HeavyBoyJoe Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Můžu přijet taky, nebo to není dobrý nápad? Tebe rád poznám človíčku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx_cz Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Joe, nevyhrožuj mu, zaplašíš ho.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_jerk Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Mojí největší starostí tak zůstává, jestli mi nalejou bez občanky, no, a nebo jestli tam čepujou kofolu. esli jo, tak mě ani heavyboyjoe nezaplaší.... nebo se musim po cestě stavit tady: http://www.partykostym.cz/90-knirky-vousy-kotlety-levne-praha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 no ty jo. To je sraz pařanů, ne úchylů, ale ono to někdy vlastně vyjde stejně HeavyBoyJoe, Tesin and paramel 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeavyBoyJoe Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Joe, nevyhrožuj mu, zaplašíš ho.... Já ho nechci zaplašit, mě se jeho komenty moc líbí, tenhle človíček má mně blízký smysl pro humor. P.S. A za těch pár mínusů si stejně můžu sám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx_cz Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Mojí největší starostí tak zůstává, jestli mi nalejou bez občanky, no, a nebo jestli tam čepujou kofolu. esli jo, tak mě ani heavyboyjoe nezaplaší.... nebo se musim po cestě stavit tady: http://www.partykostym.cz/90-knirky-vousy-kotlety-levne-praha Toho Araba bych nedoporučoval.... super_jerk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeavyBoyJoe Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Toho Araba bych nedoporučoval.... ...a už vůbec ne do téhle hospody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesin Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 tak paramele máš PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeavyBoyJoe Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 tak paramele máš PM paramele podle vzoru doprde... kvetule, paramel and strakapoud 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Paramele, bez Paramelela ... HeavyBoyJoe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx_cz Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 ...a už vůbec ne do téhle hospody No tak nějak jsem to myslel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx_cz Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Parameli, Parameli, copak to máš na ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawac Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Nebudu raději nic slibovat (většinou to pak padne ), ale protože v pátek 27.2. nemusím do školky pro prcka (stíhá žena), dělám u Ladronky a diář je zatím free, tak zkusím přejít údolíčko a trefit do hospody... Ale tu cestu domu pak nechci vidět, přes celou Prahu... sockou skoro hodinu. Se na to asi podívám autem, ledaže by mě pak někdo přiblížil někam na Bčko nebo až na jeho konečnou na ČM, popř. domů do HP ... V souboji pohodlí vs. alkohol asi vyhraje pohodlí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Vy jste hrozný pytložvejci. Už se na vás těšim :wink: > Rawac: Já se většinou přibližuju tágem někam k centru a buď pak svištim domů nebo případně pokračuju v paření na Žižkově Mohli bychom se případně svézt spolu aspoň někam k tomu centru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Co kecáš. Ty se nikdy nikam domů nesuneš. Pokaždý pokračuješ v pařbě Nehledě k tomu, že většinou začínáš už tak den, dva před srazem Demon_Cleaner, waltare and HeavyBoyJoe 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon_Cleaner Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Že bych se taky na chvíli ukázal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Co kecáš. Ty se nikdy nikam domů nesuneš. Pokaždý pokračuješ v pařbě Nehledě k tomu, že většinou začínáš už tak den, dva před srazem Časy se mění :wink: Od Novýho roku jsem byl na akci 2x, z toho to byl jednou bowling. Demone, určitě doraz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 za mě to zatím určitě platí, jen nevím, zda budu sama nebo doprovod. Jedu kvůli tomu i teď na Moravu, abych další víkend měla volno, takže pokud mě nesloží nějakej bacil. Určitě se na chvíli ukážu. paramel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Doprovod v podobě sličné kamarádky rozhodně uvítáme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Tak jak to máte? Žádné možná atd. Buď ano nebo ne :wink: Takže prezenčka jako v RRRrrrr!!! paramel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 KÁMEN! Stopro jdu! Kdo by chtěl nějak nabrat, vyrážim ze Stráši v 16:45 metrem s Tesim směr Hradčanská (příjezd kolem 17:00). Pak tram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasson Smith Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Já s tím počítám, že budu taky. Aspoň poznám další blázny z Prahy paramel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx_cz Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 "My jsme všichni GOGO....." Jedu autem z Přezletic > Vinoř > (možno Letňany) > Prosek > Holešovice > Letná > (možno Dejvice - kulaťák) ...... (pokud by chtěl někdo nabrat, tak PM s telefonem) Můžu i přes Vysočanskou/Harfu, pak odpadá Prosek/Letňany....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 To si nedáš pivo nebo co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx_cz Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Proč bych si nedal pivo? Minule jsem byl taky autem..... asi 10 jsem jich loupnul......a bezpečně jsem byl dopraven domů.... :wink: Modrej Anděl je spolehlivej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts