Přejít na obsah

Hustě Unikátní Grupa Opičáků a jejich Bojoví Akademici [HUGO] & [BAGO]


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

monkey-celebration.jpg


 


Náš malý HUGO


 


Rádi bychom Ti všichni popřáli ke Tvému dnešnímu svátku. Jsme rádi, že se těšíš co nejlepšímu zdraví. Ač jsi stále ještě mladíček a budou ti teprve 4 tankové roky ( 1 normální = 2 tankové ), nejsi už návštěvníkem tankové školky. Ač máš stále mnoho dětských neduh ( Nevím, jak budou probíhat spalničky nebo zarděnky ), jsme rádi, že jsi tu.


 


Jsi takové naše společné dítě. Narodil jsi se necelé dva roky zpět, v době horkých a zároveň veselých hlav, halasu na TSku a hromady různého alkoholu. Narodil jsi se jako myšlenka na společnou zábavu a stal jsi se zábavou a dokonce i s povinnostmi. Během Tvého krátkého života jsi toho již ale hodně dokázal. Už na pár měsíců po narození jsi umel doplavat na první pláž. Už během prvních dvou tankových let jsi na sebe strhl velkou pozornost. Krásně jsi se dokázal porvat na pískovišti o kyblíček s mnohem staršími klanovými dětmi. A poté jsi bojoval o první velkou prolejzačku, ale i přes velké prvotní úspěchy Tě z té prolejzačky sundala skupinka chlapců ve žlutých trikotech.


 


Ukázal jsi možnosti zábavy, pořádal jsi závody a další veselé piškuntálie a chujoviny. Tvoje jméno má již velkou váhu na našem CZ/SK pískovišti a přilehlých hřištích a rybnících.


 


Stal jsi se pro nás "domovem" opičáků, kteří se již znají a nejsou to již jen nicky a hlas na TSku. Udělal jsi z nás partu kamarádů a přátel.


 


Víme, že občas se zábava vytrácí a člověka přepadne trudomyslnost. Ale není třeba se trápit. Zvládl jsi již mnohé a dle mě i mnohé další ještě dokážeš.


 


Hodně štěstí, hodně zdraví a ať se daří.


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

sad-monkey.jpg

 

... v džungli na krátký čas pohasla světla. Mezi opičí tlupy se vloudila trudomyslnost a úzkost. Neznalý pozorovatel by to mohl i označit za paniku a chaos. Neznalý a ještě negativně naladěný pozorovatel by to komentoval jako apokalypsu a koukal, kde se objeví 4 opičí jezdci posledního soudu (Mimochodem je to Banánový mor, Vymření samic, Nakrknutý nosorožec a Válka o Mango ). Už i mezi neopicemi se nám rozléhají pomluvy a konspirace (tomu prvnímu rozumíme a to druhé nechápeme a proto je to hloupost. I tak nás to preventivně uráží ). Klevety se šíří rychleji než nadržené krevety v pobřežních vodách ( a to je fakt sakra rychlost ). Ale my bychom rádi řekli všem kolem nás asi toto :

 

Smile_trollface-3.gif Je to kravina Smile_trollface-3.gif 

co to je kráva jsme se dozvěděli, až když jsme se vylodili v Evropě ) 

2013-02-08-SadGorillaGivingFinger.png

 

Ano. Odešlo od nás několik zkušených opic. Tyto se rozhodly vyzkoušet zahraniční pobyt v erudovaných Zoologických Zahradách jinde. Vědouce, že se mohou stát zajímavými exponáty a obohacením jiných skupin, mají stále ovšem cestu do džungle otevřenou. A zbytek opičáků se nevzdává.

 

Je lepší rozsvítit, byť jen malou svíčku, než proklínat temnotu. 
(
Konfucius)

 

fire_monkeys.png

 

A proto bychom rádi zde oznámili několik věcí :

 

1) V tuto chvíli se ukončuje studium několika velice slibných studentů Makakdemie a tito se se všemi vědomostmi, zkušenostmi a dostatkem studijních pomůcek připravují pro zapojení do "postgraduálu" v řadách hlavních bojových skupin HUGO. A můžete věřit tomu, že se jich našlo vcelku dost.

 

2) Dále a bez omezení pokračuje další nábor aktivních a zkušených nepoic mezi hlavní bitevní skupiny HUGO. Máte dostatek zkušeností a spoustu bojových pomůcek na klanvóry ? Neváhejte a podejte si přihlášku ZDE

 

3) Přednostně i uvítáme ty, kteří se nebojí zkrotit skupiny opic jak na píscích Afriky, tak klidně i na polích Evropy. Máte krom všeho ostatního i zkušenosti s velením. Jste u nás vítáni dvounásob.

 

 

 

Možná si spousta lidí bude opičáky brát do huby. Možná nás bude spousta nepřátel pomlouvat. Ale my se prostě nedáme. I když by po nás zůstala jen spálená země a sežrané banány, tak my se prostě nevzdáme. AŽ DO KONCE !!!!

 

 

Last-Ape-Standing.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak odešlo od nás par hráčů, podle toho vycítili náboráři jiných klanů svoji šanci a poté byla velká část HUGO po večerech bombardována neodolatelnými nabídkami na vstup jinam...

Ale už to asi pominulo (poté co někteří z nás vydrželi dlouhé hodiny debatovat s cizími náboráři, něž jim konečně došlo, ze si z nich děláme p***l ).

 

psáno z telefonu - omluvte překlepy a jiné zhovadilosti ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano. Máme jeden veselý přepis rozhovoru mezi jedním z opičáků a skrytým náborářem. Ten náborář asi opravdu nechápal, když mu druhá strana opravdu odpovídala, jako by to byl opičák v džungli věřící ve Velkou Opici :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Hej hola člověče, nehleď tam a pojď sem. 

 

My, členové opičí tlupy BAGO, ti nabízíme jedinečnou šanci k opuštění tohoto lidského společenství a poznat náš, opičí svět. Po velikém vřískotu, drbání se na hlavě i zádeli, nastalo u nás stěhování, předávání lián, rozdělování banánů a počítání opů a jejich blech.

Makakdemici z řad Bago zažili veliké důvěry a pocty, když jim naši Tukani (které jsme nestačili sežrat) doručili pozvánky pro rozšíření a doplnění řad Hugo, k posílení našich elitních vojů pro příští výboje v blízkém i dalekém světě.

 

Liány Bago by však neměly být dlouho neobsazeny, proto nabízíme i Tobě, možnost projít metamorfózou a státi se opicí. V takovém případě odchyť kolem letící list banánovníku  http://hugo-wot.cz/adm/prihlaska.php, škrábni brkem požadované důvěrnosti o své osobě a pošli do pralesa. Moudré opice se nad palmovým vínem sejdou, blechy si proberou, listy banánovníku pročtou a skřekem se ozvou.

 

Pořádáme všeliké vopičí zábavy, četíme se, rotujem, ba dokonce i týmujem. CW hrátky prozatím nehrotíme, musíme nejdříve zvocelit nové opičáky. Zvláště uvítáme nové opice, které si v torně přinesou maršálskou hůl a nebudou se ji bát použít. 

 

Pro další info můžete kontaktovat mne nebo jakoukoliv opici, co uvidíte. 

 

Lipfert

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

JAk se tam vy primáti vlastně máte? Potom, co sem dobrovolně opustil palmu, abych uvolnil místo nadšenějšímu primátu, sem se tuhle podíval na pralesní tamtam a nenašel snad jediný známý jméno. To se ta sestava opravdu tak obměnila?

Jo, je spousta nových opic. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...

Fun Cup: Fantastická pětka

 

Bylo, nebylo jedno krásné ráno, kdy se v ospalém pralese nezávisle na sobě probudily dvě opice. Aniž by se domlouvaly, vyvěsily na různých baobabech stejný list banánovníku. Kdo je mimo kokosovou misku, bude potřebovat vědět, že se jednalo o dvojí registraci do hrdinského klání na páté úrovni obrněných skořápek. Jelikož aktivita aktivních je vysoká a neaktivita neaktivních nízká, tito dva moudří obyvatelé pralesa se sešli. Kromě vybírání blech byla domluvena spolupráce a hurá získat slávu, banány a srdce nějaké mladé opice. Jak zástupci neopičí říše možná neví, pohlavní ústrojí se používá pro vyjádření pozdravu; sláva a banány jsou tedy to jediné, oč ve skutečnosti jde… 

Jak už to tak bývá, zapomnělo se podat obětiny opičím bohům a vše řádně probrat se šamanem. Znáte to, nebyl čas… Bohové k nám tedy byli lhostejní a žádné příjemné polechtání v podobě volného losu se nekonalo. Nejsme však žádné shnilé slupky, abychom si ta rajčata, brambory a okurky nedali k večeři. Nedozrálé švestky už nám daly zabrat, ale opice mají dobré trávení a my se prokousali až do pátečních bojů mezi top 8 smradlavých a přezrálých blum. Nu, co vám budu povídat, "BLE", přešla nás chuť. Schrábli jsme tedy každý jeden pytel banánů po 2500 kusech a šupky dupky začali přemýšlet, jestli se nám nadcházející klání osmiček podaří stejně jako toto.

Vzhledem k aktivitě aktivních a neaktivitě neaktivních to vypadá dobře. th_winkMONKEY.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Zdravím všechny příznivce naší opičí tlupy. Dovolím si zde upozornit na svou novou aktivitu. Začal jsem streamovat videa z World of Tanks na Twitchi. Ve videích se objevují klanové soutěže, čety, rozhovory, návody, taktiky, i klasické ježdění. Je tedy možné nahlédnout tak online přímo do dění mezi opicemi a nasát tu správnou atmosféru pralesa. Online stream jsem doplnil o export nejzajímavějších kousků na Youtube a koho zajímá i trochu počtení může navštívit nový Blog. Na blogu se dozvíte nejaktuálnější novinky ze světa World of Tanks a připravuji i různé výzvy, návody, rozbory a popis taktik (Vše v češtině). Pro náročné fanoušky, kteří nechtějí aby jim unikly nové příspěvky jsem založil také Twitter, Facebook a Google+, aby si každý mohl vybrat svou nejoblíbenější platformu. Tyto komunikační kanály budou zatím sloužit jako informační a propagační => budu zde zveřejňovat info o novém obsahu a o plánovaných událostech.

 

Twitchhttp://www.twitch.tv/idzik4/profile
Youtubehttps://www.youtube.com/user/Idzikcz
Twitterhttps://twitter.com/IdzIkcz
Facebookhttps://www.facebook.com/idzikcz
Google+https://plus.google.com/u/0/b/108646540318187477530/+IdzikCzWoT/posts

Bloghttp://www.idzik.cz

 

Za každý Like, Follow, sdílení či doporučení budu velmi vděčný, tak klikejte...

 

Enjoy. th_winkMONKEY.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...