skoro všechny X tanky, hraje CW, roty i čety a i ten bordelpublic a má EFR vyšší, jak 1500, tak takový hráč o té hře oprvadu ví víc, než WG. To, že WG ví, že má Tiger o procento vyšší něco, než jak je to v tabulkách a nebo, že někde je spoting jinak, než by se předpokládalo, tak to je uplně jiná a nedůležitá věc. Ten hráč totiž ví perfektně, jak se ta hra hraje a jak se chová a to je pro kvalitu hry to důležité a nikoliv nějaká číslíčka, která jsou důležitá pro WG protože pomocí nich koriguje své zisky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdeňku. Ano jsem podle barviček v celkovém hodnocení v červených číslech.Jinak to vypadá za posledních 60dnů.Aktuálně nehraji na červené úrovni.Navíc mi moje označení max vyhovuje. To překvapení enemáka, který na červeného se sebedůvěrou vyrazí a skončí jako vrak mě vyloudí úsměv na tváři. Nevyhrávám tak často jako vy.Zpravidla prohrávám na obsazení základny s nějakým prckem v rukou zkušeného hráče.Nebo totálním propadákem celého týmu. Za což v obou případech cítím svoje selhání v rámci týmu.Rozdíl mezi W/L mám zhruba (- 600).Když připustím,že polovinu jsem zavinil já,tak zbytek jsem ovlivnit nemohl.Mám horší týmy.Začal jsem hrát čety vrámci klanu a je to mnohem lepší.Za nějaký čas to půjde vylepšit.

 

Prima, to je pozitivní přístup.

Klan - pokud funguje - a jeho aktivity, které poskytuje, určitě herně pomůže. Ale dnes i čety jsou hodně vinou MM brány u huby. Teda ty na nižších tirech, hrát 9-10 tier dnes bez čety snad ani nelze, tak máš jedinou jistotu, že tři vozidla v čele týmu nejou hovádka, co jen mačkají W a levé tlačítko myši.

 

Držím palce, ať se dále daří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@miro333:

 

A kde píšu, že je to v pořádku? Jen píšu, že na to jsou kázeňské postihy (mezi ty patří třeba to napomenutí zápisy do žákajdy či třídnice atd.), čti prosím pořádně... Tys začal s nástrojem, který by měl vést k menšímu chaosu v bitvě tím, že by měla bitva velitele, ten by ji řídil a za neuposlechnutí rozkazu by byla penalizace v podobě XP/kreditů. Sice v praxi asi neproveditelné, ale v jádru pro redukci chaosu ne uplně blbý nápad, teoreticky... Jen jsem se bál dost jeho zneužití pro jiné účely, což jsi mi ostatně sám potvrdil, když už jsi z toho po pár větách začal dělat "bič na siemkaře", to je přesně to, o čem píšu... Pak by to nebyl nástroj na redukci chaosu, ale nástroj pro vyřizování si účtů mezi hráči na základě toho, jestli je to siemkař, rusák, čech, německej fašista, pitomej frantík atd. atd.. či kvůli x jiným důvodům...ne, tudy cesta nepovede.. jsme jen lidi a zvrhne se to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaký post velitele je na publicu zhola nereálný.

Jak by dotyčný velel, ne všichni umějí anglicky, psal by rozkazy? Tohle prostě není realizovatelné.

 

 

Pánové, jediným možným řešením je:

- dělit hráče dle jejich kvalit

- nasazovat hráče dle jejich kvalit do hry (MM na výkonnost hráčů a rovnoměrné rozdělení do obou týmů včetně jejich pozic - ne že jeden má borce v čele a druhý vespod tabulky)

 

Kvalitní hráči by byli nuceni kooperovat, každý lepší hráč ví, co se od něj očekává a reaguje adekvátně na danou situaci.

 

Samozřejmě, že do koordinovaných bojů typu klanových rot či CW by to mělo daleko, ale stejně tak daleko by to mělo od náhodného Brownova pohybu, který se dnes na mapách vinou zahuštění prostoru rudochy vyskytuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale však som to nepredstavil ako hotový systém, ale ako ideu, ktorá by sa prípadne dopilovávala. no a zvrhnúť sa môže každý systém, záleží len na ástrojoch, ktoré ho držia v akej-takej rovnováhe. siemkárov som uviedol ako okatý príklad, ktorý bol aj tu na fóre často prepieraný a očividne vadí mnohým hráčm ich kecanie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@miro333: No vidíš, a já zase tu tvou zmínku o siemkování vzal jako docela dobrý příklad toho, jak by se to šmahem zneužívalo... Prostě jakákoliv podobná hra bude na "publicu" chaos, přesně jak píše bigdragon... Pokud chcete něco organizovanějšího, tak prosím... Public random battle prostě byl, je a bude masomlejn...

