Přejít na obsah

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme tady...super pivko kecáme...je veselo...ja po 2,5 měsících abst....no bude to veselý...?????

V 15. 10. 2021 at 15:49, paramel napsal:

Tak co, s kym se zítra uvidíme? Joe je mimo, Dalík potvrzenej. Dorazim s polovičkou.

Odesláno

Mrzí mě, že se nakonec nezúčastňuji, ale od  středy, dávám v práci dohromady nějaká rozbita data a ještě to nějaký ten den potrvá.:-( 

Mohl by být v brzké době další pivní dýchánek. :thumbsup:

Tak užívejte.

Odesláno

Souhlas...ne jednou za rok...po Novém roce...bylo to super, ale příště bych raději seděl rád dál od uřvaného Lynxe ???

V 18. 10. 2021 at 18:45, paramel napsal:

Ještě dneska jsem docela unavenej. Ale bylo to moc fajn. Co předběžně domluvit něco na jaro? 

Odesláno
před 5 hodinami, Dalik {_SV_} napsal:

Souhlas...ne jednou za rok...po Novém roce...bylo to super, ale příště bych raději seděl rád dál od uřvaného Lynxe ???

No jo no, pivní hluchota ... nastupuje cca po 8 pivu :-D

• 1 year later...
Odesláno
před 18 minutami, paramel napsal:

Dneska jsem potkal na streamu World of Warships Mallasorta a přepadla mě nostalgie. Co byste řekli na spicha 22.7. Klasika asi Hrádek, nebo se přizpůsobíme, pokud někdo navrhne něco jinýho. 

Za mě zatím ano :-) :beer-drinking-smiley:

Odesláno
před 40 minutami, paramel napsal:

Dneska jsem potkal na streamu World of Warships Mallasorta a přepadla mě nostalgie. Co byste řekli na spicha 22.7. Klasika asi Hrádek, nebo se přizpůsobíme, pokud někdo navrhne něco jinýho. 

To by asi mělo jít. Ale je to prostředek prázdnin. Stát se může leccos.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno
před 2 hodinami, paramel napsal:

Termín se nám blíží, nic neni zamluvený. Jak to vidíte? Všichni, co se hlásili, můžou? 2 týdny do akce (22.7.), chce to už vědět jistě, jestli a kam jdeme. 

Tak já už určitě vím, že nemůžu. Last minute rozhodl za mne.

Odesláno
Před hodinou, waltare napsal:

22.7 sobota mohu :-) jen nevím, kde a v kolik :Smile_veryhappy:

To dáme dohromady brzy :) Viděl bych to na Hrádek a třeba mezi 4. a 5. Teda, jestli nemáte jiný nápady.