leon50 Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Děje se to jen u mne, nebo taky u někoho jiného. Je to k vsteku, chci si zabojovat ale neustále mě to vyhazuje ze servru. Štve to, hraji a najednou byl jste odpojen od servru chcete odejít. A tak to musím ukončit a znovu, mám prmiový účet ale s takovouhle mě brzo vyprší. Quote
arnost905 Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Běžné, běžné nářky... Mají s tím problémy furt, po aktualizacích aktualizace aktualizací naprosto pravidelně. Quote
Iosifek Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 před 2 hodinami, leon50 napsal: Děje se to jen u mne, nebo taky u někoho jiného. Je to k vsteku, chci si zabojovat ale neustále mě to vyhazuje ze servru. Štve to, hraji a najednou byl jste odpojen od servru chcete odejít. A tak to musím ukončit a znovu, mám prmiový účet ale s takovouhle mě brzo vyprší. Z platinovek ti může prémko vypadnout, tak nezoufej. Časem budeš mít třeba premia víc než můžeš potřebovat. RowJack74 1 Quote
Iosifek Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 V 1. 5. 2019 at 18:44, Iosifek napsal: Z platinovek ti může prémko vypadnout, tak nezoufej. Časem budeš mít třeba premia víc než můžeš potřebovat. Z posledních cca 15ks platinovek mě vypadlo 2x 30 dní a 1x 7 dní premia. arnost905 1 Quote
Recommended Posts