 

Jediný, co bych udělal by bylo rozdělení podle skillu... k tomu by stačilo jen trochu vůle a dohodnout se na ukazateli, podle kterýho by se jelo. Jakékoliv další vylomeniny jsou podle mě zbytečné a stejný počet hráčů, co potěší, současně i nas..ou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

včera jsem nejezdil s klanem roty a jel jsem sám na publicu. Že já vůl tak učinil,to co jsem zažil jsem dlouho neviděl. Včerejší win pouze kolem 47%. V jedné bitvě kde jsem sedel v T18 dá náš Bizon 7 kousků čuměl jsem na to jak vůl, s Bizonem jsem si totiž vůbec nesedl a letěl po pár bitvách. Další bitva s T18 2 na 2 tanky zbyli potřebuju pomoc jsem v obklíčení ne on si ten blbec v BT 2 bude vesele střílet na náš cap kde nikdo není. Potom s Tigrem P Ruinberg jedu do města zničim Lowe a T34 a už mi to šijou do zadku enemáci, jelikož tým ten horejšek vypustil celej achjo. Tak jsem to po 18 bitvách vypnul a šel spát a dneska radši pojedu roty :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OT: takoví hráči opravdu jsou, kteří o WoTku ví víc jak WG? A tu o Karkulce by jsi neměl? :-D

 

To jste tak nabroušení na to se hádat, že ani nepoznáte jasně nadnesenou větu? Člověk to pojme s humorem, aby nezapadal do konzervativních páprdů a hned je to vyložený špatně :facepalmic:

 

Ale co... Nápad s velením v bitvách? Na public zcela nereálný. I kdyby tomu velel nějakej statař, polovina z nich se na publiku chovaj jak malí (když se začnou vyjadřovat). Jednak je tu jazyková bariéra, pak je tu EGO bariéra a ještě umí/neumí bariéra...nereálný, od toho jsou roty a CW.

 

Chlapi, trocu se nám to tu zvrhává a konec není v dohlednu, co se na to prostě vykašlat? Očividně to nevyřešíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kanáre jen v případě když budeš velitelem ty :-) Už jednou jsi můj tým přečůral výkřiky jaké máš nobíky v týmu, těšil bych se na jiné zajímavé taktiky :-)

To ale nebylo uplné přečůrání. Můj tým byl opravdu totálně červený. Tady jde o to, že když to náležitě oznámím, tak se často stává, že ten kečup se začne snažit protož edostane strach a nejezdí pak po mapě jak jsou zvyklí a naopak enemáci dostanou vymachrovanou náladu a myslí si, že si mohou dovolit všechno a to se jim nevyplatí. Jinak je ale jasné, že velení na publicu je utopie. Ovšem věděl bych jinou cestu, která by nás z tohoto pekla mohla solidně vyvést. Chce to garážové bitvy a nebo opravy v průběhu bitvy. Před bitvou si vybere každý například 3 a nebo 4 tanky se kterými pak hraje. Jeden mu skape, vezme další a tak až do vyčerpání. Mohlo by se to omezit na stejný tier a nebo naopak na podmínku, že co tank, to jiný tier. Druhá varianta by byla, že na základně a nebo na několika místech mapy by bylo označené místo do kterého když najedete, tak váš tank se zde za nějakou dobu opraví, popřípadě můžete čas opravy přerušit a vyrazit dřív ale s méně opraveným tankem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsi to nepochopil ale tady jde o to, že hráč, který má 20k bitev, skoro všechny X tanky, hraje CW, roty i čety a i ten bordelpublic a má EFR vyšší, jak 1500, tak takový hráč o té hře oprvadu ví víc, než WG. To, že WG ví, že má Tiger o procento vyšší něco, než jak je to v tabulkách a nebo, že někde je spoting jinak, než by se předpokládalo, tak to je uplně jiná a nedůležitá věc. Ten hráč totiž ví perfektně, jak se ta hra hraje a jak se chová a to je pro kvalitu hry to důležité a nikoliv nějaká číslíčka, která jsou důležitá pro WG protože pomocí nich koriguje své zisky.

 

Ale já to pochopil, bez obav... nicméně to nebylo míněno vážně, viz. Zvedákova citace níže stejně jako moje reakce :-)

 

To jste tak nabroušení na to se hádat, že ani nepoznáte jasně nadnesenou větu? Člověk to pojme s humorem, aby nezapadal do konzervativních páprdů a hned je to vyložený špatně :facepalmic:

 

Chlapi, trochu se nám to tu zvrhává a konec není v dohlednu, co se na to prostě vykašlat? Očividně to nevyřešíme.

 

Pokud jsem "nabroušený", vypadá to ÚPLNĚ jinak... tohle je slabý odvárek ;-)

Takže promiň, že jsem to nepochopil coby nadsázku nebo humor, ale jak tam není smajlík... tak se občas "nechytám", no :-) Každopádně u několika zde "publikujících" jedinců (neber to osobně!) mám skutečně pocit, že ONI JEDINÍ ví, co je a není na WoTku OK, znají WoTko lépe nežli CELÝ WG atp. Pak je těžko soudit, co je myšleno vážně a co jako ironie / nadnesení / humor...

 

Jinak mi to teda nepřijde, že by se to tu nějak zvrhávalo... spíše taková "klasika" :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...